- Konu Sahibi White Mocha
-
- #20.321
Tsk ederim Bettycim
Berrycim ben cristalinde tersinin takilabilecegini bilmiyodum onun icin hemen denemekte gelmedi aklima, simdi ciktim disarda tersi takip cektim, gercektende haresi var ters tarafinda ama felaket acidi gözüm kanlandi. Öyle takamam sanirim. Ekliyorum resmi
Eki Görüntüle 177334
ay çok hoş olmuş canım ya güle güle kullan :103:
doğal göz güzel olunca hangi rengi takarsan tak süper duruyor tabi
Cok sagol canimBen bu kadinin gözlerini hep google dan arama yaptigimda görüyorum canim ya ama inan hangi lensi takarsa taksin gözünde bi garip duruyo sanki :26: Wrlensin reklamini yapan kadinda da öyle... Allahtan bir sürü arkadasimiz var solotica denemis ve resimlemis yoksa piyasada sirf o kadinin resimleri olsa yani iflas eder bu firma :)
ihihih haklısın o wrlens'teki kadın zombi gibi insanın üstüne üstüne geliyo:86: ama şu da bi gerçek ki senin gibi açık renk gözlerle muhteşem kaynaşıyor. koyu kahveler takınca illa ki bi yapaylık hissediyorum bilmiyorum bana öyle geliyo belki de. hidrocor ice'ı denemeyi düşünüyorum bu yüzden, umarım MOR durmazgüle güle kullan lenslerini tatlm
:78:
Bi hafta önce cristal siparisi verdim size söylemedenAffedinnnnnnnnnnnnnn
Ama süpriz olsun diye öyle yaptim neyse :82: geldi benim cristaller, hizli kargo siparisi vermistim 4 günde ulasti elimeaslinda bu kadar cabuk gelicegini tahmin etmiyodum...
Bugün berbat bi haldeydim, yine mide bulantilarim vardi... taki kapi calana kadar...terslige bak esim evdeydiPinaaaaaaaaaaaaaaaar yine lens mi aldin sen????? sesine irkildim ama acaipte heycanlandim mide bulantisi mulantisi kalmadi Neyse bu sondu dedim, kandirdim esimi oda üstünde durmadi Bu arada bi arkadasim da nc ice istemisti beraber siparis verdik.
Neyse ben hemen bi heycanla taktim cristalleri veeeeeeeeeeeeeeee ilk izlenimim
COK dogal yaaaa yok böyle bi dogallik!!!!! Renkte cok hos, bende yesil duracagini biliyodum ben zaten yesil gri daha dogrusu ben cok ama cok sevdim hemde o kadar rahat bi lens ki ne batma ne kayma hic bisey yok masallahtü tü tü tü
bu resimde verde marine hiç doğal değil koyu gözde diyenlere cevap olmuş ki ben cor.unu kullanıyorum siyah gözümde kesinlikle süper bi renk sanada çok yakışmış asla değiştirme arkadaşım
rica ederim canım benim:)yanlız daha dur sen ne iltifatlar alıcaksın o renkle zamanla görürsünnn
gözlerin badem gibi çok yakışmış güle güle kullan :))
brchngcr vm ler ne kdr doal olmus oole hic ummadigim kdr diebilirim. cok yakismis sana gercekten gule gule kullan cnmcorlarini da berryde begenmistim vm nin
pinax şahane olmuş cristaller, şimdiye kadar gördüğüm en güzelleri diyebilirim. taban rengin zaten şahane üzerine ne taksan çok ama çok güzel duruyor. mutlu günlerde kullan canım.
bcgnhr canım gün ışığında vm fotosu çektinmi
Eki Görüntüle 177550
orta boşluk böle kızlar.inş gösterebilmişimdir
Eki Görüntüle 177550
orta boşluk böle kızlar.inş gösterebilmişimdir
pinax crystaller cok dogal duruyor gercekten de:)ben de crystal almayı dusunuyorum ancak tam yuz resimlerinin oldugu albumu acamıyorumbni de ekler misin?
Albüme ekledim tam yüzdeki duruslarini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?