- Konu Sahibi White Mocha
-
- #20.861
Eki Görüntüle 182346
bunun gibi cnm
niiiiiiiiiil msnn
alceste cnm sana özelden numarasını attım sen arayıp en iyisi kendin sordaha iyi tarif ederler hem :)
ouwwww..hakkaten sorun lensteymiş..ben ilk başta resimde gözbebeği çok büyüktü ondandır demiştim ama yok..bunun pupili feci darmış hakkaten...
canim bu crystal mi icemint mi
cnm o bombe her lenste olur aslında.bende de çok dikkatli bakınca hafiften belli oluo gibi ama dibine girmen gerekio.bence senin anlattığın şeyler çoğu kişide oluyordur ama önemsencek ayrıntılar değil bunlar soloticaların doğallığının yanındayani yıllardır lens kullanıyorum ama hiçbiri bende bu kadar güzel durmamıştı çok seviyorum lenslerimi sen de ufak ayrıntıları önemseme bence sende inşallah lenslerine en kısa sürede kavuşursun cnm
canim bu crystal mi icemint mi
ya ıcelar şişede nasıl mavilenmiş nasıl :)ya bu ıce rengi resmen fotograflarda evrim geçirim masmavi duruyor normalde beyazlar ya değilmi sedoshcumm?
arkadaslar charme ice siparisi vermistim gercekten takilmayacak kadar kotu bi lens mi bu inanin daha elime gecmeden hevesim kacti aglayacam valla... bazi renkler hakkinda cok acimasiz yorumlar yapiliyor bunlari begenerek kullananlar ya da kullanacak olanlar var. sahsen ben charme ice i denemeden sogumus durumdayim.
mermaid çok şaşırdım sedosh un kilerinde ppupili dar ,ama benim geçen koyduğum cor garfitenin pupili dar değil ,demekki yeniler böyle canım daralmış sanırım,son günlerde cor serisi alan arkadaşar dikkat etsinler bakalım aynı mı onlardada,ama görünen o ki pupil daralmış cor da
browniyine mi yeşil ,hiç şaşırmadım
ne güzel sevinsene mermaidcim,ben gördüm sende çok yakışmıştı,ben çok sevindim bu duruma,cor a karar verdim gibi,bi de charme ı daraltsalar çok mutlu olucam,çok zorluyor gibi gözükmüyor resimde sende,hatta baya güzel durmuş umarım bende de öyle durur,nc melin bu kadar pupili mesela bende de kapalı alanda sorun yaratıyor ama güneşte sorun çıkarsa daha çok üzülürdüm,hepsi birarada olmuyor pupilli lens sonuçta diyip avutuyorum kendimi,bence çok güzel güle güle kullanewet cnm ya keşke sorun lenste olsaydı en azından büyük gelirdi.ama yeni seriler hep böyle sanırım.eski cor lar böyle degildi baya bi daraltmışlar pupili:44:
şu an solotica sitesine girişte de april 2011 yazıyo demekki bişeyler dönüyo hadi bakalım :)
ama şimdi dikkat ettim de yeşil gözlü kız resmi var yeşil lens mi geliyo yaa yıkılırım öyle değildir umarım :)
yaaaaa ezgınazım canım benım kım ne dedı sana gene((( ... benım 4 tane lensım war ıclerınden en cok sevdıgım charm ıceeee... neden bole dedın sımdı
cokkkkk tsekkur ederım canımmmmmmmm senın ıcın koymustum zaten bu resımlerı :) xxxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?