Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Pardon berrycim,yanlış yazmışım benim beğendiğim cor tarafıymış şimdi tekrar baktım da mintlere ilk resimleri beğenmiştim,cor tarafı süper

sedoshhhh nerelerdesin lensli resimlerini beklyorzz

sımdı geldımmmm btn tatılımı hasta bır sekılde gecırdım we resımde ceekemedım duzgun yrn daha ıyı olursam cekıp koyarım kızlar yorum yazaım en azından topazıoyu beyenmedım cor ıce cok guzell ama bende charm ıcedan daha acık durdu quartzoda cok guzel en cok onu ve cor ıceı beyendımm... sıra crıstalde :)

Güle güle kullan lenslerini canım,geçmiş olsun bu arada ağrıkesici yüzünden mi yine,özlettin kendini

Güle güle kullan lenslerini canım,geçmiş olsun bu arada ağrıkesici yüzünden mi yine,özlettin kendini

saol cnm bende sızı ozledımm yok ıstanbulda ani soguk soku yasadıgım ıcın orda bogazım ıltıhaplandı ve grıp oldum cok kotu antıbıyotık falan werdı dr orda ne yedıgmı anladım ne gezdıgmı yanı ((

cnm benm cokm uzuldum cok cok gecmis olsun ((

kızlar sırasıyla koyuyorum resımlerı :) ılk once cor ice koyayım ... bırde cor ıce we charm ıce yanyana cektım...

cnm ve de gozun aydin kavustun lenslerine gule gule mutlulukla kullan cor icelari cok yakistirdim sana quartzo da hos tahminimden acik olmus quartzo rengini mi degistirdiler acaba gene? flastan mi oole cikti acaba. ama neyse icine sinmis topazioya ya isinamadin sanirim bi onu da makyajli fln takarsin illa ki bence sana bu acik renkler yakisio guzelim

saol cnm quartzolar resımdekılerle aynı rengın acıldgnı sanmıyorum flaslı resımler belkı ondan ole cıktı :) saol cnm tesekkkur ederım

güle güle kullanın sedosh
bende ıce almayı düşünüyorum koyu kahve gözlerim amaseriye karar veremedim,doğal ışıkta da resimlerinizi görmek isterim mümkünse ve acaba rica etsem cor ıce ile charm ıce ı kıyaslayabilirmisiniz? opaklık ve doğallık olarak vs..tşk ederim

Canımm hasta hasta kızarmış gözlerle resim çekmiş bize,nazar değdigeçmiş olsun tekrar,ben topazioyu gayet de güzel buldum sende,hiç de topazio fosforu yok,turkuaz kısmı genelde fosforlu olur onun,gayet de güzel durmuş,quartzo yeşilimsi ve çok güzel ama topazio duruşunu quartzodan daha çok beğeneceğim aklıma gelmezdi hiç,cor ice a gelince o da baya açık ve güzel bir renk ama bence charme ice çok daha güzel yanyana resimde,charme ice sendeki duruşu efsane zaten

charm ıce daha bebek mavısı cor ıce buz mavısı durdu bende... cor daha acıkk .. dogallık olarak cor ıce daha dogal bence.. charm ı taktıgımda cogu ınsan lens oldugnu anlıyor lenslerın cok guzel dıyorlar ama coru taktım herkes gozlerın ne guzel dedı :)))).. ama charm ın rengı daha gusel cor cok acık geldı bana ..

aynen oyle cnm ezgınazcımm rıca ettı braz once cektım hıc ıyı deılım yanı ama yınede sızı kırmak ıstemedım... tesekkur ederım guel yorumların ıcın ama bence charm ıce ı hebsınden daha cok beyenıyorum ama dogallık olarak cor u cok beyendım ama cok acık.. topazıoya ısınamadım bılmıyorum.. quartzo resımlerde daha acık cıkmıs normalde bu kdr acık deıl ben en cok nedense onu sewdım :)

Ya sedacım bu resimlerde gülüşünle birlikte seni aishwaria rai ye çok benzettim,çok beğenirim ben onu,ama sen hatları daha güzel ve babyface olanı gibi gözüktün bana,normalde de benzetiyordum ama o gülüşünle birlikte çok benzettim,onun da gözrengini gerçek mavi-yeşil sanırdım custom lens çıktı,quartzolu ve topaziolu resimlerinde çok benzettim,söylemesem içimde kalırdı

canımm tanımıyordum ama baktım sımdı resımlerine kızın tesekkur ederımmm guzel kızmıs sımarttın benı ... saol canım benımm quartzo gıbı onun bazı resımlerde gozlerı haklısınn xxxxxx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…