Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

tşk ederim grafiteleri çok seviyorum bende..hepimize maşallahh,sanadaa

çekeyim hemen

niiiiiiiiiil sen charme grafitelerini neden satmıştın cnm yaa çok seviyordun onları
canım cor grafitemde vardı eski seri ,ve çok doğal diye charm garfitemi satmıştım takmaya sıra gelmiyordu, ve işin aslı lacivert idi ,mavi değil yani cor grafite daha aopak diye tercihim cor dan yana oldu..alıcaksan illa charm grafite değil charm ıce al mavi için charm grafite koyu mavi oldukça..
ben şimdi işte ya cor ıce alacağım ya charm ıce ama seda charm ıce daha koyu oluyor koyu gözde dedi ,ama yinede charm garfiteden açık bir mavilik verir charm ıce..zaten şimdi grafiteler koyu almanı tavsiye hiç etmem,eski seri bulacaklarından da süresi dolmak üzere olanlardır,grafiteler koyulaşalı bayağı oldu çünkü... hiç açılmamış eski seri grafite şuan bir hazine...

Son düzenleme:

ben buldum eski seri grafite ama charme işte cor diil o yüzden sana sriim dedim.. inşallah bana da princess ve sende durduğu kadar güzel durur

of kızlar 15 gün oldu hala kargoda istanbulda görünüyo iyice sabırsızlanıyorm artık 20 günü geçmez inşallah gelme süresi niye böyle bukadr uzun sürüyoki

Kızlar çok mutluyum doktora gittim bugün, oğlum olucakmis

soloticayla alakası yok ama paylaşmak istedim. :76:

bu arada Haziran ortası gibi Tr ye gidicem, charm icelarimi ordayken isteyen birine verebilirim uygun bı fiyata. ) burda ilgilenen kimse yok lenslerle :)

ayy ne kadar güzel bir haber bu hayırlı olsun.Allah sağlıklı büyümeyi nasip etsin

kuzum yaaa maşallahh Rabbim hayırlı evlat etsin inşallaahh ayyyy bir yakışıklı geliyor dünyayaa çok sevindim şekerciiimmmmm

bende bilsem 2. bebeğim erkek olucak hemen hamile kalmak isterdim ,tüm korkularıma rağmen
Allah sağlıkla kucağınıza versin dilerim,analı babalı büyütsün sağlıcakla inşallah pınax,çok sevindim

Son düzenleme:

canim hayirli olsun

Quarztzo' larda hiç mavilik yok cnm onu düşünerek al çok açık yeşil-grimsi evet doğru...

princesscim charm grafitelerin sana cok yakismis charm icelarin da... ben senin ve sedoshun resimlerine bakarak charm ice siparisi verdim... tatlim charme icelarinla baska resimlerin var mi? paylasir misin ne olurrrrrrrrrr

Çok TSK ederim Nil ) Allah sanada nasip etsin dilerim, önceden bilinmiyoki zaten ne çıkarsa bahtına :81: ama istiyosan korkularını yen biran önce :) zaman su gibi akıp geciyo

mutluluğunuz daim olsun sevgili pinax

Ah çok sevindim pinax benim içime doğmuştubende korkmasam 2.yi yapıcamda Allah sağlıklı ve huzurlu bir doğum ve bebek nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…