Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Charme meller güzel görünuyor cnm ben graffitelerimi takmaya karar verdım bnm düşündüğümden daha uzun olmus süresi 10 ay olmuş ömrü şaka gibi :S ne cbk geçmiş 10 ay bitmiş lensler resmen yaa...bakayım batma falan yapacak mı? ben esmeraldalarımı 2 yıldır takıyorum :) henüz yeni yeni sinyal vermeye basladı...yada gözlerim hassas son zamanlarda ondan da yapıyor olabılır bilemıyorum...ömürleri 1 yıl diyorlar sürekli takarsan mı? açıldıktan sonra mı?

cnm bende charme graffıte var bikaç sayfa gerıye git resımlerını ekledım hoş ve doğal bir renk ben alalı 10 ay olmus takmıyordum hiç takmaya karar verdım tavsıye ederim -charme ice'da cok hoş renktir..

Ne zor işmiş bu lens seçimi((

En son Charm Azul ve Cor Grafite arasında kararsız kaldım

Azul çok mu dikkat çeker?? Nolur yardım edin....:85:

evet ben de aynı fikirdeyim, azul çok dikkat çekici grafite de çok silik(
ikinin arası bir ton olsa...:97:
öneriniz war mı??

taban rengin açık ise azul,ama koyu ise grafite almalısın,ben siyah gözlüyüm ve cor grafite kullanıyorum ,oldukça doğal..

10 ayyy çok uzun olmuş,nasıl farkedemedin...
ömrü 1 yıl hergün uzun süreli takarsan 6 ay da da lens biter,artı bakımı ve solüsyon değişimi günlük yapılmazsa yine süresi çok önce biter..ben mesea ayda 3-4 kez takıyorum lenslerimi ve maximum 4-5 saat çok dayanıyolar ve temizliği solüsyon bakımı düzenli yapınca ömrü uzuyor cidden,ama arkadaşımın 7 ayda süresi doldu hergün takıordu uzun süreli ve temzliğindede üşeniordu

aysbek,lensler oldukça opak görünüyor,son seriler açılmış iyice anlaşılan:13:
senin ıce lar gelmedi mi hala? çabuk gelsin de resim ekle

mutluluğunuz daim olsun sevgili pinax
Tsk ederim kustinoro

Ah çok sevindim pinax benim içime doğmuştubende korkmasam 2.yi yapıcamda Allah sağlıklı ve huzurlu bir doğum ve bebek nasip etsin

İcine mi doğmuştu? :81: Kalbin temizmis demek berrycim :))

korkma canım ya, niye korkuosun doğur bi tane daha tsk ederim güzel dileklerin için

çok teşekkürler vetmancım herzamanki gibi bilgilendirdin beni :)) resimlerdende öyle görünüyor ıcemınt daha koyu gibi aklım ıcemınte daha çok kayıyor büyük ihtimal bi süre daha düşünüp ıcemınt almak için rahatsız ederim seni

sende çok güzel durmuş gerçekten resimlerine baktım hepsi birbirinden güzel görünüyor ben açık renklerden hoşlanmadıgım için tereddüte düştüm cyrstal konusunda resimlerde ıcemınt daha koyu durdugu için ona yöneliyorum daha çok, birbirine çok yakın göründüğünden kararsız kalıyorum aslında yoksa alıcam bi ıcemınt çıkacam işin içinden :)) çok teşekkürler canım açıklamaların için

tebrikler canımmm söylediğinde inşallah buda oğluştur diycektim ama ne istediğini bilmediğim için söylemedim :) ne güzel bende hep bi kız bi erkek istemişimdir önce hayırlısı tabi tebrik ederim tekrar
Elimde 2016 seri charme mel var rengi acık yeşil sarı ela arası bi renk
Ben numaralı kullanıyorum bunlar numarasız o yuzden satmak istiyrum 11.5 ayı var daha özelden msn adresinizi bırakırsanız ben size dönerm

kızlar bişy soracam bu seriden seriye değişiyomu solotica renkleri hani 2016 seri charm mel demşsin ya farklı bi seriden charm mel alınca renginde bir farklılık oluyormu? bu arada ne kadara satıyosun cnm lenslerini?

evet degişiyor bundan önceki seri mesela cok koyuydu..90 gbi dşnyorum özelden msn inin yazarsan msnden konusablrz

sedooooooosssssssssssshhhhh,, quartzo hakkındaki izlenimlerini yazsana kuzum yaaa
bak son şansım cor ice o da olmazsa quartzo alcam hadi bana içimi rahatlatcak bişiler söylee lütfeeeeennnn

crystal-icemint... bu iki lensi de deneyen arkadaslar yorumlariniza ihtiyacim var... karar veremiyorum
gozlerim acik orta kahve arasi bir sey... crystal bende cok mu acik durur... beyaz tenliyim bir de cok mu soguk bir sey olurum?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…