Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

cnm quartzoyla benzıyormu ben quartzodan cok memnunum yanı 2. bır aynı lens olsun ıstemem

Benziyo canım quartzonun dogali :) ben quartzoyu da çok severim opak olmasına rağmen ama quartzoyla hiç kimsenin gözünün icine baka baka konusamiyosun eğer doğallık takıntın varsa, ama cristalle bi rahatlık geliyo hem renk güzel hem doğal hemde diken üstünde olmuyosun biri lensin hakkında bisey diycek diye. Arada ki fark bu bence.

Cristalin rengi koyu gözde mavi tonlarına giderken açık renk gözde tam nil yeşili oluyor.Yani gözünüz koyuysa gri mavi oluyor açıksa yeşilin tonları.
Aynı şeyi verde marinede farkettim göz rengi açıldıkça aqua yeşil oluyor okypetedeki gibi koyuldukça maviye bakıyor brchngr gibi.Orta renk gözlerde ise garantisi yok.

ama nılın gozu sıyah onda yesıl oldu cnmmm

Hehe bambisim her renk olurum valla ama kızıl olmam. :)))) yapmadim degil onuda yaptim hemde baya bi kızıl, kirmizi gibi :))) ama rus saniyolardi beni boyadim kahveye oluyo bi kac sene :)

ay hihihi eminim cok guzel olmustur kizilda ben de merak ettim foto bulursan albumume ekle pinaxim diger harikalarin yanina gozlerimiz senlensin hihih :98:
niye anlamsız olsun yahuuuu ne bileyim sanki soluk durur gbi yorumlar aldım ...koyultsam mı ki saçımı dedim kendi kendime

ay ne biliyim tatlim ben souk soluk vb. severim. platin sac buz mavisi gri nerdeyse beyaz bi goz ve beyaz otesi cilt kombinasyonunu cok seviorm genelde insanlar soguk buluo ama crystaller sanirim cok cok acik deil cor ice kdr o yuzden sari sacla sanki cok da soluk olmaz gibi gelio bana ama tabi kisisel begeni ve tercihe bagli bu durum. sanirim topikte sarisin olup crystali soluk bulan bir arkadas olmustu sanki yannis hatirlamiorsam. ben platin sacla cor ice kullanan bi insanim o yuzden dedim oole bakma sen benm fikrime die hihi
aa tabi su var ki bu tarz acik renkler koyu saclarla cidden harika oluo oole kombinasyonlara da bayiliorm

platin hihihihi
temam platin demiorm gercekten onun da donusu en az siyah kdr zor ben hala uurasiorm hala buyuk kismi platin saclarimin ama dipleri acik sariya donduruorm iste ay nese. guzellim bitanem ben senin suandakini sac rengini cok seviorm gercekten bi de bu tondan onceki sacinin da rengi harikaydi kumral tonluydu sanirim cok tatli seker bi renkti o da. eger acmak istiorsan o tarz bisi koyu tonlarda olsun diorsan bence suandaki kullandigin cok guzel. siyah yapicaksan uzun sure kullanmak lazim donusu zahmetli ya o acidan koyu kestane zaten bence nerdeyse siyah gibi gorunuor ama en azindan degistirirken daha kolay oluo. tabi siyahin da hoslugu ayri. bebegim ya ne yapsan tas oluosun o yuzden pasa gonlun ne isterse takil

Sedoshcum nilin gün ışığı fotolarına bakarsan maviye baktığını farkedersin flaşlı fotolarda yeşilimsi.Zaten lens yanardöner bir renk burcudada mavimsi yansımaları var aman lensin kendisi yeşil.Açık renk gözde cristal olması gereken renk oluyor.Koyu gözde ise tabana göre mavimsi yeşilden su yeşiline kadar bir skalada görünebiliyor

albüm için daha önce eklediğin fotoları kullanabildiğin gibi yenide ekleyebiliyorsun.resmin üzerne gelince soldaki kutucuk oluşuyor onu tikleyince silme komutu olmalı:95:

ya kızlar adriana limanın gözleri ne renk?? :44: bazı resimlerde bariz mavi ama neden ısrarla yeşil diyorlar birde hangi lens koyu kahve gözde bu hatunun gözlerinin rengini verir
topazio mu quartzo mu ice mi hangisi??

ya canımmmm cok beyaz durdu bendeee zombı gıbı oldum sankı alısmadı gozum nıye sen beyenmısmıydın

ben cor ice ı daha çok beğenmiştim yani benim için doğallık daha önemli olduğu için :) ama charm ice da rengi ile önde ne biliim neyse olmuş bitmiş hayırlısı olsun,, sattığın arkadaşın güle güle kullansın şekerim :)

ya kızlar adriana limanın gözleri ne renk?? :44: bazı resimlerde bariz mavi ama neden ısrarla yeşil diyorlar birde hangi lens koyu kahve gözde bu hatunun gözlerinin rengini verir
canım onların resimleri sürekli photoshoplu vs olduğu için resimlerden anlamak güç ,ama genelde quartzo deniliyor onun gözleri için..

Son düzenleme:

Adriana Lima nın gözü bence eser miktarda mavimsilik içeren çokça yeşil gri olan şu anki seri quartzo,mavi-yeşil ama yeşili bol yani

canım onların resimleri sürekli photoplu vs olduğu için resimlerden anlamk güç ,ama genelde quartzo deniliyor onun gözleri için..

evet şekerim yaa haklısın her rsim farklı,, ama maşallah her resimde apayrı bi güzel neyse quartzo pek doğal değil ben icemintlerle devam edeyim.. solüsyonum bitti bitecek souflon ve solo care alıp ikisini karıştırcam senin gibi niiil bi umut belki mavileşir benim mintler

aslında bazı quartzolar çok opak olmuyor ve muhteşem oluyor.soloticayı ya şansa bırakacaksın yada Vetmana danışacaksın yanıldığını görmedim.Tüm serileri biliyor mesela gelince bana charme melin eski serisinden kullandığımdan ayıracak.Grafite yeni seri koyu dedi mesela,ona güvenyorum.Quartzo bir ara mavimtrak olmuştu ben eski halini beğeniyorum şu bir gerçekki 3 lü opak seri fotoda daha güzel çıkıyor:82:

Son düzenleme:

vetmana güvenim sonsuz zaten ama 3lü seri diğerlerine nazaran daha az doğal ve benim için öncelik doğal gözükmesi sonra rengi vs. yoksa amazon lensler de 3lü opak kadar çarpıcı.. gerçi ben bitek mavisini kullanmıştım ama yine de bayılmıştım yine de 3lü opak seriye (quartzoya) şans vermeyi düşünüyorum tabi arzuya danışarak mavi ağırlıklı durursa oturup dua etcem yani o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…