Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

haklısın yosuncum..doğal günışığı ve güneş direkt vurmazkenki pencere önü sanırım en gerçeğe yakın sonucu veren ortam..bir de mümkün olduğu kadar az makyaj...flaşlı fotolar biraz kurukalabalık oluyor başka birşey değil...ama tabi bu lensi gece kullanıcak olanlar ve dışarı çıktıkları gece arkadaşlarıyla foto çekinen kişiler için belki faydalı olabilir..flaşlı haliyle bile güzel duran lens isteyebilirer...ama o da sadece özel günlere ve gecelere mahsus..hayatımızın çoğunu günlük hayat oluşturduğu için pek yeri yok yani..

harıka durmus:90:

her kelimesine katılıyorum canım zaten senin katılmadığım yorumun yok şu topikte hehuhe

İcemint nc serisi olmasına rağmen opaklık konusunda hidrocor ve üçlüseri arasında.Yani topazio kadar opak değil tabiki ama cor icedan daha opak.ton olarak ice ile mel karışımı diyebiliriz.Pupili cordan biraz geniş .Rengi çok açık değil quartzonun doğalı diyebilirim.Nc serisi gözüne büyük gelenler tercih etmemeli.Nc tarafı daha grimsi cor tarafı yeşilimsi.
Doğal mı dersen cor serisini daha doğal buluyorum derim

peki sence cristal daha mı doğal ?

bence cristalin haresi daha doğal çünkü siyah değilmiş ben yakından görmedim ama mintinki kesikli kesikli klasık nc haresi.Ben illa ikisi arasında seçim yapsam cristal derim:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…