- Konu Sahibi White Mocha
-
- #20.541
walla canım bende kullandım icemınt mavi filan değil hayal kırıklığına uğrama...
yakından dokusunun en doğru olduğu foto burcu84un fotoları blde berryınınkıler..Eki Görüntüle 180024
icemint mı alsam kristal mi karar weremıyorum yaaaaaaaaaaaaaaa:18::95::95::95:
evet canım 8. aymızdayız biz2 ay kaldı doğuma :) ne güzel bi kızın vardı yalnış hatırlamıyorsam benim daha ilk olacak :) evet ya yeşil gri tam istediğim renk aslında ama ıce mınt mi cyrstalmi karar veremedim sende çok açık renklerden hoşlanmıyodun nc mel e bile daha koyu olsaydı diyodun çünkü cyrstal yadırganacak kadar açık bir renkmi canım ilk gözüne taktıgında tuhaf geldimi sana ?
Bu mesaji atlamisim :83:
Yosuncum tsk ederim tatlimdemek sende aldin cristal coooooook merak ettim göstersene eminim cok yakismistir! Canim ben sadece cor tarafini takabiliyorum diger tarafi cok acitiyo gözlerimi :85: ama cor dedigin taraftada hare var zaten gri-mavi hafif bi hare.
pinaxim mcxxxxxxxxxxxx ozledim seni cok!ay ben galiba crystale kayiyorm senin yorumlarin cok onemli guzel kaynasti diorsun ama tek dusunduren beni senin gozun benden acik ama ic kismi acaba benzer tonda mi pupilden cikan kismi? orasi benzer gibiyse benm de fena kaynasmaz sanki ya. iki tane sey var kafami kurcalayan;1. pupilden cikan renkle lensin rengi arasinda aciklik farkinin cok olup olmacagi 2. yesilden cok mavimsi durma riski. ayy sendeki gibi dursun istiorm
Bende seni sari kiztatlimmmm ben hic sanmiyorum senin gözünde cristalin mavi olucagini... Senin gözünle cor ice bile müthis bütünlesti cristal mi bütünlesmiycek canim Cok kurcaliyosun yine :82: al gitsin cok begeneceksin begenmezsen bana yollarsin, seneye kullanirim Cok güzel olurrrrrrrr coooook
arzu abladan verdımm yenı serı gelecek heralde blmıyorum kıı
sedoschum ben de aynen kararsizim. hangisi daha yesilse onu istiorm senin tersine. ama galiba crsytal e kaydim pinaximdaki ve son eklenen tum duruslarina asik oldum resmen crystalin ve arkadaslar da cok doal dior. sen de kendinde quartzoyu sevdin sanki crystal alsan ve begenirsin gibi gelio bana yesil tonlu da olsa aman ne taksan yakisir guzellik
canımm quartzoyu cok sewdım dogru ama bır tane daha yesıl ıstemıyorum cunku mawılermı cko daha fazla sewıyorum :)o yuzden ıcemınt dıye dusunmustum ama kızlar oda yeısl dıyor bılmıyorum artık ne olacak :)
canım nerden alıyorsunuzzz o kadar aradım bulamadım...
yirim seni yaw eheheh guldurdun gene beni! kiz 3 miyoplu lenslerle ne yaparsin senhaklisin bitanem cok didikliorm illa ki begenicem cor icedan daha da doal zati. butce ayirabilirsem belki 2 tane alirim o zmn da cor mel + crystal yaparim olmadi tek crystal alcam ya sanirim cok begendim sende ve tuonelada nasilsa nc mel var risksiz lensim olarak diorm. ay nese bitanecim sari kiz seni opuor kocaman kihkih muckkooo cok saol
bu arada yeni lenslenen herkes gule gule kullansinlar eger kacirdiklarim olduysa
younluktan giremiordum simdi zmn buldum hemen okuorm hihihi
güzeller yeni lensler herkesin şahaneler ben vizelere devam sevgilerleeeeee
ek olarak BAMBAMcığım sen de al şu crystalları iceların süresi bitince sana da şahane olcağına eminim :)
bir de acaba 1 hafta kadar hic cikarmadan kullanabilr miyiz?
Ben ice cor yakından gördüm ve günışığında buz mavisi çok açık bir mavi.Flaşlı ise koyu gözde mavi oluyor açık göz renginde griye bakıyor.Göz ne kadar koyuysa o kadar mavi oluyor
kızlar ya bu renge bayıldım ben lensmi acaba? değilse soloticanın en çok hangi rengine yakın sizce ? gözleride çok güzel kızın yalnız maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?