- Konu Sahibi White Mocha
-
- #20.601
vetmana güvenim sonsuz zatenama 3lü seri diğerlerine nazaran daha az doğal ve benim için öncelik doğal gözükmesi sonra rengi vs. yoksa amazon lensler de 3lü opak kadar çarpıcı.. gerçi ben bitek mavisini kullanmıştım ama yine de bayılmıştım yine de 3lü opak seriye (quartzoya) şans vermeyi düşünüyorum tabi arzuya danışarak mavi ağırlıklı durursa oturup dua etcem yani o derece
quartzo cok gusel cnm ben cok sewıyorumm quartzomu ama yesıl grı :)
Quarztzo' larda hiç mavilik yok cnm onu düşünerek al çok açık yeşil-grimsi evet doğru...
Grafitelerde koyu ama çok güzel cok doğal ayrıca cart bi mavi değil siyah saça müthiş olur'! size resım ekliycem ama nasıl ekliycem bilmıyorum kendiniz bakın güzelliğine bence...
evet cnm quartzo güzel ona lafım yok ama hem doğal hem de quartzo kadar çarpıcı bir lensi neden üretmez ki şu solotica :44: :84: bide quartzo mu daha doğal charme ice mı??
Eki Görüntüle 180356
Eki Görüntüle 180357
Eki Görüntüle 180358
gözleriniz bayram etsin kızlaaaarrr
fotolar myprincesss e aittir
Cristalin rengi koyu gözde mavi tonlarına giderken açık renk gözde tam nil yeşili oluyor.Yani gözünüz koyuysa gri mavi oluyor açıksa yeşilin tonları.
Aynı şeyi verde marinede farkettim göz rengi açıldıkça aqua yeşil oluyor okypetedeki gibi koyuldukça maviye bakıyor brchngr gibi.Orta renk gözlerde ise garantisi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?