Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

cnm eğer ki denersen yorumlarını yazar mısn buraya? ben mint siparişi verdim henüz gelmedi ,ikisi arasında kalmıştım ben de ,cristalı de çok merak ediyroum ve en merak ettiğim mint in yeşillik derecesi :26:

yerini öğrenebilirsem deneyip fotoğraf bile çekerim canım ama mint yoktu sanki onlarda yeni renk ya

cnm eğer ki denersen yorumlarını yazar mısn buraya? ben mint siparişi verdim henüz gelmedi ,ikisi arasında kalmıştım ben de ,cristalı de çok merak ediyroum ve en merak ettiğim mint in yeşillik derecesi :26:

bir de bende senin mintlerin gelince fotoğraf ve yorum beklerim ama=)))ne zaman gelir ki seninle heyecanlanayım=)

Grafit yaktın beni ay deliricim soloticada abartısız soft bir mavi gri yokmudur.Grafite koyu gözde hoş orta kahvede donuk ice desen charmı güzel ama haresi endişe verici.off mint zaten yeşilimsi oldu.Gerçi ocre bile bende yeşilimsi oldu.Charme vm ile cor vm arasında bir seçim yapıcam artık o da brchngr ki gibi mavi olmaz bende kesinn:95:

gözün açık olduğu için yeşillik olur diye düşünüyorum yine çok hoş olur ama mavi istiyosun beklentini karşılamaz sanırım ben resmide göremedim kuzum ?

berrycim meğer bütün aradığım renkler senin albumlerde warmışşş
özellikle araştırıp da bulamadığım charm azule bittim, göz rengimiz de benziyor senle, azul de çok çok yakışmış.. :81:

berry çok farklı bendeki duruşuyla sende fosforlu olmuş baya karayip yeşili duruyo bende çok farklı tabi gözüm koyu o yüzden normal yani

sedoshhhh makkajlı cor ıce mı didin ,ne didin sennn,çattttttt
heyecanla bekliyorum aha bölee
araya charm ıce ıda sıkıştır ama flaşsız olsa daha iyi değil mi gün ışlığında balkona çık çek makro çek ,portre çek çek anam çekk

bende yeni geldim betty e cristalleri postaladım, cor ıcelarda elime gelince taktığımda resimlerim bende siayhgözdeki halini:92:

yosunn resim resimmmm:84: vm leri çok merak ettim şimdi charm garfite zaten güzel olmuştur ben de severek kullandım direk mavi ton hakim koyu gözde evet ama koyu yaa

Bana gelen Charm Grafite'ler kendi isteğim üzerine yeni seri olarak gelmişti. Gözlerim koyu kahve ama göz bebeğim görünüyor karşıdan bakıldığında yani orta kahveye meyleden bir renk. Grafiteler bende özellikle iç mekanlarda resmen siyah durdu. Halbuki Nil'in gözleri benden oldukça koyu olmasına rağmen onda harika durmuştu. Ona gelen grafitelerin eski seri olduğunu tahmin ediyorum. Karşıdan bakıldığında iç mekanlarda kesinlikle belli olmuyor yeni seri charm grafite haberiniz olsun. Gün ışığında çok aydınlık bir ortamda ışığa doğru baktığımda bile ortalama kendi göz rengimin açıklık derecesinde görünüyor. Yani seri charm grafiteler gözü kesinlikle açmıyor, sadece renklendiriyor. Kabında da şeffaf lens kadar boyanmamış duruyor. Benim için büyük bir hayal kırıklığı oldu. Şimdi daha açık renk durur diye cor grafite almayı düşünüyorum ama bir kez dilim yandığı için yoğurdu üfleyerek yiyorum :18: Belki bana gelen lens bu şekilde denk gelmiştir emin değilim ama almayı düşünüyorsanız bir kez daha düşünün derim.

Son düzenleme:

morrisoncum ilave edebilir miyim ? ediyorum bile:)

canım haklısın,benimkiler eski seri ama hele charm garfitem bayağı eski seri ,ok iç ortamda siyah değil ama lecivert,gün ışığında da mavi diyebileceğimi bir lens kadar oopaklık ve açık bir ton yok hele güneş yoksa o gün ,belli olmama ihtimali bile yüksek charm garfitenin ..keza bugün burada hava yağmurlu ve az evvel geldim dışardan cor garfitelerimi taktım,inanın cor garfitem de eski seri bu arada ama var ile yok arası ama gün ışığında cor garfite mavi ama ne açık ne koyu bir mavi,ama cor da charmda doğaldı ,tabi koyu olmalarınında doğallıklarında etkisi yok değil,artı tabanım siyah olmasından dolayıda belki doğal duruyorlar bende,ba daha charm garfite ilede cor garfite ile de tanımayan biri a lensmi gözleriniz demedi, o denli yani dolayısıyla şimdi açık mavi istiyorum,mavi olsun istiyorum ya,yeminle bıktım ,çok doğal olmasa da olur yetti artık yanilens takıyorum azazcık taktığımın kullandığımın farkına varayım istiyorum yani ,cristal mesela o hazzı veriyor,opak ve doğal aynı zamanda..:87:

verde marineler çokk güzel duruolar yaa
arzu ablaa yeni seri marineler böyle mi durur acaba ki :44: yeni seri marine kullanan var mı hiç?

evet harika ötesi duruyolar da acaba koyu gözde gerçekten bu kadar güzel dururlar mı ki :44:

YOSUN bi fotoları gösterse de rahatlasak artık

canlarım ciğerlerim ama neden bana yazmıyrsunuz?kimse mi bilmiyor leventte solotica deneten yeri
hem bissürü fotoğraf çekerdim size sadece benim istediklerimi denemezdim ne bileyim daha ne kadar rüşvet versem=)

Yosuncum benim gözüm orta kahve ve verde marinenin görüntüsü soloticanın kataloğundaki vm rengiyle aynı.Fosforlu görünen foto güneşin tam geldiği noktadaydı.fotoları çekerken tam güneş ışığını tercih ediyorum flaş vr makyaj çok yanıltıcı.Hatta ışıkla oynayıp lensi ideal gösterebiliriz.Koyu gözde petrol mavisi oluyor vm.Bende fena durmamıştı ama eşim lense karşı

canlarım ciğerlerim ama neden bana yazmıyrsunuz?kimse mi bilmiyor leventte solotica deneten yeri
hem bissürü fotoğraf çekerdim size sadece benim istediklerimi denemezdim ne bileyim daha ne kadar rüşvet versem=)

ay vardır mutlaka bir bilen canım yazarlar sanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…