- Konu Sahibi White Mocha
-
- #20.701
niill gönderdiğin fotolar harika ötesi yaa ben quartzoya kaymak üzereyim :18: ama doğl diil biliyorumda fotolarda çok güzel gözüküyoruff icemintlerime de gün geçtikçe alışıyorum aşık oluyorum
cor ice da beyazmışsedosh sen qquartzoyu gnlük hayatta takıyormusun kuzum??
ben snırım quartzo alcam aslında topazio almak istiyordum ama kimse onu beğenmiyor
elveda eski seri grafitelerelveda cor ice ayyyyyy
canım quartzo mukemmel gercekten cok guzelllll gunluk de takıyorumm ama sankı charm ıce lar gunluk daha guzel quartzoya gore... ama gunlukde kullanıyorum yanı quartzoyu... topazıoda cok sewıyorum ben mavı mavı cakıyor bende hıc yesıllık yok arkadasım mesela denedı bende topazıo sıparısı verdı :) ama gunduz pek takılmaz topazıo.. cor ıce ı arkadasım dun gece benı aradı we cok beyazzz kımse beyenmedı sana gerı werecem dedı we gerı getırdı cnm :))) ... nıll koyulastıran solusyon warmıs dedı ondan alıp deneycem artık baska sansım yok :)
hay allah yaa halbuki resimde arkadaşında çok güzel durmuştu cor ice :44: koyulaştıran solüsyonu deneyince inşallah daha da güzelleşir.. ayyy neyse yaaa belki olotica yeni bir renk çıkarır tam bizlere göre masmavi ve doğaaaal
canım aklın kalmasın içinde kalmasın denemek istediğini al tabi :)niill gönderdiğin fotolar harika ötesi yaa ben quartzoya kaymak üzereyim :18: ama doğl diil biliyorumda fotolarda çok güzel gözüküyoruff icemintlerime de gün geçtikçe alışıyorum aşık oluyorum
cor ice da beyazmışsedosh sen qquartzoyu gnlük hayatta takıyormusun kuzum??
ben snırım quartzo alcam aslında topazio almak istiyordum ama kimse onu beğenmiyor
elveda eski seri grafitelerelveda cor ice ayyyyyy
eevet yaaa bırsuru yesıl war mawı cok az war
Kizlar haftasonu istanbula gidiyorum kismetse su leventteki solotica lens deneten yerin adresini bana yazar misiniz?
ben de mavi tutkunuyum
marine verde daha çok yeşile mi kayıyor taban rengine göre:44:
lütfen ama lütfennnn!!!!cristal ve icemint denemem lazım karar vericem sonra derhal arzu ablayaaaaa=)))
İlk hidrocor verde marine fotosu bana ait sanırım googledan buldun ama o foto çok karanlık bir ortamda çekildi yanıltmasın:82:işte gözümde böyle durmasını istediğim lenscikler :)
hidrocor Grafitteve tabi nilin grafiteleri
Eki Görüntüle 181022
Hidrocor Ice
Eki Görüntüle 181023
Eki Görüntüle 181024
Eki Görüntüle 181028
Hidrocor Verde Marine
Eki Görüntüle 181029
Eki Görüntüle 181030
bu kesinlikle en en en çok istedim renkbir verde marine ancak bu kadar güzel durabilir
Eki Görüntüle 181031
ben de mavi tutkunuyum
marine verde daha çok yeşile mi kayıyor taban rengine göre:44:
canım burda en çok yerden yere vurulan lens marine olmasına rağmen ben kullanıcısı olarak bilirkişi olarak söylüyorum ki grafitemde var ..marine kadar doğal mavi yok koyu gözde benimki siyaha yakın çok koyu bi kahve hiç yeşillik yok topazionun doğalı marine.ler asla vazgeçmem açık gözlerde yeşil duruyor ama benim gibi koyu gözlüysen hiç yeşillik olmuyo masmavi
canım burda en çok yerden yere vurulan lens marine olmasına rağmen ben kullanıcısı olarak bilirkişi olarak söylüyorum ki grafitemde var ..marine kadar doğal mavi yok koyu gözde benimki siyaha yakın çok koyu bi kahve hiç yeşillik yok topazionun doğalı marine.ler asla vazgeçmem açık gözlerde yeşil duruyor ama benim gibi koyu gözlüysen hiç yeşillik olmuyo masmavi
bak pek umutlandım şimdiresmini görebilirmiyim?
verde marine çok tatlı bir renk bence aklım kaymıyor değil istediğim grafiteyi bulamazsam cor verde marine alırım.Gün ışığında biraz fazla dikkat çekiyor ama iç ortamda çok güzel.ve bence açık olmasına rağmen cor ice dan ve üçlü seriden daha doğal:97:
Yosun grafite beklemekten kurudum:2::78::95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?