- Konu Sahibi White Mocha
-
- #20.341
yok canım aşkolsun ne dayağıkaranlıkta durum böyle hatta daha fazlası ama dışarıda tam aksine pupil geniş gözüküyor bende çünkü gözbebeklerim yok denicek kadar iğneucu gibi oluyor aksine..son bi kahverengi lens umudum vardı o da kore malıymış... en son kararım kendi gözlerim şimdilik hem doğallık hem görüş kolaylığı açısından yok ben bu mükemmeliyetçilikle birşey bulamıycam zaten
Pinax cristallerin çok yakışmışiçinde çok az yeşil ton olduğu için ela bal gözlerinle de güzel kaynaşmış,ben gerçi kendi gözünü lensten çok beğeniyorum ama,cristal harika gitmiş,tamamen göz gibi
pınax cristaller çook yakışmış,ela yada açık gözlü olmak büyük avantaj,ama çok iyi taşımışsın tüm lensleri,kendinde çook güzelsin maşallah,bende en çok sende cristali beğendim aşırı doğal olmuşlar gözlerinlede bütünleşince artı yüz güzelliği ile kusursuz durmuşlar
pinax canim gercekte crystallerde hic mavilik yok di mi ?ne güzel seyler söylemissin, tsk ederim güzel bakan güzel görür herseyi
Cristalleri bende cok sevdim canim, daha güzelleri sizlerin olur insallah
Tsk ederim idgül :) Begenmene sevindim. Göz rengim acik kahve-bal rengi-ela :) sen karar ver artik en iyi resimler anlatabiliyo sanirim renkleri.
Benim gözüm
Eki Görüntüle 177325
:78:
Bi hafta önce cristal siparisi verdim size söylemedenAffedinnnnnnnnnnnnnn
Ama süpriz olsun diye öyle yaptim neyse :82: geldi benim cristaller, hizli kargo siparisi vermistim 4 günde ulasti elimeaslinda bu kadar cabuk gelicegini tahmin etmiyodum...
Bugün berbat bi haldeydim, yine mide bulantilarim vardi... taki kapi calana kadar...terslige bak esim evdeydiPinaaaaaaaaaaaaaaaar yine lens mi aldin sen????? sesine irkildim ama acaipte heycanlandim mide bulantisi mulantisi kalmadi Neyse bu sondu dedim, kandirdim esimi oda üstünde durmadi Bu arada bi arkadasim da nc ice istemisti beraber siparis verdik.
Neyse ben hemen bi heycanla taktim cristalleri veeeeeeeeeeeeeeee ilk izlenimim
COK dogal yaaaa yok böyle bi dogallik!!!!! Renkte cok hos, bende yesil duracagini biliyodum ben zaten yesil gri daha dogrusu ben cok ama cok sevdim hemde o kadar rahat bi lens ki ne batma ne kayma hic bisey yok masallahtü tü tü tü
Daha fazla meraklandirmadan sizi yüklüyorum bi kac resim canlarumarim begenirsiniz sizde
Önce makyajsiz gözde cristal: gün isigi makro
Makyaj yapiverdim aceleden.... Hepsi gün isiginda....makro cekim
Bide flashli halini ekliyorum...bu hali fazla acik gibi ama gün isigi cok dogal.
Tam yüz fotolarimi daha sonra albüme ekliycem kizlar
Güneşcim,bence ocreni bırakma,çok güzel bir lens,ben de edinicem bir tane serisine karar veremedim,ocre den vazgeçme diyorum ben,çok yakışıyor sana lens,gözünün yapısı da güzel taşıyor
aman allahimmmmmmmmmmm diorm! gozlerim senlendi katalog resmi gibi bu harikalar nedir ya bayildimbitanem guzellik kralicem harika olmuslar budur budur budur diorm daha ne olabilir
bambama katılıyorum gordugum en guzel en dogal duran crıstal gule gule kullan canım
cnm bende de arada oluyor bulanıklık ama çok rahatsız edici bi şekilde değil.genelde akşamları göz bebeklerim büyüdüğü için o zmn noktacıklar göz bebeğimin üstüne denk gelio :44: ama idare ediyorum yani sen dedikleri gibi aldığın yere gönder o fotoyu pupili bana da biraz dar geldi.benimki de dar ama bu kadar değil sanırım :44:bilemedim şimdiluthien senin cor mellerindede pupil sorunu varmı ?bu:44:lanık görüyormusun?
:78:
Bi hafta önce cristal siparisi verdim size söylemedenAffedinnnnnnnnnnnnnn
Ama süpriz olsun diye öyle yaptim neyse :82: geldi benim cristaller, hizli kargo siparisi vermistim 4 günde ulasti elimeaslinda bu kadar cabuk gelicegini tahmin etmiyodum...
