- Konu Sahibi White Mocha
-
- #20.561
Ayy haklisin bitanem ya ben senin lenslerin numarali oldugunu hic hesaba katmadim) ya cok ciddiyim tatlim bütceni ayarladiginda aliyosun bu cristali bende geciorum resimlerinin karsisina büleeee :98:bakiyorum taaam mi? cor meli unut :))
hihihi ilahi alemsin pinaxim ya! temam alcam valla
ben hele senin crystal fotolarina bin kere baktim herhaldedonup donup gene bakiorm harikalar. ay demeden de gecemicem koyu sacla bombasin zaten de ama sarisin halin de cok tas yahu tu tu tuu ay hangisi desen karar veremem
Bide kızıl mı olsam bambisim? :))
sagol bitanemgüzel görüslerine mcxxx
kızlar bir şey soracağım ;icemint ve crista sarı saçla nasıl durur ya da küllü açık kumral ile ya da en makbulu koyu saç mıdır
hayatim valla bence yakisir ben de sarisinim ve crystal fln dusunuorm. ya ama ben sari sacla her renk gozu begendigim icin benm cevap vermem aslinda anlamsiz oldu
kiz o da yakisir yakismazsa ben de ne oliyim yahu
ben de bakir tonlara iiice heves ediorm zor tutuorm kendimi ozellikle strawbeery blonde icin
Hehe bambisim her renk olurum valla ama kızıl olmam. :)))) yapmadim degil onuda yaptim hemde baya bi kızıl, kirmizi gibi :))) ama rus saniyolardi beni boyadim kahveye oluyo bi kac sene :)
pinaxım varmı kızıl resmin hiçç merak ettim
ıste tam ıstedıgım renk buuuuu super olmuslar nasıl oldular kı boyle solusyonun ne ondan dolayımı bole oldu acaba ?=
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy muuuhhteşeeeem niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilll vallahi bayıldım yaaa solüsyonun ne senin nolur söyleeeeeeeayyy keşke benim mintler de böyle mutasyon geçirseee sabretcem
Nilin cristal resmini ben göremiorum... mesajda resim görünmüyo
şimdi albüme bakabilirsin ,arkadaşlık isteğini kabul edipAlbümde göremiorum:44: herkese acik degil ondan heralde. Ama mesajdaki resimleri neden göremiorum anlamadim.
Tamam Nil simdi gördüm, hangi resim oldugunu bilmiorum bi cok resim var )) ama tahmin ettim mavi agirlikli cristali. Sende baya mavi olmus cristal... Ama bu tonuda gayet hos cristal yesilde olsa mavide olsa benim favorim artik.
albüm resmi olan buraya eklediğim resim pınax,o yorum yazdığın değildi eklediğim ,albümdeki başatn 3. cristal tek 022 yazıyordu yanılmıyorsam...
cristal harika bir lens,doğru diyorsun ,yeşili de harika bir yeşil tonu ,ki ben yeşilden haz etmem ama cristal bu tabumu yıkabilen tek lens ,mavide olsa harika ve şu avar her tabana uyum sağlayabilen bir lens,ve her tabanda hoş tonlar çıkarabilen bir lens cristal,cristal bana göre ayrıcalıklı bir lens
pınax şimdi gördüm evet son yadığın yorumun resmi idi,sen orya o yorumu yazar iken ben benzer yorumu buraya yazdım ,bu kadar olur
Evet farkettimYakinda bütün topik sakinlerinin birer cristali olursa şaşırmam :) bu kadar reklamdan sonra soloticadan prim istemem lazım aslında )) saka maka hiç bi bahane bulamadığım ilk lens.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?