- Konu Sahibi White Mocha
-
- #20.381
canımm tanımıyordum ama baktım sımdı resımlerine kızın tesekkur ederımmm guzel kızmıs sımarttın benı... saol canım benımm quartzo gıbı onun bazı resımlerde gozlerı haklısınn xxxxxx
Yüzün benziyor zaten,duruş bakış gülüş çok benzemişkendisi 94 miss world,çok az bulunan beyaz hintli kızlarından,hintli kızlar genelde ona benzemek için ciltlerini açtırıyorlar,sen tabi türk versiyonu daha açığısın onun ve tabi daha güzeli
Eki Görüntüle 178321 quartzo 2 resimlerim hastayken cekılmıstır goruntu kırlılıgınden dolayı ozurdılerım kızlar :))) ozellıkle bu resmı yataktan kalkıp cektım oteldeyken :)) xx
quartzo burda çok daha güzel,gündüz de sorun olmaz gibi,yok ben severim hasta gotik görünümlü güzel kız resimlerini
evet gercektede bu resme daha cok benzıyor canımm :)) bende bayılırım gotıkkkk kızlaraaaaaaaa :) cok sewerımm saclarmı sıyah yapma sebeplerımden bırıydıler yıllar once oylede kaldı gunese falanda cıkmıyorum yazda yanmayayım dıye :)) zewklermız benzıyor berryllıpsımm
Benim de saçlarım yıllarca siyahtı,çoktandır boyatmıyorum kızıl dene dedi kuaförüm hayatında değişiklik olsun dedi,oryalle açarım ama madem bu kadar bekledin kendi kumral saçının çıkması için bekle siyahları keselim kızıl yapalım beğenmezsen yine boyarım siyaha dedi,ben de aynen güneşlenmiyorum,hastalıklı gotik görünüme bayılıyorum sedacım,ee ikimiz de teraziyiz benzeyelim dimi
supersınnnn bende kızıl cok ıstıyorum ama cok erken akar dıye canım sıkılıyor.. cok sevmıyorum sureklı sacımı boyatmayı zaten az sacım var.. sendemı terazıydınnnnnnnn? cko ıyı anlasırım ben terazılerleee dahada bır sevdım senı sımdı canımmmmmm :)
kızıl balyaj ama çok akmazmış,bir sürü kızıl tonu var içinde ama homojen bir kızıl gibi duruyor ama geçişler soft ve o yüzden düz kızıl gibi çok riskli değilmiş,ama kızıl balyajı çok iyi bilene yaptırmak lazımmış,balyaj çok akmaz ama dipleri ayda ya da 2 ayda bir boyatmak gerekir dedi,bi denememek olmaz şimdi,çok karakteristik teraziler ya,muhakkak çok dikkat ederler dışgörünümlerine,çok kibar olurlar,çok sıradışıyız aslında çılgınız bir de,sevimlilik bi de üstüne,hasta hasta kimseyi kıramayıp fotoları koyman gibi mesela,ben de çok severim terazileri
kızlar sırasıyla koyuyorum resımlerı :) ılk once cor ice koyayım ... bırde cor ıce we charm ıce yanyana cektım...Eki Görüntüle 178304 Eki Görüntüle 178303 Eki Görüntüle 178302 Eki Görüntüle 178301
kızlar sırasıyla koyuyorum resımlerı :) ılk once cor ice koyayım ... bırde cor ıce we charm ıce yanyana cektım...Eki Görüntüle 178304 Eki Görüntüle 178303 Eki Görüntüle 178302 Eki Görüntüle 178301
Eki Görüntüle 178321 quartzo 2 resimlerim hastayken cekılmıstır goruntu kırlılıgınden dolayı ozurdılerım kızlar :))) ozellıkle bu resmı yataktan kalkıp cektım oteldeyken :)) xx
topazio ile aynı angelina olmussun :))Ama bu resimler flashlı nasıld urdugunu anlamamız içc gün ışıgı koyman lazm :)) Bu arada geçmiş olsn
sedoshhh bunlar 2016 serimi yani son kullanma tarihi 2016 mı opaklıgı nasıl benm içcn cok onemli benmde 1 haft sonra gelcek :) cor ice lar?
sedoshhh çok geçmiş olsun fikir vermek için hasta hasta fotoğraf çekmişsin bi de
allam taptım ya renklerin güzelliğine bak
ve göz rengimiz tamamen aynı sanırım ihihih cor ice düşünüyodum almaya karar verdim kesinlikle.
flaşlı olmasına rağmen ''zombi'' şeklinde de durmamış üstelik. gün ışığında flaşsız görünüşü hakkında ne düşünüyosun peki?
cnm süper süper süperrrbayıldımm hepsine hepsi çok yakışmış ee tabi insan güzel olunca herşey de yakışıo güle güle kullan cnm çok güzel olmuşlar özellikle quartzonun duruşuna bayıldımm :81:
sedosh resim şöleni oldu valla hepsi birbirinden güzel olmuş quartzolar nasıl rahat mı rengini fln beğendin mi benim lensler malum hala gelmedi merak ediyorm ayrıca güle güle kullan her lensin süper olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?