Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Walla bu karar işi cok zor neyse cor ice almısken gelsinler sonra icmde kalmasn.begenrsem seneye charm ice alrm benm gozlerde numaralı malum :)

cor ıceee :) charmda alttakı gozunun rengı ortaya cıkıyor cok daha genıs cor a gore ... resımlermede bak benımm albumde

biliyorum bezdirdimm ama sormak zorundaym :))))
ck tşkler zaman ayrdıgınız icn hepnize...
cor ice gelsn alcam yollamıcam gerii
iy aksamlar herkese

ya kızlar o kadar çok yorum yazmışsınız ki bu lens hakkında,her yorumunuzu okuduktan sonra kafam daha da karışıyor...lens almak istiyorum ama rengine karar veremiyorum..tenim esmere yakın kışları kumaral yazları esmer gözlerim ise koyu kahverengi,ve soloticanın hangi rengini alcağımı bilemiyorum..quartzoyu beğendim ama herkes hoşnut değil,topazioya baktım sanki bana da o gitmez en son mel alayım dedim bu sefer de melin hangi serisini alayım die kararsız kaldım,ya acınacak durumdayım
yardımlarınızı bekliyorum

güzeller yeni lensler herkesin şahaneler ben vizelere devam sevgilerleeeeee

ek olarak BAMBAMcığım sen de al şu crystalları iceların süresi bitince sana da şahane olcağına eminim :)

cnm tenin esmerse quartzo yakışır bence sana.gözlemlediğim kadarıyla koyu tenlilerde daha güzel duruo.mel alacaksan da ben cor meli tavsiye ederim doğallığı konusunda gerçekten inanılmazlar yani ama göz çapın uygunsa ve gözlerin biraz daha iri dursun istiyorsan nc mel al ona da hayranım ben göz renginin fotosunu koyarsan daha deneyimli arkadaşlar yardımcı olacaktır

Eki Görüntüle 179189 Eki Görüntüle 179190 Eki Görüntüle 179191
cor grafittelerim suresi doldu ve yenı grafıttelerde koyulaşmıs maalesef sizce azul nasıl olur?azul mu mel mi?
Canım senin gözün benden açık benim cor grafiteden beklentim gri mavi bir renk açık ve göze batan bir renk olmasıngün ışığında kahvelik sırıtmasın istiyorum.Makyajla belli olsun.Bana sorarsan mavi istiyorsan ve gözün açık renk ise Azul hoş olur ama bal rengi falansa azulun charmı daha hoş bence corunu doğal blmuyorum fosforlu gibi:76:

kızlar bana çok açık olmayan bir yeşil önerirmisiniz? mel var elimde kullanıyorum çok hoş bi renk başka kullanabileceğim güzel bi yeşil varmı soloticada ıce mint ler çok açık geliyor bana verde desem oda her gözde doğal durmuyor sanki sizce hangi solotica ???:44:

verdenin nc si yada charmı varmı kızlar?
birde gözde bu kadar güzel duruyormu yoksa alt taban renkten dolayımı böyle durmuş?

bu soloticanın hangi rengi kızlar?

birde vetmancım sorum sana gözündeki mavi çok doğal ve hoş görünüyor? rengini yazarmısın rica etsem

son resimdeki seriyi yeni gördüm bu arada bu yeni çıkan serideki yeşil renkler çok açıkmıdır? aynen böyle mi duruyor gözde yani ıcemıntle yada mel le kıyaslarsak çok onlardan dahamı açık yeşil duruyor gözde? gözlerim açık kahve bende çok açık dururmu yadırgarmıyım ?cevap verirseniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…