Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

seda'cım benim cristaller mutasyona uğradı resmen ,ama bu halini de seviyorum,şuan tonu bu en son çektiğim cristalimin hali,akıl sır erdiremiyorum ama durum bu,sürekli değişim söz konusu
önceki resimleri hatırlayanlar bilir su yeşili idi,bariz yeşil idişimdi aqua -mavi-grili oldu

Hala çok güzel

icemint mı alsam kristal mi karar weremıyorum yaaaaaaaaaaaaaaa :18::95::95::95:

sedoschum ben de aynen kararsizim. hangisi daha yesilse onu istiorm senin tersine . ama galiba crsytal e kaydim pinaximdaki ve son eklenen tum duruslarina asik oldum resmen crystalin ve arkadaslar da cok doal dior. sen de kendinde quartzoyu sevdin sanki crystal alsan ve begenirsin gibi gelio bana yesil tonlu da olsa aman ne taksan yakisir guzellik

ay masalla ya yakamozcum 8. ay demek sonuna gelmissin valla hayirli ugurlu olsun saglikla kucagina alman dilegiyle bebisi

pinaxim mcxxxxxxxxxxxx ozledim seni cok! ay ben galiba crystale kayiyorm senin yorumlarin cok onemli guzel kaynasti diorsun ama tek dusunduren beni senin gozun benden acik ama ic kismi acaba benzer tonda mi pupilden cikan kismi? orasi benzer gibiyse benm de fena kaynasmaz sanki ya. iki tane sey var kafami kurcalayan;1. pupilden cikan renkle lensin rengi arasinda aciklik farkinin cok olup olmacagi 2. yesilden cok mavimsi durma riski. ayy sendeki gibi dursun istiorm

Bende seni sari kiz tatlimmmm ben hic sanmiyorum senin gözünde cristalin mavi olucagini... Senin gözünle cor ice bile müthis bütünlesti cristal mi bütünlesmiycek canim Cok kurcaliyosun yine :82: al gitsin cok begeneceksin begenmezsen bana yollarsin, seneye kullanirim Cok güzel olurrrrrrrr coooook

yirim seni yaw eheheh guldurdun gene beni! kiz 3 miyoplu lenslerle ne yaparsin sen haklisin bitanem cok didikliorm illa ki begenicem cor icedan daha da doal zati. butce ayirabilirsem belki 2 tane alirim o zmn da cor mel + crystal yaparim olmadi tek crystal alcam ya sanirim cok begendim sende ve tuonelada nasilsa nc mel var risksiz lensim olarak diorm. ay nese bitanecim sari kiz seni opuor kocaman kihkih muckkooo cok saol

bu arada yeni lenslenen herkes gule gule kullansinlar eger kacirdiklarim olduysa
younluktan giremiordum simdi zmn buldum hemen okuorm hihihi

Son düzenleme:

ıste tam ıstedıgım renk buuuuu super olmuslar nasıl oldular kı boyle solusyonun ne ondan dolayımı bole oldu acaba ?=

Ayy haklisin bitanem ya ben senin lenslerin numarali oldugunu hic hesaba katmadim ) ya cok ciddiyim tatlim bütceni ayarladiginda aliyosun bu cristali bende geciorum resimlerinin karsisina büleeee :98:bakiyorum taaam mi? cor meli unut :))

güzeller yeni lensler herkesin şahaneler ben vizelere devam sevgilerleeeeee

ek olarak BAMBAMcığım sen de al şu crystalları iceların süresi bitince sana da şahane olcağına eminim :)

brownicim sen ne tatli ne zarif bi insansin cok tesekkur ederim cnm benm dusunuorm ve galiba crystale kaydim gibi

bir de acaba 1 hafta kadar hic cikarmadan kullanabilr miyiz?

mervecim ben tum gun kullaniorm soloticalari ve sorun yasamiorm ama her gece cikariorm ben. sen cikarmadan derken hic cikarmamaktan mi bahsediorsun? o tarz lensler var ama genelde seffaf lensler o sekilde oluor. renkli lensleri geceleri cikarmak daha iyi sanki bence gozun nefes alir daha rahat. benm fikrim bu yonde en azindan

Ben ice cor yakından gördüm ve günışığında buz mavisi çok açık bir mavi.Flaşlı ise koyu gözde mavi oluyor açık göz renginde griye bakıyor.Göz ne kadar koyuysa o kadar mavi oluyor

kesinlikle katiliorm berrycim harika aciklamis :) icelar goz tabani koyulastikca daha mavimsi oluor.

kızlar ya bu renge bayıldım ben lensmi acaba? değilse soloticanın en çok hangi rengine yakın sizce ? gözleride çok güzel kızın yalnız maşallah

ya yakamoz mahvettin beni burada o nasi bi renk ya iste istedigim yesil bu benm de cok acik yesil lens mi deil mi bilemedim ama lensse bile kizin gozleri baya bi acik renk ortadan cikan ton nerdeyse sariya bakior kahvelik hic yok gibi geldi bana. kendi gozleri en koyu olsa olsa ela flndir sanki. cok guzel yawffff ben de istiorm bu renk

Son düzenleme:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy muuuhhteşeeeem niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilll vallahi bayıldım yaaa solüsyonun ne senin nolur söyleeeeeee ayyy keşke benim mintler de böyle mutasyon geçirseee sabretcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…