Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Sayin Pinax cristal lensiniz tek kelime ile harika.Iyi gunlerde kullanin. Kendi goz renginiz nedir? Bende cristal veya quartz dusunuyordumkiiiii cristallerinize bayildim.

ya bu adar doğal lens görmedim ben çok yakışmış

harikaaaa pinaxcim gule gule kullan canim
tamam ben de aliyorum crystal :))))
ozellikle ustteki uc resimdeki durusu tam istedigim renk :)

Ezginaz tskler cnm, gercekten gönül rahatligiyla tavsiye edebilicegim bi lens

bayıldım sana hep diyordum quartzonun 3 kat doğal muhteşem yaa hareside mintten güzel gibi grimsi ve çizgi çizgi değil
Gözler güzel olunca her lens oluyor pinaxımmmmmGüzel anne

Berry tsk ederim tatlim valla ne dogal bi lensmis yaaa, haresi lacivert gibi geldi bana gercekte foto da gri gibi cikiyo sanirim... Bende kararsizdim icemint-cristal arasinda gidip geliyodum ama cristal resimleri aklimi aldi verdim hemen siparisi Tsk ederim cnm güzel sözlerine

Sayin Pinax cristal lensiniz tek kelime ile harika.Iyi gunlerde kullanin. Kendi goz renginiz nedir? Bende cristal veya quartz dusunuyordumkiiiii cristallerinize bayildim.

Tsk ederim idgül :) Begenmene sevindim. Göz rengim acik kahve-bal rengi-ela :) sen karar ver artik en iyi resimler anlatabiliyo sanirim renkleri.

Benim gözüm

icemintle crystalın haresı aynımı icemınt kullandım daha önce bildiğimiz renk nc haresi crystalde mı öyle??
pinax buarada bayıldım crystallere hayalımdekı renk gıbı olmus en çok yakısan crystal olmus

Tsk ederim Bettycim

Berrycim ben cristalinde tersinin takilabilecegini bilmiyodum onun icin hemen denemekte gelmedi aklima, simdi ciktim disarda tersi takip cektim, gercektende haresi var ters tarafinda ama felaket acidi gözüm kanlandi. Öyle takamam sanirim. Ekliyorum resmi

tsk ederim cevap verdiğin içinn .Allahım benim bu halim ne olacak şimdi de aklım cristallerde kaldı ..güzelbi mint resmi görürüm yşil yeşil iyi ki mint almışım derim , (bugün oldugu gibi)güzel bi cristal görürüm keşe cristal alsaymışım deriiiiimmmm yine cristale kaydı aklımmmmm :84:

Pinax, harika durmuş cristaller... İşte açık renk gözde bir başka oluyor bu Soloticalar, gerçek göz gibi resmen. Maşallah nazarım değmesin Albümünü göremiyorum, link yapısı değiştirildiğinden ilgili konuya ulaşamıyorsunuz diye bir mesaj çıkıyor. Listene ekler misin ben de bakayım tam yüz resimlerine?

Rica ederim :) hepimiz öyleyiz neyi görüyosak onu istiyoruz ))

Tsk ederim morrison Ekledim seni cnm bakabilirsin.

Cok sagol canim Ben bu kadinin gözlerini hep google dan arama yaptigimda görüyorum canim ya ama inan hangi lensi takarsa taksin gözünde bi garip duruyo sanki :26: Wrlensin reklamini yapan kadinda da öyle... Allahtan bir sürü arkadasimiz var solotica denemis ve resimlemis yoksa piyasada sirf o kadinin resimleri olsa yani iflas eder bu firma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…