- Konu Sahibi White Mocha
-
- #20.301
:78:
Bi hafta önce cristal siparisi verdim size söylemedenAffedinnnnnnnnnnnnnn
Ama süpriz olsun diye öyle yaptim neyse :82: geldi benim cristaller, hizli kargo siparisi vermistim 4 günde ulasti elimeaslinda bu kadar cabuk gelicegini tahmin etmiyodum...
Bugün berbat bi haldeydim, yine mide bulantilarim vardi... taki kapi calana kadar...terslige bak esim evdeydiPinaaaaaaaaaaaaaaaar yine lens mi aldin sen????? sesine irkildim ama acaipte heycanlandim mide bulantisi mulantisi kalmadi Neyse bu sondu dedim, kandirdim esimi oda üstünde durmadi Bu arada bi arkadasim da nc ice istemisti beraber siparis verdik.
Neyse ben hemen bi heycanla taktim cristalleri veeeeeeeeeeeeeeee ilk izlenimim
COK dogal yaaaa yok böyle bi dogallik!!!!! Renkte cok hos, bende yesil duracagini biliyodum ben zaten yesil gri daha dogrusu ben cok ama cok sevdim hemde o kadar rahat bi lens ki ne batma ne kayma hic bisey yok masallahtü tü tü tü
Daha fazla meraklandirmadan sizi yüklüyorum bi kac resim canlarumarim begenirsiniz sizde
Önce makyajsiz gözde cristal: gün isigi makro
Eki Görüntüle 177291 Eki Görüntüle 177292 Eki Görüntüle 177290
Makyaj yapiverdim aceleden.... Hepsi gün isiginda....makro cekim
Eki Görüntüle 177308 Eki Görüntüle 177309 Eki Görüntüle 177310
Bide flashli halini ekliyorum...bu hali fazla acik gibi ama gün isigi cok dogal.
Eki Görüntüle 177312 Eki Görüntüle 177313 Eki Görüntüle 177314
Tam yüz fotolarimi daha sonra albüme ekliycem kizlar
harikaaaapinaxcim gule gule kullan canim
tamam ben de aliyorum crystal :))))
ozellikle ustteki uc resimdeki durusu tam istedigim renk :)
bayıldım sana hep diyordum quartzonun 3 kat doğalmuhteşem yaa hareside mintten güzel gibi grimsi ve çizgi çizgi değil
Gözler güzel olunca her lens oluyor pinaxımmmmmGüzel anne
Sayin Pinax cristal lensiniz tek kelime ile harika.Iyi gunlerde kullanin. Kendi goz renginiz nedir? Bende cristal veya quartz dusunuyordumkiiiii cristallerinize bayildim.
pinaxcım çift yönlü takılıyormu tersi ile düzü arasında fark var mı
canım ikisinin dokusu tamamen birbiriyle aynı..
opaklıkları ,çapı, dokusu vs. bi benim crystallerin pupili biraz daha dar onu da arkadaslar benim lense özel diye yorumlamışlardı:)
tek fark şu sadece renkte ince farklar var icemint biraz daha yeşil ama ikisinin de tonu aynı derecede doğal
icemintle crystalın haresı aynımı icemınt kullandım daha önce bildiğimiz renk nc haresi crystalde mı öyle??
pinax buarada bayıldım crystallere hayalımdekı renk gıbı olmusen çok yakısan crystal olmus
tsk ederim cevap verdiğin içinn .Allahım benim bu halim ne olacak şimdi de aklım cristallerde kaldı ..güzelbi mint resmi görürüm yşil yeşil iyi ki mint almışım derim , (bugün oldugu gibi)güzel bi cristal görürüm keşe cristal alsaymışım deriiiiimmmm yine cristale kaydı aklımmmmm :84:
Pinax, harika durmuş cristaller... İşte açık renk gözde bir başka oluyor bu Soloticalar, gerçek göz gibi resmen. Maşallah nazarım değmesinAlbümünü göremiyorum, link yapısı değiştirildiğinden ilgili konuya ulaşamıyorsunuz diye bir mesaj çıkıyor. Listene ekler misin ben de bakayım tam yüz resimlerine?
pinax lenslerin OLAĞANÜSTÜ inan bikaç dakika öylece baktım tütütütütü nazar değmesin.
''işte bu kesin almalıyım'' diyorum sonra da şurdaki ( http://www.blogcu.com/blog-icerik/resim-goster/1280620884:solotica:jpg ) gibi fotoğrafları görünce hevesim kaçıyo hep bende de böyle durursa diye :84:
Ay bayılazaaam çokk güzel durmuş tam yüzde de harikaBak bak doyamadım valla, güle güle güzel günlerde kullan Pinax =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?