- Konu Sahibi White Mocha
-
- #20.461
bak :) charm ıce bebek mavıdı gıbı durdu bende ben charmın rengını daha cok beyendım yanı bana daha cok gıttı.. cor ıce buz mavısı daha soguk.. ama dogallık olarak cor ıce kesınlıkle we kesınlıkle daha dogal :) ama renk olarak charmın rengı daha guzel.. karar senın :)
peki pupil bosluklarını kıyaslarsak hangisi daha dar ve hangisi daha iy kaynasıyor
BUrcu 84 ve bambamın fotolarına bakabilirsin:97:
cor ıceee :) charmda alttakı gozunun rengı ortaya cıkıyor cok daha genıs cor a gore ... resımlermede bak benımm albumde
ya kızlar o kadar çok yorum yazmışsınız ki bu lens hakkında,her yorumunuzu okuduktan sonra kafam daha da karışıyor...lens almak istiyorum ama rengine karar veremiyorum..tenim esmere yakın kışları kumaral yazları esmer gözlerim ise koyu kahverengi,ve soloticanın hangi rengini alcağımı bilemiyorum..quartzoyu beğendim ama herkes hoşnut değil,topazioya baktım sanki bana da o gitmez en son mel alayım dedim bu sefer de melin hangi serisini alayım die kararsız kaldım,ya acınacak durumdayım
yardımlarınızı bekliyorum
Canım senin gözün benden açık benim cor grafiteden beklentim gri mavi bir renk açık ve göze batan bir renk olmasınEki Görüntüle 179189 Eki Görüntüle 179190 Eki Görüntüle 179191
cor grafittelerim suresi doldu ve yenı grafıttelerde koyulaşmıs maalesef sizce azul nasıl olur?azul mu mel mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?