Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Bu kıza ıcelar çok yakışmış ancak ıcelar normalde daa grimsi fotolarda mavi çıkıyor:)
koyu gözlerde de gri hakim ton değildir sanırım ama vetman değil mi ?
bende ıce düşünüyorum da mavi istediğim için ,gri olsun istemem:18:
cor yada charm düşünüyorum bende..

yaa ben de azulu senin resimlerini görerek pek beğenmiştim, e ne kaldı geriye mavilerden

canım ben seni olumsuz etkilemiş olmayım....dene ve hevesini al derim..ilk zamanlar ben de çok seviyordum onları..ama şöyle diyim..bana göre onlar ömürlük bir lens değil...bir dönem lensi veya macera lensi demek daha doğru...en azından ben onları kafamda böyle sınıflandırıyorum...
yoksa diğer markaların mavileriyle karşılaştırırsan doku olarak solotica dokusu olduğu için bir mavi lenste olabilecek en doğal dokuda..okyanus mavisi sevenler için ideal...ancak çok sert ve saf bir rengi var dolayısıyla renginden dolayı lens olduğu anlaşılıyor...gerçi diğer markaların mavileri de öyle ama onun yanında dokuları kötü ve pupil sorunu var..soloticada en azından öyle sorun yok..sadece renkten ele veriyor...zaten mavi bir lenste kusursuzluk beklemek olmayacak duaya amin demek gibidir...insanların bunu anlaması seni rahatsız etmeyecekse kullanabilirsin

Son düzenleme:

kesinlikle katılıyorum berrycim flaş makyaj çok farklı gösterebiliyo lensin rengini birebir aynada gördüğün tonla fotoğraf arasında dağlar kadar fark olabiliyo o yüzden ben flaşlı çekime karşıyım insanlarıda yanıltmak oluyo pek çok kişi bende dahil burdaki resimlere göre seçim yapıyoruz çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…