Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

yaaaaaa dırek bendekı gıbı olmus quartzo we topazıo aynıııııııııııııııı demek bu kızla gozlermız aynı grafıte alsam bole duracakdı demek bendede

garfite çok yakışmış kıza ve çok doğal durmuş ama diğerlerne nazaran
diğerleide çok güzel ve yakışmış ama yeterince doğal değiller

Rica ederim canim icinden ne geciyosa onu al bence de.

Tskler canim insallah diledigin gibi seninde bi kizin bide oglun olur hayirlisiyla

canimcim cok tesekkurler guzel yorumun icin

ayy nasil guzel bi haber bu nasil sevindim annatamam
saglikla kucagina alman dilegiyle gonlune gore oldu masalla cok tatli bi kizin vardi cok tatli bi oglun olucak simdi de pinarcim cnm benm ya cok mutlu oldum valla

ayyy hayırlı olsun tatlı anne çoook sevindim kızın var zaten bide oğluşun olursa tadından yenmez valla

Sayin Pinax

Allah saglikla tamamina erdirsin hamileliginizi. Sayin Nil ve Pinax benide arkadas olarak eklermisiniz? Albumlerinizdeki Soloticali resimleri gorebilmek icin. Bende su alerji mevsiminden kurtulunca Cristal alacagim ama diger soloticalar icinde fikir edinmek isterim dogrusu :)

niill gönderdiğin fotolar harika ötesi yaa ben quartzoya kaymak üzereyim :18: ama doğl diil biliyorumda fotolarda çok güzel gözüküyor uff icemintlerime de gün geçtikçe alışıyorum aşık oluyorum

cor ice da beyazmış sedosh sen qquartzoyu gnlük hayatta takıyormusun kuzum??

ben snırım quartzo alcam aslında topazio almak istiyordum ama kimse onu beğenmiyor

elveda eski seri grafiteler elveda cor ice ayyyyyy

ya kızlar online olanlar ve evde olanlar hemen tnt.yi açın nolur nuray hafiftaş ın gözleri ne öyle ya maşallah buz rengi resmen dehşet bi makyaj yapılmuş bide kameraman bile hep kadının gözlerini zoom yapıyo kıskandımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…