Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

icemint crytallerden koyu canım bugun geçen sene benden crystal alan bir arkadaşa ıcemint gönderdim oda crystal açık diyordu biraz daha koyusu bir renk olsa diyordu bugun icemintleri inanılmaz begendiğini söyledi crystallerden daha koyu ve doğal arzu hanım dedi:)Birde tersini taktım batmadı dedi kendisi ıcemint resimlerimi ben geçmiş sayfalarda eklemiştim yakamozcum geçen sayfalarda ..
Hıdrosummer verde açık bir yeşil yakamozcum bu arada bebegini inşallah en kısa sürede sağlıkla kucagına alırsın

Son düzenleme:
koyuldu canım koyuldu ancak elimde 2014 seirisi eski seri 2 çift charm grafite var birisini kendime ayırdım birisinide gel sen al paylaşalımmm

Son düzenleme:
Ayırdığını denedinmi nasıl tamamdır benim o

cuma günü kendime ıcemint açtım fırsat bulamadım henüz açmaya dün farkettim aman 2 çift hıdrocharm grafite gelmiş bana hemde 2014 açık:) seriden hemen açıcam ilk fırsatta ben seviyorum charm grafiteyi bir kere denedim hep aklımda kaldı ama eski serisi tabiki açık grafitelerin

Son düzenleme:
ya canımmmm cok beyaz durdu bendeee zombı gıbı oldum sankı alısmadı gozum nıye sen beyenmısmıydın

sedoshhh :84::84: mükemmel durmuştu sende ama yaa. ama biraz açıktı gerçekten de. anlamadığım hem çok doğal diyosun hem zombi gibi alışamadın demek. ya ben de alışamazsaam

sedoshhh :84::84: mükemmel durmuştu sende ama yaa. ama biraz açıktı gerçekten de. anlamadığım hem çok doğal diyosun hem zombi gibi alışamadın demek. ya ben de alışamazsaam

cok dogalllll ama cok acıkkk hanı demıstım ya ezeldekı katılın gozlerı onun gıbıııııı cok guzel renk ama bana gıtmedı sankı o kdr buz mavısı...

Arzu hanim yeni icemint resmi koyabilir misiniz rica etsem

cok dogalllll ama cok acıkkk hanı demıstım ya ezeldekı katılın gozlerı onun gıbıııııı cok guzel renk ama bana gıtmedı sankı o kdr buz mavısı...

peki madem gözün alışmadıysa boşveeer.
şimdi baktım da quartzo nası bi renk öylee müthiş olmuş. icemint onun daha doğalı sanki. bence onu da denemelisin

Ayy canim sen yolun sonuna gelmissin darisi basima :)

Yanlis hatirlamiyosun cnm, bi kizim var :) acik renklerden hoslanmadigim da dogru canim .... yani lensin acigindan hoslanmiyorum daha dogrusu. Nc melin yesiliyle cristalin yesili cok farklilar. Cristalin ki cok tatli bi yesil... tam yesil de degil aslinda bende haresi birazcik maviye kaciyo... Cristali almadan önce charm mel almayi cok istiyodum ama simdi iiki bunu almisim diyorum cünkü melin yesili bu kadar güzel degil. Ilk taktigimda da yadirgamadim cristali hic, direk hayran kaldim ben. Ve renk olarak cok acik bulmuyorum cünkü göz rengimle bütünlesti beni rahatsiz eden koyu bi haresi falan da yok... Valla ben alana kadar icemintle cristal arasindaki farki cözememistim... sadece icimdeki sesi dinledim ve cristale karar verdim

gule gule kullan canım cok dogal olmus cok beyendımmmmm

Bu mesaji atlamisim :83:

Yosuncum tsk ederim tatlim demek sende aldin cristal coooooook merak ettim göstersene eminim cok yakismistir! Canim ben sadece cor tarafini takabiliyorum diger tarafi cok acitiyo gözlerimi :85: ama cor dedigin taraftada hare var zaten gri-mavi hafif bi hare.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…