- Konu Sahibi White Mocha
-
- #20.661
sedooooooosssssssssssshhhhh,, quartzo hakkındaki izlenimlerini yazsana kuzum yaaa
bak son şansım cor ice o da olmazsa quartzo alcam hadi bana içimi rahatlatcak bişiler söylee lütfeeeeennnn
crystal-icemint... bu iki lensi de deneyen arkadaslar yorumlariniza ihtiyacim var... karar veremiyorum
canımmm quartzoyu ben cok beyenıyorummmmmmmmmmm cok guzellll bayılıyorum ona ... ama sen mavı ıstıyordun mavı deıl kııııı yesıl grııı hıc mavılık yok yanı mavı dıye alacaksan almaa
Cor ice ları sattın mıı ???????
nedennnkme sattnn sattıgına nasıl oldu
sen charm ice siparişi vermemişmiydin?
vermistim bekliyorum hala malesef
evet sattımalısamadım cok beyaz geldı gozume cok cok acık rengı acık renk goz cok sewerım hatta hep acık renk takarım quartzo da acık mesela ama super.. ama cor ıce cok beyaz geldı gozume alısamadım benden alanın gozlerı cok koyu onda daha guzel durdu :) ama ondada acık yanı tepkıler nasıl dedım bazıları cok guzel dedı bazıları olu gozu gıbı dedı .... dedı kendısı :)
yok tatlim daha bir ay dolmadi bugun 26. gunu sabirsizlaniyorum sadece :)cnm senin lensler niye gelmedi seninkide mi kargodan dolayı
bencede en güzeli quarzolardı sedosh çok güzel bi renk bakalım bende nasıl durucak benmde saçlarım siyah tenim beyaz hemde bayağı güneş görmemiş gibi beyaz ölü gibi olmam inşallah sana çok yakıştırdm
yok tatlim daha bir ay dolmadi bugun 26. gunu sabirsizlaniyorum sadece :)
ayni sehirde oturuyormusuz:)
ayy ben de sorun yasar miyim((
canim ozelden mesaj atayim sana:)aa nerde oturuyosun
taban rengin açık ise azul,ama koyu ise grafite almalısın,ben siyah gözlüyüm ve cor grafite kullanıyorum ,oldukça doğal..
canım profil albümümden bakabilirsin arkadaşlık isteğimi kabul edip,tüm kullandığım lenslerim orada var...Resmini görebilir miyim, benim de göz rengim pek açık sayılmaz..
canım profil albümümden bakabilirsin arkadaşlık isteğimi kabul edip,tüm kullandığım lenslerim orada var...
canım bu kadının gözü siyah çok koyu ,senden az daha açığı olur ama sırıtmaz,cristal opak evet ama 3lü seri opaklığında değil ki ,doğallığı bozmayacak bir opalıkta,cam göz gibi bariz bir açık ton olmaz endişen bu ise,olsa idi bende cristal çok yapay olurdu tabanım siyah.Eki Görüntüle 180841
acik-orta kahve gozde crystal bu tonda durur mu sizce?
Saolasın cnm, alttaki de korkunç freshlook mavilerim:))) en azından kendi göz rengim anlaşılıyordur
Eki Görüntüle 180842
solotıca ile freshlook kıyaslanamaz tabii mervella ,kullanırsan eğer nasip olursa solotıca sana da,farkı anlarsın ..gözlerin açık resim falşlı sanırım oda etkili.. mavi tonlarda düşünüyorsan garfite var koyu ve bulanık bir ton dumanlı mavi oluyor açık tabnalarda ve taban koyuldukça mavilik artıyor..ıce var gri daha yoğun ıce ta dolayısyla oda göz koyuldukça mavisi yoğunlaşanlardan.. topazio var 3 lü opak seriden dikkat çeker doğallıktan uzaktır yarı opaklara göre ama tam mavidr.azul ise çok açık tabanlarda harika oluyor ama göz koyuldukça doğal olmayan bir mavi ton oluyor.. yeşil -gri aqua yansımalı olsun dersen crstal ve ıcemınt derim,melde senin tabanına uygun,çok doğallık istersen bala dönük ocre olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?