Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Güneşcim,bence ocreni bırakma,çok güzel bir lens,ben de edinicem bir tane serisine karar veremedim,ocre den vazgeçme diyorum ben,çok yakışıyor sana lens,gözünün yapısı da güzel taşıyor

Tsk ederim canim :) tabi kendi gözlerimize haksizlik etmememiz lazım ama belkide orjinal gözümüz mavi veya yesil de olsaydi yine farkli bi renk istiycektik :) doyumsuzuz tatlim baska bi aciklamasi yok )

pınax cristaller çook yakışmış,ela yada açık gözlü olmak büyük avantaj,ama çok iyi taşımışsın tüm lensleri,kendinde çook güzelsin maşallah,bende en çok sende cristali beğendim aşırı doğal olmuşlar gözlerinlede bütünleşince artı yüz güzelliği ile kusursuz durmuşlar

mermaid38, pupiller aşırı dar,bende de cor var ama bu kadar dar değil pupili,hatalı lens bence ,paranalensten mi aldın?
bende oradan almayı düşünüyorum şimdi ıce almak istiyorum:18:
aldığın yer ile irtibata geç mutlaka,lensler normal değil...
endişe etme elinde resimlerin var,şişeleri atma sakın mail ile yolla nerden hangi siteden vs aldı isen, değişimi olacaktır sadece sabır

ne güzel seyler söylemissin, tsk ederim güzel bakan güzel görür herseyi

Cristalleri bende cok sevdim canim, daha güzelleri sizlerin olur insallah

Tsk ederim idgül :) Begenmene sevindim. Göz rengim acik kahve-bal rengi-ela :) sen karar ver artik en iyi resimler anlatabiliyo sanirim renkleri.

Benim gözüm

Eki Görüntüle 177325

aman allahimmmmmmmmmmm diorm! gozlerim senlendi katalog resmi gibi bu harikalar nedir ya bayildim bitanem guzellik kralicem harika olmuslar budur budur budur diorm daha ne olabilir
masalla nazar degmesin pinaxim cikarma bunnari gozunden hic kusursuz doal otesi olmus.
ama kendi gozlerin bi sahane rengini daha net gormus oldum ekledigin fotoda ve hayran kaldim disa dooru yesillenio cok guzel gercekten cnm benm lensli lenssiz her hali guzel gozlerinin ne taksan yakisicak zaten tahmin ediordum harika olcagini zaten ama gene de gorunce bu fotolari dibim dustu burada yahu tum yuzde albumunde gordum inanilmaz yakismis guzel yuzune bu renk saclar ten rengi ve goz harika olmus. gule gule mutluluk kullan tatli anne

Güneşcim,bence ocreni bırakma,çok güzel bir lens,ben de edinicem bir tane serisine karar veremedim,ocre den vazgeçme diyorum ben,çok yakışıyor sana lens,gözünün yapısı da güzel taşıyor

teşekkür ederim berrylipsciğim canım ocrenin serisi konusunda sana bi fikrimi söylemek istiyorum..2 miz de nc serisinden pek hoşlaşmıyoruz..bence nc sini sevemediysek corunu hiç sevmeyiz gibime geliyor...kesik hare durumuma bazen ben de şahit oluyorum..bir de sol gözümde hafif dışa doğru biraz asimetri olduğu için sol lensim o gözün gözkenarını kapamıyor dış kenarı açıkta kalıyor..düz bakarken sorun yok da başımı biraz çevireyim açılıyor kenarı...charmın da bazı kişilerde o kalın korkunç hareleri belli etmemesi biraz teselli oluyor belki bizdede o kadar bariz görünmez diye

bir de birşey daha var..ben sarışın insanlara haresizleri daha çok yakıştırıyorum..açık renk saçlı ünlüleri incelediğimde gerçek gözlerinin veya lensli gözlerinin genelde haresiz olduklarını gördüm......sarışın ünlülerde hareli olanlarda ise hareler çok sırıtıyor...daha koyu saçlıların gözleri hareli oluyor genelde...istersen saç rengini baz alarak hare konusunu düşünebilirsin canım...ben saçımın koyu olduğunu baz alarak ocre konusunda charma dönmeye niyetliyim

