- Konu Sahibi White Mocha
-
- #20.841
tşk ederim cnm ya zahmet oldu.ama sanırım sennkide bnmkinden çok farklı degil.ben boşunamı göndermiş oldumkibu darlık senide rahatsız etmiyomu sedosh?
kızlar ben bu lensleri aldığım yere gönderdim ama ısrarla normal olduğunu söylüyorlar.ama yinede bnm içimi rahatlamak için sanırım yurt dışına geri göndercekler.yani tekrar bir ay beklicem.yani aslında sorun beklemek degilde ben yine aynısı gelir diye korkuyorum.bide böyle lensiniz normal sorun yok filan denince ben o yüzden resim istiyorum ben mi yanılıyorum acaba diye:44:
hyr cnm etmıyorrr gayet ıyıyız bız :))
sedossssshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh maşallah kuzum sana yaaaaa makyaj + ice yeminle ssüpper ötesi yaaaaa
bi fotonda charme ice ile cor ice ı koymuşsun resmen arada dağlar kadar fark vardıkeşke charm ice haresi koyu mavi olaydı tam istediğim renk olurdu yinede çok sevdim ikisini de ama tabiki hep cor cor cor hepsi apaayrıgüzel bugün dışardaydım eve ancak gelebildim meraktan çatladım bütün gün maşallah tekrardan sedoshum yaa.. nc ice da bi ihtimal olabilirmiş neyse bi ara daha çok incelicem resimlerini şimdilik çıkmak zorundayım.. öpüyorum hepinizi mckss
kızlar üzüldüm şimdi ya demek sorun bende değilmiş ve yine aynısı gelcek sanırım
bence cristalin haresi daha doğal çünkü siyah değilmiş ben yakından görmedim ama mintinki kesikli kesikli klasık nc haresi.Ben illa ikisi arasında seçim yapsam cristal derim:97:
bide ben çok ısrar ettim cnm bnmki küçük diye kadın haklıymış o zaman yeni gelenler hep böyleayrıca bn gözümün ucunu bombeli gibi hissediyorum takınca.sizdede varmı böyle bişey
Eki Görüntüle 182274
kızlar bişi sorucam charme azul gözumde böle duruyorsa corazulda ortasındakı renk gıbımı durur??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?