Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

sedooooooosssssssssssshhhhh,, quartzo hakkındaki izlenimlerini yazsana kuzum yaaa
bak son şansım cor ice o da olmazsa quartzo alcam hadi bana içimi rahatlatcak bişiler söylee lütfeeeeennnn

canımmm quartzoyu ben cok beyenıyorummmmmmmmmmm cok guzellll bayılıyorum ona ... ama sen mavı ıstıyordun mavı deıl kııııı yesıl grııı hıc mavılık yok yanı mavı dıye alacaksan almaa

Cor ice ları sattın mıı ???????
nedennn kme sattnn sattıgına nasıl oldu

Cor ice ları sattın mıı ???????
nedennn kme sattnn sattıgına nasıl oldu

evet sattım alısamadım cok beyaz geldı gozume cok cok acık rengı acık renk goz cok sewerım hatta hep acık renk takarım quartzo da acık mesela ama super.. ama cor ıce cok beyaz geldı gozume alısamadım benden alanın gozlerı cok koyu onda daha guzel durdu :) ama ondada acık yanı tepkıler nasıl dedım bazıları cok guzel dedı bazıları olu gozu gıbı dedı .... dedı kendısı :)

merhaba arkadaşlarım bugün yine apar topar kuaföre gittim ve saç rengimi değiştirdim..hem boya hem gölge yaptırdım ve ondan sonra nc ocreleri evde denediğimde yeni rengimle beraber çok hoş durdular...meğersem sorun biraz da eski saç rengimdeymiş...olması gerekenden biraz daha açık saç rengim vardı ona bağlı olarak kaşları da açtırmak zorunda kalıyordum...e tabi hem kaş açılmış hem saç açılmış hem göz açılmış olunca solmuş sararmış sonbahar yapraklarına benziyordum..ten de zaten sarı....şimdi çok rahatladım..kaşlarımı da orjinal rengine döndürdüm...artık ocrelerim de yakışıyor tek sorun kayması ve tabi biraz daha kalın hare daha iyi olacak... ama inşallah charm ocre alınca o sorun da olmayacak..belki gelecek aya alabilirim :44:

Son düzenleme:

bencede en güzeli quarzolardı sedosh çok güzel bi renk bakalım bende nasıl durucak benmde saçlarım siyah tenim beyaz hemde bayağı güneş görmemiş gibi beyaz ölü gibi olmam inşallah sana çok yakıştırdm

tesekkur ederım cnm ewet cok gusell olmazsın mrk etme sıyah goz kalemıyle rımelle falannnn superr

Eki Görüntüle 180841
acik-orta kahve gozde crystal bu tonda durur mu sizce?
canım bu kadının gözü siyah çok koyu ,senden az daha açığı olur ama sırıtmaz,cristal opak evet ama 3lü seri opaklığında değil ki ,doğallığı bozmayacak bir opalıkta,cam göz gibi bariz bir açık ton olmaz endişen bu ise,olsa idi bende cristal çok yapay olurdu tabanım siyah.

Saolasın cnm, alttaki de korkunç freshlook mavilerim:))) en azından kendi göz rengim anlaşılıyordur

Eki Görüntüle 180842

solotıca ile freshlook kıyaslanamaz tabii mervella ,kullanırsan eğer nasip olursa solotıca sana da,farkı anlarsın ..gözlerin açık resim falşlı sanırım oda etkili.. mavi tonlarda düşünüyorsan garfite var koyu ve bulanık bir ton dumanlı mavi oluyor açık tabnalarda ve taban koyuldukça mavilik artıyor..ıce var gri daha yoğun ıce ta dolayısyla oda göz koyuldukça mavisi yoğunlaşanlardan.. topazio var 3 lü opak seriden dikkat çeker doğallıktan uzaktır yarı opaklara göre ama tam mavidr.azul ise çok açık tabanlarda harika oluyor ama göz koyuldukça doğal olmayan bir mavi ton oluyor.. yeşil -gri aqua yansımalı olsun dersen crstal ve ıcemınt derim,melde senin tabanına uygun,çok doğallık istersen bala dönük ocre olabilir..

Çok teşekkür ederim, biraz daha netleşti şimdi, sanırım yeşil tonlarına kaysam daha çok seçenek olacak, çillerle filan daha uyumlu olabilir, kahve gözde mavi en zoru gibi:44:
en iyisi bu düşüncelerle uyuyayım, artık rüyalarımda bile renkli gözler görüyorum

Görüşürüz, pek öperim:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…