- Konu Sahibi White Mocha
-
- #20.581
cnm quartzoyla benzıyormu ben quartzodan cok memnunum yanı 2. bır aynı lens olsun ıstemem
Cristalin rengi koyu gözde mavi tonlarına giderken açık renk gözde tam nil yeşili oluyor.Yani gözünüz koyuysa gri mavi oluyor açıksa yeşilin tonları.
Aynı şeyi verde marinede farkettim göz rengi açıldıkça aqua yeşil oluyor okypetedeki gibi koyuldukça maviye bakıyor brchngr gibi.Orta renk gözlerde ise garantisi yok.
Hehe bambisim her renk olurum valla ama kızıl olmam. :)))) yapmadim degil onuda yaptim hemde baya bi kızıl, kirmizi gibi :))) ama rus saniyolardi beni boyadim kahveye oluyo bi kac sene :)
niye anlamsız olsun yahuuuune bileyim sanki soluk durur gbi yorumlar aldım ...koyultsam mı ki saçımı dedim kendi kendime
ay hihihi eminim cok guzel olmustur kizilda ben de merak ettim foto bulursan albumume ekle pinaxim diger harikalarin yanina gozlerimiz senlensin hihih :98:
QUOTE]
Bulursam eklerim barbi bebekim :) şimdi Arkadasin sorduğu soruyu bende sorucam )) ben sacımı yaza doğru açtırim diyodum sence koyumu kalsın? Hatta üstüne tekrar siyah mı geçsem? Cristalere en güzel ne olur :) şimdi platin deme sakın :82:
platinBulursam eklerim barbi bebekim :) şimdi Arkadasin sorduğu soruyu bende sorucam )) ben sacımı yaza doğru açtırim diyodum sence koyumu kalsın? Hatta üstüne tekrar siyah mı geçsem? Cristalere en güzel ne olur :) şimdi platin deme sakın :82:
ya canımmmm cok beyaz durdu bendeee zombı gıbı oldum sankı alısmadı gozumnıye sen beyenmısmıydın
Sedoshhhh sattın mı ice ı,ısınamamıştın ona zaten,mint mi cristal mi diyorsun dimi,tam sürpriz galiba onların mavimsiliği ya da yeşilimsiliği,mint de bazen mavimsi,çokça yeşilimsi durmuş kullananlarda,tamamen kumar yanisedoschum ben de aynen kararsizim. hangisi daha yesilse onu istiorm senin tersine. ama galiba crsytal e kaydim pinaximdaki ve son eklenen tum duruslarina asik oldum resmen crystalin ve arkadaslar da cok doal dior. sen de kendinde quartzoyu sevdin sanki crystal alsan ve begenirsin gibi gelio bana yesil tonlu da olsa aman ne taksan yakisir guzellik
canımm quartzoyu cok sewdım dogru ama bır tane daha yesıl ıstemıyorum cunku mawılermı cko daha fazla sewıyorum :)o yuzden ıcemınt dıye dusunmustum ama kızlar oda yeısl dıyor bılmıyorum artık ne olacak :)
canım onların resimleri sürekli photoshoplu vs olduğu için resimlerden anlamak güç ,ama genelde quartzo deniliyor onun gözleri için..ya kızlar adriana limanın gözleri ne renk?? :44: bazı resimlerde bariz mavi ama neden ısrarla yeşil diyorlarbirde hangi lens koyu kahve gözde bu hatunun gözlerinin rengini verir
topazio mu quartzo mu ice mi hangisi??
ya kızlar adriana limanın gözleri ne renk?? :44: bazı resimlerde bariz mavi ama neden ısrarla yeşil diyorlarbirde hangi lens koyu kahve gözde bu hatunun gözlerinin rengini verir
topazio mu quartzo mu ice mi hangisi??
canım onların resimleri sürekli photoplu vs olduğu için resimlerden anlamk güç ,ama genelde quartzo deniliyor onun gözleri için..
Adriana Lima nın gözü bence eser miktarda mavimsilik içeren çokça yeşil gri olan şu anki seri quartzo,mavi-yeşil ama yeşili bol yani
aslında bazı quartzolar çok opak olmuyor ve muhteşem oluyor.soloticayı ya şansa bırakacaksın yada Vetmana danışacaksın yanıldığını görmedim.Tüm serileri biliyor mesela gelince bana charme melin eski serisinden kullandığımdan ayıracak.Grafite yen seri koyu dedi mesela,ona güvenyorum.Quartzo bir ara mavimtrak olmuştu mesela ben eski halini beğeniyorum şu bir gerçekki 3 seri fotoda daha güzel çıkıyor:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?