Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

canım quartzo mukemmel gercekten cok guzelllll gunluk de takıyorumm ama sankı charm ıce lar gunluk daha guzel quartzoya gore... ama gunlukde kullanıyorum yanı quartzoyu... topazıoda cok sewıyorum ben mavı mavı cakıyor bende hıc yesıllık yok arkadasım mesela denedı bende topazıo sıparısı verdı :) ama gunduz pek takılmaz topazıo.. cor ıce ı arkadasım dun gece benı aradı we cok beyazzz kımse beyenmedı sana gerı werecem dedı we gerı getırdı cnm :))) ... nıll koyulastıran solusyon warmıs dedı ondan alıp deneycem artık baska sansım yok :)

hay allah yaa halbuki resimde arkadaşında çok güzel durmuştu cor ice :44: koyulaştıran solüsyonu deneyince inşallah daha da güzelleşir.. ayyy neyse yaaa belki olotica yeni bir renk çıkarır tam bizlere göre masmavi ve doğaaaal

eevet yaaa bırsuru yesıl war mawı cok az war

canım aklın kalmasın içinde kalmasın denemek istediğini al tabi :)
cor ıce beni korkutuypor seda ,ile konuştuk uzun uzun bilemiyorum ..
forumdan bettyblues ile ile lensleri change yapıcaz kısa süreliğine denemek için betty cor ıce ı göndercek ben deneyeceğim bende ona cristal göndereceğim deneyecek ve karar vereceğiz ,olursa kendimize brier çift alırız..

olmazsa charm ıce her ihtimalle olur charm ıce alacağım :)

idgül,ekledim canım bakabilirsin albüme..( bu arada albümü herkese açık yaptım bir süreliğine)

lütfen ama lütfennnn!!!!cristal ve icemint denemem lazım karar vericem sonra derhal arzu ablayaaaaa=)))

cnm eğer ki denersen yorumlarını yazar mısn buraya? ben mint siparişi verdim henüz gelmedi ,ikisi arasında kalmıştım ben de ,cristalı de çok merak ediyroum ve en merak ettiğim mint in yeşillik derecesi :26:

İlk hidrocor verde marine fotosu bana ait sanırım googledan buldun ama o foto çok karanlık bir ortamda çekildi yanıltmasın:82:

ben de mavi tutkunuyum

marine verde daha çok yeşile mi kayıyor taban rengine göre:44:

canım burda en çok yerden yere vurulan lens marine olmasına rağmen ben kullanıcısı olarak bilirkişi olarak söylüyorum ki grafitemde var ..marine kadar doğal mavi yok koyu gözde benimki siyaha yakın çok koyu bi kahve hiç yeşillik yok topazionun doğalı marine.ler asla vazgeçmem açık gözlerde yeşil duruyor ama benim gibi koyu gözlüysen hiç yeşillik olmuyo masmavi

bak pek umutlandım şimdi resmini görebilirmiyim?

resım koysana cnm yaaaaaaa ltfennn

verde marine çok tatlı bir renk bence aklım kaymıyor değil istediğim grafiteyi bulamazsam cor verde marine alırım.Gün ışığında biraz fazla dikkat çekiyor ama iç ortamda çok güzel.ve bence açık olmasına rağmen cor ice dan ve üçlü seriden daha doğal:97:
Yosun grafite beklemekten kurudum:2::78::95:

berrycim dün grafitemi çok beğenen orta kahve gözlü bi arkadaşım denedi çok ilginç ya ben onda dehşet olur diye düşünürken hiç açmadı gözünü belli olmadı yani grimsi bulanık bi renk oldu hiç beğenmedi açıkçası sipariş vermeden iyiki denedim sende dedi ayrıca çok belli bi mavi değil zaten grafite masmavi beklentisi olanlar almamalı diye düşünüyorum lacivertimsi bi mavi öyle çok uzaktan da belli olmuyo doğallık süper ama belirgin değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…