Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

cnmm senı arayamadıgım ıcın ozurdılerım sana ozel msjda yazdıım benı affet luutfen.. tesekkur ederım ılk once gercekten bende en cok quartzoyu beyendımm guzelım.. en dogal cor ıce...charm ıceın rengı daha gusel ama dedıım gıbı cor ıce daha dogal sanırım cor serısı bana daha dogal geldı ... topazıo guzel ama yanı oyle bır goz rengı yok gıbı gercekte dıe beyenmedım sanırım :)

ya kuzum saçmalama ne affetmesi ben sadece seni çok merak etmiştim :18: valla burda msjını görünce acayip rahatladım bence de en doğal cor sanırım.. ama güzellik olarak hepsi sende çoook çooook güzel

ya kuzum saçmalama ne affetmesi ben sadece seni çok merak etmiştim :18: valla burda msjını görünce acayip rahatladım bence de en doğal cor sanırım.. ama güzellik olarak hepsi sende çoook çooook güzel

tekrardan saol canım pekı sence bunları gordun bende crystal yada ıcemınt nasıl durur ? onlar yesıllı dıye ılk kactım ama quartzoyu beyenınce yesılde guzel olurmus dıye dusundum

çok çok doğal durmuş gerçekten. sanırım mavi-gri lenste en doğalı cor ice. crystal ve icemint'ten mavi tonu beklemiyorum artık charm ice'ın tonu daha güzel ama sanırım haresinden ve hafif bombeliğinden dolayı cor'un gerisinde kalmış doğallıkta. nolurdu sanki şu mavi tonlarının çemberini koyu mavi filan yapsalardı:84: güle güle kullan canım ben de cor ice'larımı alınca karşılaştırmaları yaparız artık

tekrardan saol canım pekı sence bunları gordun bende crystal yada ıcemınt nasıl durur ? onlar yesıllı dıye ılk kactım ama quartzoyu beyenınce yesılde guzel olurmus dıye dusundum

eğer ki yeşilden artık korkmuyorsan icemint de crystal de quartzodan çook daha doğal diyebilirim şekercim :) inan bana bir insan bile lens olduğunu anlamadı hatta biri bana çıkar ozaman kendi gözünü göriyim dedi fellik fellik lavabo arayıp ellerimi yıkadım ve lensimi sağa sola kaydırdım herkes şok fiyatı daha uygun olsa alacaklardı ama azcık pahalı geldi.. para biriktirmeye başladılar bile o yüzden sen de çook seveceksin ve sen de harika duracaklardır eminim

gzl durmuslar ama bana gün ışıgında lazm flashlı resmler cok yanıltabiliyoru mümknse müsait oldugun bir zamanda koyarmısn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…