- Konu Sahibi White Mocha
-
- #20.801
kesinlikle katılıyorum berrycim flaş makyaj çok farklı gösterebiliyo lensin rengini birebir aynada gördüğün tonla fotoğraf arasında dağlar kadar fark olabiliyo o yüzden ben flaşlı çekime karşıyım insanlarıda yanıltmak oluyo pek çok kişi bende dahil burdaki resimlere göre seçim yapıyoruz çünkü
harıka durmus:90:Çok yakışmış güle güle kullan=) Bence söylediğin gibi çok açık renk değil.Ben açık renk hastasıyım cor mel açık durursa alayım diye düşünüyordum ama ela gözde bile böyle durduysa, hiç açık değilmiş dedim=)
Mel'in en güzeli cor serisi bence, diğerler serilere göre daha açık renk evet.Fıstık yeşili gibi güzel bir ton olmuş.
haklısın yosuncum..doğal günışığı ve güneş direkt vurmazkenki pencere önü sanırım en gerçeğe yakın sonucu veren ortam..bir de mümkün olduğu kadar az makyaj...flaşlı fotolar biraz kurukalabalık oluyor başka birşey değil...ama tabi bu lensi gece kullanıcak olanlar ve dışarı çıktıkları gece arkadaşlarıyla foto çekinen kişiler için belki faydalı olabilir..flaşlı haliyle bile güzel duran lens isteyebilirer...ama o da sadece özel günlere ve gecelere mahsus..hayatımızın çoğunu günlük hayat oluşturduğu için pek yeri yok yani..
her kelimesine katılıyorum canım zaten senin katılmadığım yorumun yok şu topikte hehuhe
İcemint nc serisi olmasına rağmen opaklık konusunda hidrocor ve üçlüseri arasında.Yani topazio kadar opak değil tabiki ama cor icedan daha opak.ton olarak ice ile mel karışımı diyebiliriz.Pupili cordan biraz geniş .Rengi çok açık değil quartzonun doğalı diyebilirim.Nc serisi gözüne büyük gelenler tercih etmemeli.Nc tarafı daha grimsi cor tarafı yeşilimsi.
Doğal mı dersen cor serisini daha doğal buluyorum derim
Eki Görüntüle 182171
siyah gözde charm mel 11.5 ayı var ilgilenen warsa özelden msn bıraksın
2016 seri resme tıklayınca büyür
aysbek gayet güzel,charme olmasına rağmen pupil geniş değil gözüküyor,niye beğenmedin
bunlar ıce değil ki topazio ve quatzo var bu resimdeburdaki ice a bayıldım sedosh tam istedgm ton :)))
bunlar ıce değil ki topazio ve quatzo var bu resimde
bunlar ıce değil ki topazio ve quatzo var bu resimde
bu ıce tabii,ama alıntında bu resim yokkkEki Görüntüle 182252
nil abl bak bu cor ice
bu ıce tabii,ama alıntında bu resim yokkk
Eklenti 181853Eklenti 181855Eklenti 181856 bu resimler arasında yoktu ondan didim
tm:)burda ice cok gzl cıkmıs bence hic beyaz deil acık mavi drmus lensin rengi oturuyor zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?