Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

selam kızlar. uzun zamandır yazamadım size. Sedoshcuğum hala göz doktoruna gidemedim bu yüzden sana cvp yazamadım. bakıyorum sizin yazışmalarınıza ne güzel fotoğraflar eklemişsiniz. brchngcr arkadaşım verde marine lerine bayıldım çok güzel durmuş. yeşil durur diye düşünmemiştim verde marini ama hiç yeşillik yok çok beğendim. ufff doktora gidemedim siparişte veremiyorum bu yüzden. melum melum bakıyorum valla :2::2:

Sedoshcum lenslerini güle güle kullan benen çok charme iceı beğendim sonrada cor ice güle güle mutlu günlerde kullan.Cristali çok merak ettim:81::81:

kızlar ya bu renge bayıldım ben lensmi acaba? değilse soloticanın en çok hangi rengine yakın sizce ? gözleride çok güzel kızın yalnız maşallah

bence ela gözde icemint olabilir gibi geldi ama doğala daha çok benziyor:)

yabancı bi lens formunda buldum resmi, yakından dikkatlice bakınca gözün renkli kısımlarının yanında lensin şeffaf kısmı belli oluyor ama taban rengi açık galiba kızın gözlerinin ay yinede çok merak ettim hangi lens oldugunun çok güzel durmuş ya böyle duran bi lens bulsam hemen alırım çok açık olmayan yadırgamıycagım bi yeşil arayışındayım bende önerebileceğiniz bir renk varmı kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…