- Konu Sahibi White Mocha
-
- #20.521
şok oldum neden sattın sedaaaaa
icemint crytallerden koyu canım bugun geçen sene benden crystal alan bir arkadaşa ıcemint gönderdim oda crystal açık diyordu biraz daha koyusu bir renk olsa diyordu bugun icemintleri inanılmaz begendiğini söyledi crystallerden daha koyu ve doğal arzu hanım dedi:)Birde tersini taktım batmadı dedi kendisi ıcemint resimlerimi ben geçmiş sayfalarda eklemiştim yakamozcum geçen sayfalarda ..amin inşallah atanırsın canım :) ıcemınt varmı elinde canım arkadaşlardan kullanan varsa eklermi rica etsem gün ışığındaki resmini bana açık geliyor fotograflarda açık değilse alayım ya :44: birde şu yeni serinin (hidrosummermıydı tam hatırlayamdım o seri işte :))verdesini kullanan yokmu 2-3 sayfa önce resimlerini eklemiştim resimde çok açık duruyor çokmu açık bir renk acaba ? vetman girsede cevaplasa ya
Ayırdığını denedinmi nasıl tamamdır benim okoyuldu canım koyuldu ancak elimde 2014 seirisi eski seri 2 çift charm grafite var birisini kendime ayırdım birisinide gel sen al paylaşalımmm
Ayırdığını denedinmi nasıl tamamdır benim o
ya canımmmm cok beyaz durdu bendeee zombı gıbı oldum sankı alısmadı gozumnıye sen beyenmısmıydın
sedoshhh :84::84: mükemmel durmuştu sende ama yaa. ama biraz açıktı gerçekten de. anlamadığım hem çok doğal diyosun hem zombi gibialışamadın demek. ya ben de alışamazsaam
cuma günü kendime ıcemint açtım fırsat bulamadım henüz açmaya dün farkettim aman 2 çift hıdrocharm grafite gelmiş bana hemde 2014 açık:) seriden hemen açıcam ilk fırsatta ben seviyorum charm grafiteyi bir kere denedim hep aklımda kaldı ama eski serisi tabiki açık grafitelerin
cok dogalllll ama cok acıkkk hanı demıstım ya ezeldekı katılın gozlerı onun gıbııııııcok guzel renk ama bana gıtmedı sankı o kdr buz mavısı...
peki madem gözün alışmadıysa boşveeer.
şimdi baktım da quartzo nası bi renk öylee müthiş olmuş. icemint onun daha doğalı sanki. bence onu da denemelisin
evet canım 8. aymızdayız biz2 ay kaldı doğuma :) ne güzel bi kızın vardı yalnış hatırlamıyorsam benim daha ilk olacak :) evet ya yeşil gri tam istediğim renk aslında ama ıce mınt mi cyrstalmi karar veremedim sende çok açık renklerden hoşlanmıyodun nc mel e bile daha koyu olsaydı diyodun çünkü cyrstal yadırganacak kadar açık bir renkmi canım ilk gözüne taktıgında tuhaf geldimi sana ?
Ayy canim sen yolun sonuna gelmissindarisi basima :)
Yanlis hatirlamiyosun cnm, bi kizim var :) acik renklerden hoslanmadigim da dogru canim .... yani lensin acigindan hoslanmiyorum daha dogrusu. Nc melin yesiliyle cristalin yesili cok farklilar. Cristalin ki cok tatli bi yesil... tam yesil de degil aslinda bende haresi birazcik maviye kaciyo... Cristali almadan önce charm mel almayi cok istiyodum ama simdi iiki bunu almisim diyorum cünkü melin yesili bu kadar güzel degil. Ilk taktigimda da yadirgamadim cristali hic, direk hayran kaldim ben. Ve renk olarak cok acik bulmuyorum cünkü göz rengimle bütünlesti beni rahatsiz eden koyu bi haresi falan da yok... Valla ben alana kadar icemintle cristal arasindaki farki cözememistim... sadece icimdeki sesi dinledim ve cristale karar verdim
gule gule kullan canım cok dogal olmus cok beyendımmmmm
canım seninde cristallerin hayırlı olsun dehşet güzel benimkilerde geldi bende çok beğendim her ne kadar seninki kadar güzel olmasada bendeçok doğal süper konforlu bi lens cristal ben tersinide takabildim gözlerim çok hassas olmasına rağmen iki tarafınıda kullanabildim ama cor tarafı daha doğal tabe bide ilk defa bi lens küçük gelmedi sonunda tam oldu gözümü rahat rahat sağa sola çevirebiliyorum
cnm tesekkur ederım .. kızlar karar weremıyorm ıcemıntmı crıstalmı alsam dıeeee
bence crystal:=) quartzolarına bayıldım çok yakısmıs bu arada...icelarda guseldı..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?