Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

canlarım ciğerlerim ama neden bana yazmıyrsunuz?kimse mi bilmiyor leventte solotica deneten yeri
hem bissürü fotoğraf çekerdim size sadece benim istediklerimi denemezdim ne bileyim daha ne kadar rüşvet versem=)

canım eve gelir gelmez lens faturasını aradım taradım buldum gönderdim özelden:)
valla rüşvet demişsin de isterim ne yalan söyliyeyim:)))
denedim ama fotosu olsa hiç fena olmaz verde ile verde marine fotoğrafrlarsan deneyip çok sevinirim :))
umarım hayatının lensini bulursun

evet degişiyor bundan önceki seri mesela cok koyuydu..90 gbi dşnyorum özelden msn inin yazarsan msnden konusablrz

teşekkür ederim canım nc mel kullanıyorum şuan ama süresi bitmek üzere charm konusunda kararsızım karar verirsem mesaj atarım sana

Bence solotıcanın butun renklerı guzel!!!
Bazı arkadaslar ılk aldıgında lensı oyle bır kotuluyor kı almak nıyetınde olan arkadasları da caydırıyor... Bır sure sonra herkese tavsıye ederım muhtesem bır renk dıyor...

Son düzenleme:

soloticanın renkleri güzel de istikrarı yok cnm :) bir lensi diğerini tutmuyor ve dolayısıylada biri beğenirken diğeri beğenmeyebiliyor.. zamanla lensin renk değiştirmesi ve gözün lense alışması gibi etkenler sonucu beğenebiliyor.. yanlış lens seçimi yüzünden yanlış yorumlar yapılıyor diyelim bence biz kimsenin art niyetli olduğunu sanmıyorum sonuçta herkes araştırıyor,, 1 kişinin dediğine gööre karar vermiyor :)

canim ben de kimsenin art niyetli oldugunu dusunmedim ama kararlarimizi da etkiliyor bu da bir gercek :)

canim ben de kimsenin art niyetli oldugunu dusunmedim ama kararlarimizi da etkiliyor bu da bir gercek :)

çok haklısın canımcım yani karar değiştirme konusunda ama biraz bizde de suç var :)

biz napıyoruz diyelimki azulu çok beğendik dimi?? karar verdik alcaz.. ordan biri çıkıyor diyorki azul çok kötü alma vs. şimdi burda dikkat etmemiz gereken 2 şey var
1. sen azulu hangi göz renginde görüp beğendin?
2. sana azulu kötüleyenin göz regi ne renk??

bu iki temeli oturttun mu ne kimse kararını değiştirebilir ne de yanlış yorumlar yapılır..

fotolar flashlı mı gün ışığı mı fotoshop mu göz rengi vs. etmenleri iyice değerlendirip kendi göz rengine yakın gözlerdeki lenslerin duruşlarına baktın mı kimse yanılmaz :) nacizane fikrim bu..

Ay ncyi merak ettim.Yosun ekti beniben eski seri grafiteye karar verdim umarım haftaya görürsünüz bu arada galiba saçımı boyuyacağım:18:bugece deneme yaptım bir tutamda gün ışığındaki durumuna göre karar vericemay heyecan yaptım paylaşmak istedim

nerde leventtee???:111::111: ben de hayatımın lensini bulayım noluuur:109::109::109:
:124::124:

eğer yeşil gri bir lens ve doğallığın son noktası bir doğallık istiyorsan icemint aldığına hiiiiç ama hiiiiçç pişman olmayacaksın ve aradığım lens bu diceksin :)

cnm sen sadece 1 tane resim koymuştun dimi icemintlerinin.acaba tekrar foto koysan olur mu gün ışığında fln net fotolardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…