- Konu Sahibi White Mocha
-
- #20.681
yeni resimler buldum hihi
cor ıce ama resim oynanmış gibi sanki
koyu kahve gözü
bu resım daha dogru gıbı canım ama bıraz daha beyazını dusun bu kdr mavılı deıl
yeni resimler buldum hihi
cor ıce ama resim oynanmış gibi sanki
koyu kahve gözü
bu resım daha dogru gıbı canım ama bıraz daha beyazını dusun bu kdr mavılı deıl
ay cidden böyle ise takılacak gibi değil o halde sedacım yaa,fazlasıyla açık,hatta daha beyaz diorsun amanınnnnn:84: ıce sevdamdam vazgeçsem iyi olacak sanırım
yaaaaaa dırek bendekı gıbı olmus quartzo we topazıo aynıııııııııııııııı demek bu kızla gozlermız aynı grafıte alsam bole duracakdı demek bendede
jeliy tabanın öenmli canım ne renk gözlerin ..?kızlar bana ela yada yeşil lens önerirmisinz resmli olrsa cok sevinirim
jeliy tabanın öenmli canım ne renk gözlerin ..?
ela bal yeşil karışımı olarak mel ocre var ,su yeşili cristal ..
benimde koyu gözlerim albümüme bak canım kullandığım lensler var ,cristal derim ben yeşil düşünürsen ..koyu kahve canım göz rengim esmer tenliyim bu yüzden yeşil daha güzel durur gibi geldi renk olarak doğrumu düşündüm bilemiyorum
sende çok güzel durmuş gerçekten resimlerine baktım hepsi birbirinden güzel görünüyorben açık renklerden hoşlanmadıgım için tereddüte düştüm cyrstal konusunda resimlerde ıcemınt daha koyu durdugu için ona yöneliyorum daha çok, birbirine çok yakın göründüğünden kararsız kalıyorum aslında yoksa alıcam bi ıcemınt çıkacam işin içinden :)) çok teşekkürler canım açıklamaların için
tebrikler canımmm söylediğinde inşallah buda oğluştur diycektim ama ne istediğini bilmediğim için söylemedim :) ne güzel bende hep bi kız bi erkek istemişimdir önce hayırlısı tabitebrik ederim tekrar
canimcim cok tesekkurler guzel yorumun icincanım bu kadının gözü siyah çok koyu ,senden az daha açığı olur ama sırıtmaz,cristal opak evet ama 3lü seri opaklığında değil ki ,doğallığı bozmayacak bir opalıkta,cam göz gibi bariz bir açık ton olmaz endişen bu ise,olsa idi bende cristal çok yapay olurdu tabanım siyah.
Kızlar çok mutluyum doktora gittim bugün, oğlum olucakmis
soloticayla alakası yok ama paylaşmak istedim. :76:
bu arada Haziran ortası gibi Tr ye gidicem, charm icelarimi ordayken isteyen birine verebilirim uygun bı fiyata.) burda ilgilenen kimse yok lenslerle :)
Kızlar çok mutluyum doktora gittim bugün, oğlum olucakmis
soloticayla alakası yok ama paylaşmak istedim. :76:
bu arada Haziran ortası gibi Tr ye gidicem, charm icelarimi ordayken isteyen birine verebilirim uygun bı fiyata.) burda ilgilenen kimse yok lenslerle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?