Son düzenleme:
luthien senin cor mellerindede pupil sorunu varmı ?bu:44:lanık görüyormusun?
cnm bende de arada oluyor bulanıklık ama çok rahatsız edici bi şekilde değil.genelde akşamları göz bebeklerim büyüdüğü için o zmn noktacıklar göz bebeğimin üstüne denk gelio :44: ama idare ediyorum yani sen dedikleri gibi aldığın yere gönder o fotoyu pupili bana da biraz dar geldi.benimki de dar ama bu kadar değil sanırım :44:bilemedim şimdi

pinaaaxxxxxxxbunlarr muhteşem durmuşş çokk yakışmışlarr ee tabii gözler çok güzel olunca ne taksa yakışıyor insan ben de alcam sanırımm

Tsk ederim idgül :) Begenmene sevindim. Göz rengim acik kahve-bal rengi-ela :) sen karar ver artik en iyi resimler anlatabiliyo sanirim renkleri.

Benim gözüm

Eki Görüntüle 177325

Sayin Pinax tsk ederim.Kendi goz renginize masallah diyorum nazar ermesin. Cristal alacagim. Ne zormus ya denemeden almak birde soloticanin bir suru guzel renk ve tonlari olunca.

Kizlar gözlerim acaip allerji oldu ne zamandır foto cekip koyamadım biraz ara verdim lens takmaya gözlerimi dinlendiriyorum, 5 dk lıgına taktigim crystallerimle bir foto cektim birde gün işiginda kendi göz rengimi ekledim cok baygın bakmısım idare edin :)))

pinax'cım crystallar yıkılıooo resmen BAYILDIM =))cok crystal gördüm fakat bu kadar yakışanını görmedim ben tabi burda şöle bir durum var hatun taşş gözuunun şekli falan da gusel ee dolayısıyle ne taksa yaışıoo tamamen samimiyetle yazıorum şahane olmuş cnmcnm...baby ile cok cok güsel mutlu günlerde takmanı dilerim cnm...

yanma batma yok ama o kadar dar ki gözbebeğime denk geliyor.o nedenle sanırım ara ara bulanık görüyorum.umarım hata olduğu anlaşılır

mermaid,öncelikle gecmiş olsun, bencde lensde hata var senin göz bebegin olagan dışı buyuk dicem fakat arkadaşında da aynı problem oluşmuş. bu durumda aldıgın yerle iletişime gecmelisin mutlaka çözume ulaştırırlar.

yanma batma yok ama o kadar dar ki gözbebeğime denk geliyor.o nedenle sanırım ara ara bulanık görüyorum.umarım hata olduğu anlaşılır

Canım bencede hata oldugu gün gibi ortada mutlaka değiştirirler, bence bir an önce geri gonder lensleri, umarım kısa sürede yenileri gelir rahat rahat takarsın

şu masumiyete bakarmısınız :) çok güzelsin tuonelacım harika duruyorlar maşşallah...

tamam kızlar tşk ederim yorumlarınız için.demekki lens hatalı.en iyisi gözlerimi bozmadan gönderiyim bakalım nolcak:26: pofff şimdi aylarca tekrar bekle

tuonela çok yakışmış ama ben orijinal göz rengine vuruldum en çok

bu arada kızlar bu cor ice videosu buldum
YouTube - Solotica Hidrocor Ice by ju4nc4rl05
adamın gözleri simsiyah. hiç öyle lilamsı bir rengi yok ama bazı karelerde grafite gibi çıkmış sanki. yine de beğendim siyah göz olmasına rağmen hoş durmuş. benim bu kadar koyu değil daha güzel durur heralde

pinax canim gercekte crystallerde hic mavilik yok di mi ?

Tatlim sanki var gibi biraz mavilik, esime gösterdigimde disi mavi ici yesilmis dedi. Cok az bi Aqua Tonu var gibi sanki.

Bambisim yorumlarin hep mahcup ediyo beni balim ya cok cok tsk ediyorum:78: cristali israrla al diyorum sana tatlim. Cok güzel bi Lens gercekten! Kizim bile en dogali ve en güzeli bu olmus anne dedi. O da takmak istiomus gözleri zaten yesil! Cocuklar takamaz gözleri bozulurmus dedim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…