Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Yüzün benziyor zaten,duruş bakış gülüş çok benzemişkendisi 94 miss world,çok az bulunan beyaz hintli kızlarından,hintli kızlar genelde ona benzemek için ciltlerini açtırıyorlar,sen tabi türk versiyonu daha açığısın onun ve tabi daha güzeli

cnmmmmm saollll sen dahada guzelsındır emınım

quartzo 2 resimlerim hastayken cekılmıstır goruntu kırlılıgınden dolayı ozurdılerım kızlar :))) ozellıkle bu resmı yataktan kalkıp cektım oteldeyken :)) xx

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 178321 quartzo 2 resimlerim hastayken cekılmıstır goruntu kırlılıgınden dolayı ozurdılerım kızlar :))) ozellıkle bu resmı yataktan kalkıp cektım oteldeyken :)) xx

quartzo burda çok daha güzel,gündüz de sorun olmaz gibi,yok ben severim hasta gotik görünümlü güzel kız resimlerini

quartzo burda çok daha güzel,gündüz de sorun olmaz gibi,yok ben severim hasta gotik görünümlü güzel kız resimlerini

evet gercektede bu resme daha cok benzıyor canımm :)) bende bayılırım gotıkkkk kızlaraaaaaaaa :) cok sewerımm saclarmı sıyah yapma sebeplerımden bırıydıler yıllar once oylede kaldı gunese falanda cıkmıyorum yazda yanmayayım dıye :)) zewklermız benzıyor berryllıpsımm

Benim de saçlarım yıllarca siyahtı,çoktandır boyatmıyorum kızıl dene dedi kuaförüm hayatında değişiklik olsun dedi,oryalle açarım ama madem bu kadar bekledin kendi kumral saçının çıkması için bekle siyahları keselim kızıl yapalım beğenmezsen yine boyarım siyaha dedi,ben de aynen güneşlenmiyorum,hastalıklı gotik görünüme bayılıyorum sedacım,ee ikimiz de teraziyiz benzeyelim dimi

supersınnnn bende kızıl cok ıstıyorum ama cok erken akar dıye canım sıkılıyor.. cok sevmıyorum sureklı sacımı boyatmayı zaten az sacım var.. sendemı terazıydınnnnnnnn? cko ıyı anlasırım ben terazılerleee dahada bır sevdım senı sımdı canımmmmmm :)

kızıl balyaj ama çok akmazmış,bir sürü kızıl tonu var içinde ama homojen bir kızıl gibi duruyor ama geçişler soft ve o yüzden düz kızıl gibi çok riskli değilmiş,ama kızıl balyajı çok iyi bilene yaptırmak lazımmış,balyaj çok akmaz ama dipleri ayda ya da 2 ayda bir boyatmak gerekir dedi,bi denememek olmaz şimdi,çok karakteristik teraziler ya,muhakkak çok dikkat ederler dışgörünümlerine,çok kibar olurlar,çok sıradışıyız aslında çılgınız bir de,sevimlilik bi de üstüne,hasta hasta kimseyi kıramayıp fotoları koyman gibi mesela,ben de çok severim terazileri

gercekten tam bennnnnnnn yaaa sankıde benı yıllardır tanırmıs gıbı konustunnnnnnn :)

sedoshhh bunlar 2016 serimi yani son kullanma tarihi 2016 mı opaklıgı nasıl benm içcn cok onemli benmde 1 haft sonra gelcek :) cor ice lar?

sedoshhh çok geçmiş olsun fikir vermek için hasta hasta fotoğraf çekmişsin bi de
allam taptım ya renklerin güzelliğine bak
ve göz rengimiz tamamen aynı sanırım ihihih cor ice düşünüyodum almaya karar verdim kesinlikle.
flaşlı olmasına rağmen ''zombi'' şeklinde de durmamış üstelik. gün ışığında flaşsız görünüşü hakkında ne düşünüyosun peki?

Eki Görüntüle 178321 quartzo 2 resimlerim hastayken cekılmıstır goruntu kırlılıgınden dolayı ozurdılerım kızlar :))) ozellıkle bu resmı yataktan kalkıp cektım oteldeyken :)) xx

sedosh resim şöleni oldu valla hepsi birbirinden güzel olmuş quartzolar nasıl rahat mı rengini fln beğendin mi benim lensler malum hala gelmedi merak ediyorm ayrıca güle güle kullan her lensin süper olmuş

topazio ile aynı angelina olmussun :))Ama bu resimler flashlı nasıld urdugunu anlamamız içc gün ışıgı koyman lazm :)) Bu arada geçmiş olsn

tesekkur ederım canımcıgımmm angelınaya bayılıyorummmmmm cok saol :)... tmm soz sıze gun ısıgı karanlık aydınlık flaslı flassız cekeceım... ayrıca bır haber daha wereım arkadasımın yanına gıdıorum charm ıce larnı vermeye onun gozu kapkara sımsıyah oda deneycek lenslerı onunda resımlernı atarım sıze

sedoshhh bunlar 2016 serimi yani son kullanma tarihi 2016 mı opaklıgı nasıl benm içcn cok onemli benmde 1 haft sonra gelcek :) cor ice lar?

son serı evettt canım cor ıce lar dogallık olarak bana gore tabı en dogal lens ve cok rahattt hıc gozunde oldugnu hıssetmıyorsun... cor serısını ılk kez kullanıyorum ve cok beyendım...

canım tesekkur ederımmm ılk taktıgımda bana cok acık geldı aslında yanı charm ıce a gore acık bır renk ılk beyenmedım ama sonra makyaj falan yapınca beyendım :).. yuzum zaten beyaz bırde hastaydım ılk soguk durmustu cok sımdı alıstım canım ama bayagı acık bır renk onu dusunerek al :)

sedosh resim şöleni oldu valla hepsi birbirinden güzel olmuş quartzolar nasıl rahat mı rengini fln beğendin mi benim lensler malum hala gelmedi merak ediyorm ayrıca güle güle kullan her lensin süper olmuş

:) tesekkur ederım canımm quartzolar evett cok rahat yanı aldıgım butun lensler rahat aralarında cok fark yok rahatlık acısından bana gore... quartzolar cok guzel en cok onları beyendım deyebılırım... hatta quartzoyu beyendıım ıcın crıstalda almayı dusunuyorum tekrardan :) ama yınede eklemeden gecemeyceım hepsı cok rahat ama cor serısı bır baska ... resmen gozumun ıcınde yok gıbı...

Son düzenleme:
sedoshumm çok çok geçmiş olsun canımcım yaa ben de merak etmiştim valla seni haber gelmeyince lenslerinin hepsine bayıldııııııımmm.. maşallah çok çok güzel olmuşsun hasta olsan bile gayet güzelsin cnmcım :) quartzo sende muhteşem ötesi durmuşş sendeki favori lensim kesinlikle quartzo olmuş.. peki doğallık açısından lenslerin arasında en doğal hangisi duruyo şekercim?? bide topazio yu neden beğenmedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…