Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ay çok hoş olmuş canım ya güle güle kullan :103:
doğal göz güzel olunca hangi rengi takarsan tak süper duruyor tabi

ihihih haklısın o wrlens'teki kadın zombi gibi insanın üstüne üstüne geliyo:86: ama şu da bi gerçek ki senin gibi açık renk gözlerle muhteşem kaynaşıyor. koyu kahveler takınca illa ki bi yapaylık hissediyorum bilmiyorum bana öyle geliyo belki de. hidrocor ice'ı denemeyi düşünüyorum bu yüzden, umarım MOR durmaz güle güle kullan lenslerini tatlm

Bence lila falan durmaz canim ya )) tabi taban rengininde büyük payi var ama benim kendimde de yapay buldugum bazi renkler var...mesela charm ice olaganüstü dogal degil...haresinden dolayi veya topazio asla takamiycagim bi lens.. Cristal sanirim bi cok kiside dogal duran bi lens

pinax şahane olmuş cristaller, şimdiye kadar gördüğüm en güzelleri diyebilirim. taban rengin zaten şahane üzerine ne taksan çok ama çok güzel duruyor. mutlu günlerde kullan canım.

bu resimde verde marine hiç doğal değil koyu gözde diyenlere cevap olmuş ki ben cor.unu kullanıyorum siyah gözümde kesinlikle süper bi renk sanada çok yakışmış asla değiştirme arkadaşım

yosuncum çok sevdim bende 2 gündür ayna elimden düşmüyor :) teşekkür ederim.

rica ederim canım benim:)yanlız daha dur sen ne iltifatlar alıcaksın o renkle zamanla görürsünnn
gözlerin badem gibi çok yakışmış güle güle kullan :))

canım vetmanım vallahi çok duamı aldın. ellerine sağlık.

brchngcr vm ler ne kdr doal olmus oole hic ummadigim kdr diebilirim. cok yakismis sana gercekten gule gule kullan cnm corlarini da berryde begenmistim vm nin

güzeller güzeli bambamcım teşekkür ederim canım.bir cor mel kadar doğal değil tabiki ama bu kadar çarpıcı bir renkte ancak bu kadar doğal durabilirdi :)

kızlar bana yardım edin ya..önceden solotica kullanmadığım için lensim defolumu anlıyamıyorm.acaba herkesinkimi bu kadar dar.ona göre lensi tekrar göndercem ama emin olamıyorum.ya tekrar aynısı gelirse diye endişeleniyorum.lensi tek başına çekip boşluğunu göstermeye çalışcam.lütfen kendinizinkilerle kıyaslayıp yorum yaparsanız çok sevincem.:26:

pinax crystaller cok dogal duruyor gercekten de:)ben de crystal almayı dusunuyorum ancak tam yuz resimlerinin oldugu albumu acamıyorum bni de ekler misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…