Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Eki Görüntüle 178692

kızlar ya bu renge bayıldım ben lensmi acaba? değilse soloticanın en çok hangi rengine yakın sizce ? gözleride çok güzel kızın yalnız maşallah

bu renk çokk güzell ve çok doğal duruo aslında ama dikkatli bakınca lens olduğu da anlaşılıo gibi sol gözde lens çizgisi belli oluo ama şeffaf lens fln mı acaba çok güzelmiş yaa lensse hangi renk ve marka acaba ben istiyorum bu renktenn

sedoshcum resimleri koymuşsun cor ıce ne kadar güzel açmış gözlerini ben çok begendim güle güle kullan hatta topazioyuda sende quartzodan çok begendimsanki:)

sedoshcum resimleri koymuşsun cor ıce ne kadar güzel açmış gözlerini ben çok begendim güle güle kullan hatta topazioyuda sende quartzodan çok begendim sanki:)

sedoshcum resimleri koymuşsun cor ıce ne kadar güzel açmış gözlerini ben çok begendim güle güle kullan hatta topazioyuda sende quartzodan çok begendim sanki:)

arzu abla saolll ırmakta bayıldııı pzrtesı sana sıparıs verecek quartzo sıparısı bendende ona topazıoyu satmamı ıstıyorrrr ama karar weremedım satmazsam senden topazıoda sıparıs werecekmıs pzrtesı pzra kdr waktın war dusun tasın dedı :)))))

bu kadar mı güzel olur yaahepsi çok yakışmış,cor ice acayip doğalmış günışığında daha iyi anladım,diğerlerinde de koyu mavi hare mi var sanki öyle gözüküyor,quartzo çok çok bebeksi ve sempatik bir ifade vermiş,mavi ve tonları biraz daha yakıcı bir güzellik vermiş,sende topazioyu bile beğeneceğim aklıma gelmezdi,süper olmuş güle güle kullan lenslerini

canımmm tesekkur ederımmm ılk topazıoyu yadırgadım ama taktık sonra alıstı gozum daha once hep grı beyaz lenler takmıstım mawı yada yesıl takmamıstım ama zamanla gozum alıstı tekrardan saol tatlımmmm

cok tsk ler koydugun icn benm gozlerm smsyah senden daha koyu durcaktr cor ice eminim ama nedense ben pek dogal bulmadm ice ları topazio daha dgal geldi buresmlerdeama cok yaksmıslar gle gle kllan

cok tsk ler koydugun icn benm gozlerm smsyah senden daha koyu durcaktr cor ice eminim ama nedense ben pek dogal bulmadm ice ları topazio daha dgal geldi buresmlerdeama cok yaksmıslar gle gle kllan

cnm sıyah gozlu arkadasımda cor ıce resmı koydum 1-2 sayfa once bulabılırsın ondaada hemen hemen aynı durdu tesekkur ederım :)

Ben ice cor yakından gördüm ve günışığında buz mavisi çok açık bir mavi.Flaşlı ise koyu gözde mavi oluyor açık göz renginde griye bakıyor.Göz ne kadar koyuysa o kadar mavi oluyor

Ben ice cor yakından gördüm ve günışığında buz mavisi çok açık bir mavi.Flaşlı ise koyu gözde mavi oluyor açık göz renginde griye bakıyor.Göz ne kadar koyuysa o kadar mavi oluyor

Benm istedgmde mavilik acık ve dogal bir mavi gozlerimde siyah nil arkadasımızın goz rengi gbi inş
dogal bi mavi olr :)1hafta snra gorcem :)

Aysbekcim hem açık hemde mavi üstelik doğal istiyorsun bu da Cor ice çokdoğru bir seçim olmuş güle güle kullan şimdiden Brchngr hani verde marinelerrrrr:97:

Aysbekcim hem açık hemde mavi üstelik doğal istiyorsun bu da Cor ice çokdoğru bir seçim olmuş güle güle kullan şimdiden Brchngr hani verde marinelerrrrr:97:

evet ben cok bır fark goremedım cnm

inşşş bakalım saolasın :)
sedoshh lens oldugunu anlayan oldumu ?
tanıdıklarının tepkileri nasıldı?

charm ıce ı taktım ne kdr guzel lenslerın war dedıler. cor ıceı taktım ne kdr guzel gozlerın war dedıler :)) cok dogalllllll

bi yandan icmi rahatlatıyorsun bi yandan beyaz diyorsn benm aklm iy ce karstı vallageri gondertip charm mı alsam ?? yoksa cor mu gelsin ?

bi yandan icmi rahatlatıyorsun bi yandan beyaz diyorsn benm aklm iy ce karstı vallageri gondertip charm mı alsam ?? yoksa cor mu gelsin ?

bak :) charm ıce bebek mavıdı gıbı durdu bende ben charmın rengını daha cok beyendım yanı bana daha cok gıttı.. cor ıce buz mavısı daha soguk.. ama dogallık olarak cor ıce kesınlıkle we kesınlıkle daha dogal :) ama renk olarak charmın rengı daha guzel.. karar senın :)

Charmınıda gördüm ikiside açık renk ama ben coru daha doğal buldum.Çünkü charmın pupili daha geniş ve ortadan kahverengilik çıkıyor göz rengi ela yada yeşil değilse çok doğal olmuyor.Ama ice doğallaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…