Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

quartzo cok gusel cnm ben cok sewıyorumm quartzomu ama yesıl grı :)

Grafitelerde koyu ama çok güzel cok doğal ayrıca cart bi mavi değil siyah saça müthiş olur'! size resım ekliycem ama nasıl ekliycem bilmıyorum kendiniz bakın güzelliğine bence...

evet cnm quartzo güzel ona lafım yok ama hem doğal hem de quartzo kadar çarpıcı bir lensi neden üretmez ki şu solotica :44: :84: bide quartzo mu daha doğal charme ice mı??

bence quartzo daha dogal... charm ıceım rıngınden dolayı daha az dogal :) ... ama renk olarak en guzel benım ısdedııım renk charm ıce... ancak ıkısıde yakından lens oldgnu bellı edıyor...

my princess ben blog takipçinim kedişinin kulağı iyileşti umarım.sendeki duruşuna bayılmıştım ama buraya eklemeyi izinsiz etik bulmamıştım iyiki ekledin ahh ahh işte kahve gözde böyle duruyor

İyileşti canım çok tşkler... daha huzurlu ve mutluyuz artık :) buarada çok saolun kızlar hoş evet cidden rengi kızlar ama ben bunları ya takas edicem yada isteyen birine uygun fiyata vercem daha cok yenıler...günlük hayatta lens takamıyorum...özel günleride beklersem yeni evliyim birde kedım varrr ohooo süresi dolar biter...Bitmeden seven biri alsın taksın isterım...

Son düzenleme:
ilk nilde gördüm charme grafitelere bayıldım şimdi de princess de

güzellikleri ayrı bi güzel,, bide 10 yaş genç göstermiyorlar mı ay bayılazaaam

maşallah bu forumdakilere yaa hepiniz ap ayrı güzelsiniz tü tü tü

kızlar ben bişey rica etcem sizden özellikle cor serisi olan bi arkadaş benim çektiğim gibi lensi tek başına koyu bir zemin üzerinde ,pupil boşluğu belli olucak şekilde çekebilirmi.lütfen önemliyardımcı oluursanız sevinirim

haklısın berycim çok haklısın crystal hakındaki tespitin dogru bazı renkler koyu gözlerde daha güzlleşiyor sanki grafite mesela koyu gözde daha bir güzel oluyorr marineler orta renk gözlerdedde yaklaşık açık tabandaki gibi durur..,
sanki crystal zaten mellerle ıce arası bir renk oldugu için açık tabanda iyice yeşilleniyorr
icemintte crystale göre mavilik daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…