Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Eki Görüntüle 176742 kızlar böle oldu işte sizcede varmı sorun?

canım ben de cor serisinde aynı sorunu yaşıyorum...bu konuda yanlız değilsin...gözlerin ışığa fazla hassas olabilir ve bu yüzden gözbebeğim fazla büyüyüp küçülüyor olabilir..özellikle b2 vitamini eksikliği parlak ışıklara hassasiyet yapıyor...sende de aynı durum olabilir gözlerini vitaminle halledebilirsen belki kullanırsın ama bu durum şu an gözleri bozabilir..ben de pek takmıyorum artık renkli lens..

Son düzenleme:
ya acaba solotica yeni seride pupilleri mi daralttı

Ben de aynı fikirdeyim,corun pupili nc kadar nerdeyse mermaidin aldığı melde,keşke charme dada böyle bir değişikliğe gidilmiş olsa,bende de özellikle akşamları kapalı mekanda daralma yaşanıyor ama,ben çok önemsemedim,zaten melleri gündüz ve akşamın erken saatlerinde kullanıyorum,haftada 2 de gece dışarda olduğum için,beni çok rahatsız etmiyor genele dökünce,güzellik emek istiyor diyip avutuyorum kendimi

bence pupillerde daralma yok...resimdeki arkadaşın gözbebekleri çok büyümüş ondan olmalı...

pupilin dizaynını bendeki lensle aynı gördüm ben...karşılaştırma için tekrar koyayım..
gözbebeklerimin tam büyümüş hali değil flaşdan biraz küçülmüşlerdi ama yinede gözbebeği sınırlarını zorladığı belli oluyor..

Eki Görüntüle 146009
Eki Görüntüle 146010

Son düzenleme:

Valla ne diyim güneşcim,bence çok güzel dicem yine,bu sefer dayak yicem sendenevet bende de görüntü sıkıntısı bazen oluyor puslu puslu,ama ne biliyim freshlooklarda olduğu gibi genel bir pusluluk yok,ben razı oldum bu duruma,hep küçük gelsin pupilime hiç ele vermesin istiyorum

yok canım aşkolsun ne dayağı karanlıkta durum böyle hatta daha fazlası ama dışarıda tam aksine pupil geniş gözüküyor bende çünkü gözbebeklerim yok denicek kadar iğneucu gibi oluyor aksine..son bi kahverengi lens umudum vardı o da kore malıymış... en son kararım kendi gözlerim şimdilik hem doğallık hem görüş kolaylığı açısından yok ben bu mükemmeliyetçilikle birşey bulamıycam zaten

icemint çok hoş bir renk tamda bu renk güneşte ama ben cor mel merakımı yenemiyorum:26:Burcuda bayıldı bu arada burcuyada çok yakışmış ama nafile cor da aklım.Umarım alacağım cor kedi gözü gibi sarı olmaz

:78:

Bi hafta önce cristal siparisi verdim size söylemeden Affedinnnnnnnnnnnnnn

Ama süpriz olsun diye öyle yaptim neyse :82: geldi benim cristaller, hizli kargo siparisi vermistim 4 günde ulasti elime aslinda bu kadar cabuk gelicegini tahmin etmiyodum...

Bugün berbat bi haldeydim, yine mide bulantilarim vardi... taki kapi calana kadar...terslige bak esim evdeydi Pinaaaaaaaaaaaaaaaar yine lens mi aldin sen????? sesine irkildim ama acaipte heycanlandim mide bulantisi mulantisi kalmadi Neyse bu sondu dedim, kandirdim esimi oda üstünde durmadi Bu arada bi arkadasim da nc ice istemisti beraber siparis verdik.

Neyse ben hemen bi heycanla taktim cristalleri veeeeeeeeeeeeeeee ilk izlenimim

COK dogal yaaaa yok böyle bi dogallik!!!!! Renkte cok hos, bende yesil duracagini biliyodum ben zaten yesil gri daha dogrusu ben cok ama cok sevdim hemde o kadar rahat bi lens ki ne batma ne kayma hic bisey yok masallah tü tü tü tü

Daha fazla meraklandirmadan sizi yüklüyorum bi kac resim canlar umarim begenirsiniz sizde

Önce makyajsiz gözde cristal: gün isigi makro

Makyaj yapiverdim aceleden.... Hepsi gün isiginda....makro cekim

Bide flashli halini ekliyorum...bu hali fazla acik gibi ama gün isigi cok dogal.

Tam yüz fotolarimi daha sonra albüme ekliycem kizlar

muhteşem ötesi cok yakısmıs:))gule gule kullanın

4 gün çok iyi bi süre yaa cnm eğer ayıp olmazsa nerden almıştın lenslerini

Paranalentesden aldim... ekstra fast shipping ücreti ödedim ama ve üstelik gümrük ücretinide artik kapida aliyolar burda... onuda ödedim yani iki lense 205 dolar + 22 euro gümrük .. arkadasimla ortak aldik

harikaaaa pinaxcim gule gule kullan canim
tamam ben de aliyorum crystal :))))
ozellikle ortadaki uc resimdeki durusu tam istedigim renk :)

Son düzenleme:
bayıldım sana hep diyordum quartzonun 3 kat doğal muhteşem yaa hareside mintten güzel gibi grimsi ve çizgi çizgi değil
Gözler güzel olunca her lens oluyor pinaxımmmmmGüzel anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…