- Konu Sahibi White Mocha
-
- #20.401
sedoshumm çok çok geçmiş olsun canımcım yaa ben de merak etmiştim valla seni haber gelmeyincelenslerinin hepsine bayıldııııııımmm.. maşallah çok çok güzel olmuşsun hasta olsan bile gayet güzelsin cnmcım :) quartzo sende muhteşem ötesi durmuşş sendeki favori lensim kesinlikle quartzo olmuş.. peki doğallık açısından lenslerin arasında en doğal hangisi duruyo şekercim?? bide topazio yu neden beğenmedin
cnmm senı arayamadıgım ıcın ozurdılerım sana ozel msjda yazdıım benı affet luutfen.. tesekkur ederım ılk once gercekten bende en cok quartzoyu beyendımm guzelım.. en dogal cor ıce...charm ıceın rengı daha gusel ama dedıım gıbı cor ıce daha dogal sanırım cor serısı bana daha dogal geldı ... topazıo guzel ama yanı oyle bır goz rengı yok gıbı gercekte dıe beyenmedım sanırım :)
ya kuzum saçmalama ne affetmesi ben sadece seni çok merak etmiştim :18: valla burda msjını görünce acayip rahatladımbence de en doğal cor sanırım.. ama güzellik olarak hepsi sende çoook çooook güzel
canım tesekkur ederımmm ılk taktıgımda bana cok acık geldı aslında yanı charm ıce a gore acık bır renk ılk beyenmedım ama sonra makyaj falan yapınca beyendım :).. yuzum zaten beyaz bırde hastaydım ılk soguk durmustu cok sımdı alıstım canım ama bayagı acık bır renk onu dusunerek al :)
tekrardan saol canım pekı sence bunları gordun bende crystal yada ıcemınt nasıl durur ? onlar yesıllı dıye ılk kactım ama quartzoyu beyenınce yesılde guzel olurmus dıye dusundum
kızlar sırasıyla koyuyorum resımlerı :) ılk once cor ice koyayım ... bırde cor ıce we charm ıce yanyana cektım...Eki Görüntüle 178304 Eki Görüntüle 178303 Eki Görüntüle 178302 Eki Görüntüle 178301
seDOSHHH gün ışıgında resm koyma imkanın war mı
pekı canım koyarım gun ıcerısınde :) bu arada sıyah gozlu arkadasım denedı sımdı resımlernı cektım onlarıda koyayım ısdersenız
İİsterizzz şmdi koyablrsen cok iy olr ben cıkcam 13:30da dershaneye gitcem :)
yaaa denıyorum koymuyorr( anlamadım neden
Eki Görüntüle 178410 arkadasımın gozunde quartzo kendısı sııyah gozlu
biri ice biri quartzomu??
soldaki quartzo sanırımm...yeşillik varr..
gzl durmuslar ama bana gün ışıgında lazm flashlı resmler cok yanıltabiliyoru mümknse müsait oldugun bir zamanda koyarmısn
evett mümkünsee bol bol :)cor ıce ın gunısıgında durusunumu ıstıyorsun ?
evett mümkünsee bol bol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?