Bugün berbat bi haldeydim, yine mide bulantilarim vardi... taki kapi calana kadar...terslige bak esim evdeydiPinaaaaaaaaaaaaaaaar yine lens mi aldin sen????? sesine irkildim ama acaipte heycanlandim mide bulantisi mulantisi kalmadi Neyse bu sondu dedim, kandirdim esimi oda üstünde durmadi Bu arada bi arkadasim da nc ice istemisti beraber siparis verdik.
Neyse ben hemen bi heycanla taktim cristalleri veeeeeeeeeeeeeeee ilk izlenimim
COK dogal yaaaa yok böyle bi dogallik!!!!! Renkte cok hos, bende yesil duracagini biliyodum ben zaten yesil gri daha dogrusu ben cok ama cok sevdim hemde o kadar rahat bi lens ki ne batma ne kayma hic bisey yok masallahtü tü tü tü
Daha fazla meraklandirmadan sizi yüklüyorum bi kac resim canlarumarim begenirsiniz sizde
Önce makyajsiz gözde cristal: gün isigi makro
Makyaj yapiverdim aceleden.... Hepsi gün isiginda....makro cekim
Bide flashli halini ekliyorum...bu hali fazla acik gibi ama gün isigi cok dogal.
Tam yüz fotolarimi daha sonra albüme ekliycem kizlar
Tsk ederim idgül :) Begenmene sevindim. Göz rengim acik kahve-bal rengi-ela :) sen karar ver artik en iyi resimler anlatabiliyo sanirim renkleri.
Benim gözüm
Eki Görüntüle 177325
yanma batma yok ama o kadar dar ki gözbebeğime denk geliyor.o nedenle sanırım ara ara bulanık görüyorum.umarım hata olduğu anlaşılır
yanma batma yok ama o kadar dar ki gözbebeğime denk geliyor.o nedenle sanırım ara ara bulanık görüyorum.umarım hata olduğu anlaşılır
Kizlar gözlerim acaip allerji oldu ne zamandır foto cekip koyamadımbiraz ara verdim lens takmaya gözlerimi dinlendiriyorum, 5 dk lıgına taktigim crystallerimle bir foto cektim birde gün işiginda kendi göz rengimi ekledim cok baygın bakmısım idare edin :)))
]
pinax canim gercekte crystallerde hic mavilik yok di mi ?
aman allahimmmmmmmmmmm diorm! gozlerim senlendi katalog resmi gibi bu harikalar nedir ya bayildimbitanem guzellik kralicem harika olmuslar budur budur budur diorm daha ne olabilir
masalla nazar degmesin pinaxim cikarma bunnari gozunden hic kusursuz doal otesi olmus.
ama kendi gozlerin bi sahane rengini daha net gormus oldum ekledigin fotoda ve hayran kaldim disa dooru yesillenio cok guzel gercekten cnm benm lensli lenssiz her hali guzel gozlerinin ne taksan
yakisicak zaten tahmin ediordum harika olcagini zaten ama gene de gorunce bu fotolari dibim dustu burada yahutum yuzde albumunde gordum inanilmaz yakismis guzel yuzune bu renk
saclar ten rengi ve goz harika olmus. gule gule mutluluk kullan tatli anne
bambama katılıyorum gordugum en guzel en dogal duran crıstal gule gule kullan canım
cok cok cok tsk ederim tatlim
pinaaaxxxxxxxbunlarr muhteşem durmuşş çokk yakışmışlarr ee tabii gözler çok güzel olunca ne taksa yakışıyor insan ben de alcam sanırımm
Yorumlarinizin okudukca ne kadar dogru bi karar vermisim diye düsünüyorum! Cok sagol canim insallah daha güzelleri sizlerin olur
Sayin Pinax tsk ederim.Kendi goz renginize masallah diyorum nazar ermesin. Cristal alacagim. Ne zormus ya denemeden almak birde soloticanin bir suru guzel renk ve tonlari olunca.
Hic bekleme canim hemen al)
pinax'cım crystallar yıkılıooo resmen BAYILDIM =))cok crystal gördüm fakat bu kadar yakışanını görmedim ben tabi burda şöle bir durum var hatun taşş gözuunun şekli falan da gusel ee dolayısıyle ne taksa yaışıoo tamamen samimiyetle yazıorum şahane olmuş cnmcnm...baby ile cok cok güsel mutlu günlerde takmanı dilerim cnm...
Pascharcim patlatmissin valla yorumubunun üzerine ne söylenirki daha samimiyetinden süphem yok zaten tatlim
hepinize cok cok tsk ediyorum güzel yorumlariniz icin ve herkes cristallensin diyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?