Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Eki Görüntüle 182274
kızlar bişi sorucam charme azul gözumde böle duruyorsa corazulda ortasındakı renk gıbımı durur??

verde marine benzemiş buarada tonu..reelde nasıldı böylemi idi..
cor garfitem ve charm garfitem arasında çokta bariz fark yok,az daha açık diyebilirim cor için uçurumlar yok yani opaklık farkı bariz değil..

Son düzenleme:
bettyblue bence gözüne oturmuş, charme ice sende verde marine gibi olmuş.... azullu fotom var bak albümümden, gözüm senden koyu yanlız

Son düzenleme:

Cok hos cok gzl harika :)Hic oyle olugozu veya zombi gbi deil flashlı bile bu kadar acıksa flashsız cok daha koyudur ki benm gozum simsiyah bende bundan da koyu ve daha mavi ton durcagna inanıyrm.Cok yaksmıs.Bende benmkilern gelmesini dort gozler beklyrm.Resimleri koydgn icn tşkler

verde marine benzemiş buarada tonu..reelde nasıldı böylemi idi..
cor garfitem ve charm garfitem arasında çokta bariz fark yok,az daha açık diyebilirim cor için uçurumlar yok yani opaklık farkı bariz değil..
bunlar burcunun charme azullarıydı şimdi cor azul düşünüorum ya dönup baktım eskı fotolara doğal olurmu emın değilim verdemı alsam kaweyle doğal kaynasıor düşün düşün çatlıçam

teskkur ederım sıyah gozlu arkadasımında resmını koymustum zaten onda bıraz daha koyuyduu... sımdıden hyrlısı olsun

kızlar ben bu lensleri aldığım yere gönderdim ama ısrarla normal olduğunu söylüyorlar.ama yinede bnm içimi rahatlamak için sanırım yurt dışına geri göndercekler.yani tekrar bir ay beklicem.yani aslında sorun beklemek degilde ben yine aynısı gelir diye korkuyorum.bide böyle lensiniz normal sorun yok filan denince ben o yüzden resim istiyorum ben mi yanılıyorum acaba diye:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…