- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #20.481
göz rengin nedir
brchngrc canımcım ellerine sağlık da flaşlımı bu fotolar?
aaaaa yakamozzz hamilemisinn süpperrr:97:
ezgınazımmmmmm yrn sıparıs verecekdık hanı nerdesın :))))))))??
Cor iceeee pupilden göz rengin görnyoru mu :))))??
Bana bol bol bol bol resim lazmm:)))))))) cok az canım charmın gorundugu kdr deıl daha az cok cok yakından bakman lazım anlaman ıcın cok dogal dogallıgı konusunda bır suphen olmasın :)
............................Bana bol bol bol bol resim lazmmgün ışıgı yakından,sadece göz, tam yüz lütfenn :)))
............................
:)))))))) tamam cekerım brazdan da sımdı gun ısıgı cekemeyceım cnm :) koydum ya daha once yetmedımı onlar :)?
özel msj atamıyorum ben sen at msn ini ben ekliyeyim
kızlar gun ısıgı resımlerı ıstemıstınız onları koyuyorum
ılk cor ıce...Eki Görüntüle 178546 Eki Görüntüle 178545
topazıo Eki Görüntüle 178552 Eki Görüntüle 178550 Eki Görüntüle 178548 Eki Görüntüle 178549
quartzo Eki Görüntüle 178560 Eki Görüntüle 178559 Eki Görüntüle 178558 Eki Görüntüle 178561
vetman grafiteler koyulaştımı
Anket
Cor grafite mi
Charme grafite mi
atanmana çok sevindimdarısı başıma icemint çok açık değil güzel bir yeşil flaşla açık görünmesi yanıltmasın
güzel yüzlü ve yürekli arkadaşım ,nasıl içten ve yanıtlamış onca soruları ,hasta hali ile resimleri çekmiş hemen ,birtanesn sen ,çok duyarlısın zarifsin ,kendi adıma tşk ederim ... lenlserin harikaa olmuş ,sen topazio yu pek tutmamışsın ama ben onuda çok yakıştırdım sanahepsi ayrı ayrı güzel olmuş bana kalırsa..cor ıce almayı düşünen biri olarak, cvplarınla bana da yardımcı oldun,seni bende soru yağmuruna tutabilirim ve mümkünse bende resim istiyorum(rica ediyorum) 41 kere maşallah ,geçmiş olsun bu arada..güle güle kullan harik her biri de
canım benımmmmm.. ne guzel seyler soylemıssın tesekkur ederımm.... tabıkııı ne ıstersen sor cvplarımm resımde atarım :) ... msnın warsa yaz bana ozelden sende canım... tekrardan tesekkur ederım sanaa
kızlar sırasıyla koyuyorum resımlerı :) ılk once cor ice koyayım ... bırde cor ıce we charm ıce yanyana cektım...Eki Görüntüle 178304 Eki Görüntüle 178303 Eki Görüntüle 178302 Eki Görüntüle 178301
sonunda siteye girebildim ve İNŞALLAH seda fotoları koymuştur dedim ve koymuşsun öncelikle geçmiş olsun ve lenslerin çok yakışmış güle güle kullan quartzoyuda çok yakıştırdım bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?