Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

yakamozcum lensler burcunun biz bu hafta buluşacağız ve ışık güzel olursa fotolarını çekeceğiz gün ışığında sanada yararı olur mutlaka.
Nilcim cor grafite soluk durur diye bir endişem var o kadar charmeda seninki gibi mavi olsa keşkebirinde daha gördüm çok beğendim charme grafiti cor alıyım bulanık olursa charme a dönerim
Cor mel kararım kesin:80:

slm kislar,

Yeni lenslenenler, güle güle kullansinlar lenslerini :))

Nil tsk ederim cristallere yorumuna ))

Kizlar haftasonu evde degildim, bol bol gezdim cok samimi söylüyorum cristallere bayilmayan kalmadi.... en kati lens karsitlari bile begendiler O kadar memnunum ki canlar, iyi ki almisim diyorum, aman kendi nazarim degmesin ama cok cok rahat ve cok dogal biseymis bu cristal. Aklima girmesinde her kimin payi varsa tsk ediyorum burdan

Bu arada optifree nin yeni solüsyonu cikmis onu aldim, 16 saat konfor sagliyomus. Cok iyi bir solüsyona benziyor... iki gündür kullaniyorum ve lensleri taktigimda gözümde yokmus gibi hissediyorum... Yanma batma sifir.

Yakamozcum amannnnnnnnn sende mi hamissin Hayirli olsun canim, Allah saglicakla kucagina almani nasip etsin insallah. Bende 4. aydayim :78: Canim sana siddetle cristal öneriyorummmm tam senin istedigin bi renk bence yesil-gri... bi göz at

sedoşşş canım harika olmuş lenslerin güle güle kullan topazio bile yakışmış yani ee insan güzel olunca maşallah canım benim cor ice özellikle inanılmaz doğal durmuş

canım seninde cristallerin hayırlı olsun dehşet güzel benimkilerde geldi bende çok beğendim her ne kadar seninki kadar güzel olmasada bende çok doğal süper konforlu bi lens cristal ben tersinide takabildim gözlerim çok hassas olmasına rağmen iki tarafınıda kullanabildim ama cor tarafı daha doğal tabe bide ilk defa bi lens küçük gelmedi sonunda tam oldu gözümü rahat rahat sağa sola çevirebiliyorum

cnm güle güle kullan resimlerini bekliyoruz merakla valla

ne güzel işteee, bak şimdi daha da merak ettim çabuk ekle ne olurrr,3ünüde merak ediorum

charm grafite fotolarım var şu an cristaller gözümde onlada çektim verde marineler evde ve hiç foto çekmemişim hayret yarın onu takar çekerim şekerim 3ünü birden yüklerim sen cor ice mı alıcaksın nilim karar verdinmi

yosuncum lenslerini gule gule kullan canim ben de crystal dusunuyorum ne oluurrrr resimlerini paylasir misin?:)
bu arada 25 gun oldu charme ice larim hala gelmedi

Son düzenleme:
canım ben ıce almak istiyorum ama cor ıce mı charm ıce mı onu bilemiyorum:26:cor ıce beyazımsı zombi misali durur diye ürküyorum işin aslı,charm ıce ta istediğim doğallığı ve opaklığı bulabilirmiyim sorularını yanıtlayabilirsem bir ara ıce alacağım ve sonrasında lens sayfamı kapatacağım denemediğim sadece ıce kaldı sonuçta sabitleşenler cristal ve grafite

yarın resimlerini sabırszlıkla bekleyeceğim ...

ezginaz canım charm ıce ların gelince sendende resim bekliyorum

Son düzenleme:

içine sinmemişti senin o yüzden sevindim adına sedacım,hayırlısı olsun
resimleri çekebildin mi arkadaşında:78:

canım cor ıcela cektım onu charm ıce ıcın dun sana aynı oldu demıstım ama bgn gozunde gordum onda charm ıce benden koyu durmus... bugun adam gıbı denedı cor ları daha cok beyendı msne gelrısen yollarm resım charm ıce onda daha lacıwert grı durdu bende daha bebek mawısı durdu ...

bu renk solotıcada bence quartzoya cok yakın bır renk. bende quartzo bu sekılde duruyordu kendı goz rengım acık kahve ela
quartzo kadar opak durmuyor ama canım bende kullandım quartzoyu bi ara o opak seriden oldugundan göz rengini tamamen kapatıyor bu yarı opak bir lens sanırım daha doğal görünüyor çünkü, çok teşekkürler cevabın için

ay yararı olmazmı çok sevinirim gün ışığı olsun olmasın çekin nolur :)) kararsızlıktan kurtulmuş olurum bende bi ıcemınt bi cyrstal diyorum

evet canım 8. aymızdayız biz 2 ay kaldı doğuma :) ne güzel bi kızın vardı yalnış hatırlamıyorsam benim daha ilk olacak :) evet ya yeşil gri tam istediğim renk aslında ama ıce mınt mi cyrstalmi karar veremedim sende çok açık renklerden hoşlanmıyodun nc mel e bile daha koyu olsaydı diyodun çünkü cyrstal yadırganacak kadar açık bir renkmi canım ilk gözüne taktıgında tuhaf geldimi sana ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…