Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

tşk ederim cnm ya zahmet oldu.ama sanırım sennkide bnmkinden çok farklı degil.ben boşunamı göndermiş oldumki bu darlık senide rahatsız etmiyomu sedosh?

cnm ben de çektim ama o kadar bulanık çıktı ki telefondan çekiyorum çünkü ama pupilleri aynı. benimki de çok dar ve evet arada rahatsız edio göz bebeğimin üstüne çıktığı oluo ama ben pek önemsemiyorum :) bence boşuna göndermişsin lensleri ama için rahat eder en azından cnm

sedossssshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh maşallah kuzum sana yaaaaa makyaj + ice yeminle ssüpper ötesi yaaaaa

bi fotonda charme ice ile cor ice ı koymuşsun resmen arada dağlar kadar fark vardı keşke charm ice haresi koyu mavi olaydı tam istediğim renk olurdu yinede çok sevdim ikisini de ama tabiki hep cor cor cor hepsi apaayrıgüzel bugün dışardaydım eve ancak gelebildim meraktan çatladım bütün gün maşallah tekrardan sedoshum yaa.. nc ice da bi ihtimal olabilirmiş neyse bi ara daha çok incelicem resimlerini şimdilik çıkmak zorundayım.. öpüyorum hepinizi mckss

cokkkkk tsekkur ederım canımmmmmmmm senın ıcın koymustum zaten bu resımlerı :) xxxx

bide ben çok ısrar ettim cnm bnmki küçük diye kadın haklıymış o zaman yeni gelenler hep böyle ayrıca bn gözümün ucunu bombeli gibi hissediyorum takınca.sizdede varmı böyle bişey

haklısınn sanki tüm renkler aynıda her ay melin rengi opaklığı değişiyor MELDE BİE TUTTURAMAZKEN MİNT Mİ CRİSTSAL Mİ bir ara bende sıyıracaktım ama çözdüm cristal diyorum
YEŞİLİCA yeni adı soloticanın

Son düzenleme:
bide ben çok ısrar ettim cnm bnmki küçük diye kadın haklıymış o zaman yeni gelenler hep böyle ayrıca bn gözümün ucunu bombeli gibi hissediyorum takınca.sizdede varmı böyle bişey

cnm o bombe her lenste olur aslında.bende de çok dikkatli bakınca hafiften belli oluo gibi ama dibine girmen gerekio.bence senin anlattığın şeyler çoğu kişide oluyordur ama önemsencek ayrıntılar değil bunlar soloticaların doğallığının yanında yani yıllardır lens kullanıyorum ama hiçbiri bende bu kadar güzel durmamıştı çok seviyorum lenslerimi sen de ufak ayrıntıları önemseme bence sende inşallah lenslerine en kısa sürede kavuşursun cnm

Eki Görüntüle 182274
kızlar bişi sorucam charme azul gözumde böle duruyorsa corazulda ortasındakı renk gıbımı durur??

cor ile charm azul arasındaki fark (kahve göz üzerinde duruşu baz alarak söyleyim)
charm olanı lacivert duruyordu bir arkadaşta vardı... cor olanı da bendeki gibi orta mavi koyu mavi arası duruyor..
cor olanı daha açık renk ve kesinlikle lacivert değil...cor charmdan açık duracaktır..daha pastel sonuç verebilir..charm daha doygun ve daha renkli olur sanırsam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…