Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

som hidrosummer glos serisinin verdesini alan kullanan deneyen varmı ? çok mu açık duruyor gözde? ıcemıntten açıkmı? ve begendinizmi :) teşekkür ederim şimdiden cevap veren arkadaşlara

aaaaa yakamozzz hamilemisinn süpperrr:97:

evet canım kızım olacak inşallah :) görüşmeyeli baya zaman oldu bu arada ben hamile kaldım atandım çalışıyorum bi sürü şey oldu aklım ıcemınt de hala çok açık dururmu karar veremiyorum size sorayım dedim bi

:)))))))) cok az canım charmın gorundugu kdr deıl daha az cok cok yakından bakman lazım anlaman ıcın cok dogal dogallıgı konusunda bır suphen olmasın :)
Bana bol bol bol bol resim lazmm gün ışıgı yakından,sadece göz, tam yüz lütfenn :)))

Son düzenleme:
atanmana çok sevindim darısı başıma icemint çok açık değil güzel bir yeşil flaşla açık görünmesi yanıltmasın

güzel yüzlü ve yürekli arkadaşım ,nasıl içten ve yanıtlamış onca soruları ,hasta hali ile resimleri çekmiş hemen ,birtanesn sen ,çok duyarlısın zarifsin ,kendi adıma tşk ederim ... lenlserin harikaa olmuş ,sen topazio yu pek tutmamışsın ama ben onuda çok yakıştırdım sana hepsi ayrı ayrı güzel olmuş bana kalırsa..cor ıce almayı düşünen biri olarak, cvplarınla bana da yardımcı oldun,seni bende soru yağmuruna tutabilirim ve mümkünse bende resim istiyorum(rica ediyorum) 41 kere maşallah ,geçmiş olsun bu arada..güle güle kullan harik her biri de

vetman grafiteler koyulaştımı
Anket
Cor grafite mi
Charme grafite mi

charm sana çok yakışıor ama cor daha doğall bu bir gerçek

bu arada pınax cristaller muhteşem olmuşş güle güle kullan ..
brchngr verde marine bana hep itici gelmiştir,bal tonlu tabanlarda özellikle hoş bulduğum bir renkti ,ama sende de gayet hoş olmuş güle güle kullan ..

unuttuğum var ise affola

bende bu hafta cor ıce siparişi vermeyi düşünüyorum ,umarım doğru bir seçimdir:18:

atanmana çok sevindim darısı başıma icemint çok açık değil güzel bir yeşil flaşla açık görünmesi yanıltmasın

amin inşallah atanırsın canım :) ıcemınt varmı elinde canım arkadaşlardan kullanan varsa eklermi rica etsem gün ışığındaki resmini bana açık geliyor fotograflarda açık değilse alayım ya :44: birde şu yeni serinin (hidrosummermıydı tam hatırlayamdım o seri işte :))verdesini kullanan yokmu 2-3 sayfa önce resimlerini eklemiştim resimde çok açık duruyor çokmu açık bir renk acaba ? vetman girsede cevaplasa ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…