- Konu Sahibi White Mocha
-
- #20.621
ilk nilde gördüm charme grafitelere bayıldım şimdi de princess de
güzellikleri ayrı bi güzel,, bide 10 yaş genç göstermiyorlar mı ay bayılazaaam
maşallah bu forumdakilere yaa hepiniz ap ayrı güzelsiniz tü tü tü
kızlar ben bişey rica etcem sizdenözellikle cor serisi olan bi arkadaş benim çektiğim gibi lensi tek başına koyu bir zemin üzerinde ,pupil boşluğu belli olucak şekilde çekebilirmi.lütfen önemli yardımcı oluursanız sevinirim
canım cor grafitemde vardı eski seri ,ve çok doğal diye charm garfitemi satmıştım takmaya sıra gelmiyordu, ve işin aslı lacivert idi ,mavi değil yani cor grafite daha aopak diye tercihim cor dan yana oldu..alıcaksan illa charm grafite değil charm ıce al mavi için charm grafite koyu mavi oldukça..niiiiiiiiiil sen charme grafitelerini neden satmıştın cnm yaa çok seviyordun onları
canım cor grafitemde vardı eski seri ,ve çok doğal diye charm garfitemi satmıştım takmaya sıra gelmiyordu, ve işin aslı lacivert idi ,mavi değil yani cor grafite daha aopak diye tercihim cor dan yana oldu..alıcaksan illa charm grafite değil charm ıce al mavi için charm grafite koyu mavi oldukça..
ben şimdi işte ya cor ıce alacağım ya charm ıce ama seda charm ıce daha koyu oluyor koyu gözde dedi ,ama yinede charm garfiteden açık bir mavilik verir charm ıce..zaten şimdi grafiteler koyu almanı tavsiye hiç etmem,eski seri bulacaklarından da süresi dolmak üzere olanlardır,grafiteler koyulaşalı bayağı oldu çünkü... hiç açılmamış eski seri grafite şuan bir hazine...
inşallah canım hayırlısı olsun:13:ben buldum eski seri grafite ama charme işte cor diil o yüzden sana sriim dedim.. inşallah bana da princess ve sende durduğu kadar güzel durur
Kızlar çok mutluyum doktora gittim bugün, oğlum olucakmis
soloticayla alakası yok ama paylaşmak istedim. :76:
bu arada Haziran ortası gibi Tr ye gidicem, charm icelarimi ordayken isteyen birine verebilirim uygun bı fiyata.) burda ilgilenen kimse yok lenslerle :)
ayy ne kadar güzel bir haber buhayırlı olsun.Allah sağlıklı büyümeyi nasip etsin
bu arada Haziran ortası gibi Tr ye gidicem, charm icelarimi ordayken isteyen birine verebilirim uygun bı fiyata.) burda ilgilenen kimse yok lenslerle :)
kuzum yaaa maşallahh Rabbim hayırlı evlat etsin inşallaahh ayyyy bir yakışıklı geliyor dünyayaaçok sevindim şekerciiimmmmm
Quarztzo' larda hiç mavilik yok cnm onu düşünerek al çok açık yeşil-grimsi evet doğru...
bende bilsem 2. bebeğim erkek olucak hemen hamile kalmak isterdim ,tüm korkularıma rağmen
Allah sağlıkla kucağınıza versin dilerim,analı babalı büyütsün sağlıcakla inşallah pınax,çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?