- Konu Sahibi White Mocha
-
- #20.641
canım çoksaol meller harıka görunuyor bunlar yeni seri değilmi?
Ne zor işmiş bu lens seçimi((
En son Charm Azul ve Cor Grafite arasında kararsız kaldım
Azul çok mu dikkat çeker?? Nolur yardım edin....:85:
evet ben de aynı fikirdeyim, azul çok dikkat çekici grafite de çok silik(
ikinin arası bir ton olsa...:97:
öneriniz war mı??
Charme meller güzel görünuyor cnm ben graffitelerimi takmaya karar verdım bnm düşündüğümden daha uzun olmus süresi 10 ay olmuş ömrü şaka gibi :S ne cbk geçmiş 10 ay bitmiş lensler resmen yaa...bakayım batma falan yapacak mı? ben esmeraldalarımı 2 yıldır takıyorum :) henüz yeni yeni sinyal vermeye basladı...yada gözlerim hassas son zamanlarda ondan da yapıyor olabılır bilemıyorum...ömürleri 1 yıl diyorlar sürekli takarsan mı? açıldıktan sonra mı?
Tsk ederim kustinoromutluluğunuz daim olsun sevgili pinax
Ah çok sevindim pinax benim içime doğmuştubende korkmasam 2.yi yapıcamda Allah sağlıklı ve huzurlu bir doğum ve bebek nasip etsin
Luthien albüm yapabildinmi:81:
çok teşekkürler vetmancım herzamanki gibi bilgilendirdin beni :)) resimlerdende öyle görünüyor ıcemınt daha koyu gibi aklım ıcemınte daha çok kayıyor büyük ihtimal bi süre daha düşünüp ıcemınt almak için rahatsız ederim seniicemint crytallerden koyu canım bugun geçen sene benden crystal alan bir arkadaşa ıcemint gönderdim oda crystal açık diyordu biraz daha koyusu bir renk olsa diyordu bugun icemintleri inanılmaz begendiğini söyledi crystallerden daha koyu ve doğal arzu hanım dedi:)Birde tersini taktım batmadı dedi kendisi ıcemint resimlerimi ben geçmiş sayfalarda eklemiştim yakamozcum geçen sayfalarda ..
Hıdrosummer verde açık bir yeşil yakamozcum bu arada bebegini inşallah en kısa sürede sağlıkla kucagına alırsın
sende çok güzel durmuş gerçekten resimlerine baktım hepsi birbirinden güzel görünüyorAyy canim sen yolun sonuna gelmissindarisi basima :)
Yanlis hatirlamiyosun cnm, bi kizim var :) acik renklerden hoslanmadigim da dogru canim .... yani lensin acigindan hoslanmiyorum daha dogrusu. Nc melin yesiliyle cristalin yesili cok farklilar. Cristalin ki cok tatli bi yesil... tam yesil de degil aslinda bende haresi birazcik maviye kaciyo... Cristali almadan önce charm mel almayi cok istiyodum ama simdi iiki bunu almisim diyorum cünkü melin yesili bu kadar güzel degil. Ilk taktigimda da yadirgamadim cristali hic, direk hayran kaldim ben. Ve renk olarak cok acik bulmuyorum cünkü göz rengimle bütünlesti beni rahatsiz eden koyu bi haresi falan da yok... Valla ben alana kadar icemintle cristal arasindaki farki cözememistim... sadece icimdeki sesi dinledim ve cristale karar verdim
tebrikler canımmm söylediğinde inşallah buda oğluştur diycektim ama ne istediğini bilmediğim için söylemedim :) ne güzel bende hep bi kız bi erkek istemişimdir önce hayırlısı tabiKızlar çok mutluyum doktora gittim bugün, oğlum olucakmis
soloticayla alakası yok ama paylaşmak istedim. :76:
bu arada Haziran ortası gibi Tr ye gidicem, charm icelarimi ordayken isteyen birine verebilirim uygun bı fiyata.) burda ilgilenen kimse yok lenslerle :)
Elimde 2016 seri charme mel var rengi acık yeşil sarı ela arası bi renk
Ben numaralı kullanıyorum bunlar numarasız o yuzden satmak istiyrum 11.5 ayı var daha özelden msn adresinizi bırakırsanız ben size dönerm
çok teşekkürler vetmancım herzamanki gibi bilgilendirdin beni :)) resimlerdende öyle görünüyor ıcemınt daha koyu gibi aklım ıcemınte daha çok kayıyor büyük ihtimal bi süre daha düşünüp ıcemınt almak için rahatsız ederim seni
sende çok güzel durmuş gerçekten resimlerine baktım hepsi birbirinden güzel görünüyorben açık renklerden hoşlanmadıgım için tereddüte düştüm cyrstal konusunda resimlerde ıcemınt daha koyu durdugu için ona yöneliyorum daha çok, birbirine çok yakın göründüğünden kararsız kalıyorum aslında yoksa alıcam bi ıcemınt çıkacam işin içinden :)) çok teşekkürler canım açıklamaların için
tebrikler canımmm söylediğinde inşallah buda oğluştur diycektim ama ne istediğini bilmediğim için söylemedim :) ne güzel bende hep bi kız bi erkek istemişimdir önce hayırlısı tabitebrik ederim tekrar
kızlar bişy soracam bu seriden seriye değişiyomu solotica renkleri hani 2016 seri charm mel demşsin ya farklı bi seriden charm mel alınca renginde bir farklılık oluyormu? bu arada ne kadara satıyosun cnm lenslerini?
sedooooooosssssssssssshhhhh,, quartzo hakkındaki izlenimlerini yazsana kuzum yaaa
bak son şansım cor ice o da olmazsa quartzo alcam hadi bana içimi rahatlatcak bişiler söylee lütfeeeeennnn
ayyy canim ya son sansim diyor insallah cok yakisir sana cor ice larsedooooooosssssssssssshhhhh,, quartzo hakkındaki izlenimlerini yazsana kuzum yaaa
bak son şansım cor ice o da olmazsa quartzo alcam hadi bana içimi rahatlatcak bişiler söylee lütfeeeeennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?