Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

evet canım gerçekten güzel bir noktaya değinmişsin...yorumları süzgeçten geçirebilmek gerekior..aynı zamanda bu senin saydıklarının dışında kişinin kendi zevki ve beklentisi de farklı olabilir..kimi insan çok göze batmasın doğal olsun ister kimisi ise ben burdayım diyen iddialı renkleri ister..o yüzden herkesin doğallık anlayışı da farklı..kiminin çok doğal dediği bir lensi diğeri çok yapay bulabilir...ama tabi herkes tarafından yapay bulunan bazı istisnalar da yok değil...mesela topazio veya esmeralda gibi...
azul konusuna gelince..azul sahibi olarak görüşümü yineleyim :) ben zaten her fırsatta kendi göz rengimi belirtmişimdir detayına kadar..ve yineliyorum bana göre azul orta kahve ve koyu kahve gözlere pek uygun bir lens değil..açıkcası ben onları kendi gözüm üzerinde çok iddialı buluyorum ve tekrar almayı düşüneceğim bir renk değiller..gelip geçici bir heves....iddialı olmak beni rahatsız etmez diyen buyursun tabi ama bence azul daha açık tabanlarda daha pastel göründüğü için daha hoş oluyor..

Son düzenleme:

sedaaaaaaaa
anammmmm bayıldımmm,ya bunlar makyajsız takılmaz ki zaten bebek
nasıl yakışmış hoş durmuş ,makyajdan bilemm ama ilk resimlerden daha koyular faşlaı bu halleri zaten normal bu kadar car çıkmaları ama yine bile harikaaa bebişim yaaa,sende de bir başka güzel tabii yüzel yüzünde

ayyy ıce şevkim depreştiiiii

tüh tüh tühhhhhhhhhhhhhhh

canımmmmm beyendıgne cok sevındımmmmmmm :) tesekkur ederımmmmm bayagı bır makyaj yapıp koydum sızın ıcın flassızda cekmeyı denedım ama gorunmuyor hıcbıseyy kapkara cıkıyor resım

yaa ben de azulu senin resimlerini görerek pek beğenmiştim, e ne kaldı geriye mavilerden

birkaç nc ice fotosu gördüm çok hoştu türkiyede pek tercih edilmiyor sanırım.Ben ncnin haresine hiç alışamadım zaten ancak fotolarına bakın derim.:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…