- Konu Sahibi White Mocha
-
- #20.721
cnm eğer ki denersen yorumlarını yazar mısn buraya? ben mint siparişi verdim henüz gelmedi ,ikisi arasında kalmıştım ben de ,cristalı de çok merak ediyroum ve en merak ettiğim mint in yeşillik derecesi :26:
BEnim albümümdede var verde marineli fotoğrafım yosunnnnm grafiteeeee:78:
cnm eğer ki denersen yorumlarını yazar mısn buraya? ben mint siparişi verdim henüz gelmedi ,ikisi arasında kalmıştım ben de ,cristalı de çok merak ediyroum ve en merak ettiğim mint in yeşillik derecesi :26:
Grafit yaktın beni ay deliricim soloticada abartısız soft bir mavi gri yokmudur.Grafite koyu gözde hoş orta kahvede donuk ice desen charmı güzel ama haresi endişe verici.off mint zaten yeşilimsi oldu.Gerçi ocre bile bende yeşilimsi oldu.Charme vm ile cor vm arasında bir seçim yapıcam artık o da brchngr ki gibi mavi olmaz bende kesinn:95:
Bana gelen Charm Grafite'ler kendi isteğim üzerine yeni seri olarak gelmişti. Gözlerim koyu kahve ama göz bebeğim görünüyor karşıdan bakıldığında yani orta kahveye meyleden bir renk. Grafiteler bende özellikle iç mekanlarda resmen siyah durdu. Halbuki Nil'in gözleri benden oldukça koyu olmasına rağmen onda harika durmuştu. Ona gelen grafitelerin eski seri olduğunu tahmin ediyorum. Karşıdan bakıldığında iç mekanlarda kesinlikle belli olmuyor yeni seri charm grafite haberiniz olsun. Gün ışığında çok aydınlık bir ortamda ışığa doğru baktığımda bile ortalama kendi göz rengimin açıklık derecesinde görünüyor. Yani seri charm grafiteler gözü kesinlikle açmıyor, sadece renklendiriyor. Kabında da şeffaf lens kadar boyanmamış duruyor. Benim için büyük bir hayal kırıklığı oldu. Şimdi daha açık renk durur diye cor grafite almayı düşünüyorum ama bir kez dilim yandığı için yoğurdu üfleyerek yiyorum :18: Belki bana gelen lens bu şekilde denk gelmiştir emin değilim ama almayı düşünüyorsanız bir kez daha düşünün derim.
işte gözümde böyle durmasını istediğim lenscikler :)
hidrocor Grafitteve tabi nilin grafiteleri
Eki Görüntüle 181022
Hidrocor Ice
Eki Görüntüle 181023
Eki Görüntüle 181024
Eki Görüntüle 181028
Hidrocor Verde Marine
Eki Görüntüle 181029
Eki Görüntüle 181030
bu kesinlikle en en en çok istedim renkbir verde marine ancak bu kadar güzel durabilir
Eki Görüntüle 181031
canlarım ciğerlerim ama neden bana yazmıyrsunuz?kimse mi bilmiyor leventte solotica deneten yeri
hem bissürü fotoğraf çekerdim size sadece benim istediklerimi denemezdim ne bileyim daha ne kadar rüşvet versem=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?