Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ouwwww..hakkaten sorun lensteymiş..ben ilk başta resimde gözbebeği çok büyüktü ondandır demiştim ama yok..bunun pupili feci darmış hakkaten...

ewet cnm ya keşke sorun lenste olsaydı en azından büyük gelirdi.ama yeni seriler hep böyle sanırım.eski cor lar böyle degildi baya bi daraltmışlar pupili:44:

evet cnm haklısın ben benimkinde sorun var diye fazla ayrıntılara takıldım sanırım şimdide pişman oldum gönderdiğime.umarım azda olsa büyük gelir pupili

arkadaslar charme ice siparisi vermistim gercekten takilmayacak kadar kotu bi lens mi bu inanin daha elime gecmeden hevesim kacti aglayacam valla... bazi renkler hakkinda cok acimasiz yorumlar yapiliyor bunlari begenerek kullananlar ya da kullanacak olanlar var. sahsen ben charme ice i denemeden sogumus durumdayim.

Son düzenleme:

yaaaaa ezgınazım canım benım kım ne dedı sana gene ((( ... benım 4 tane lensım war ıclerınden en cok sevdıgım charm ıceeee... neden bole dedın sımdı

kızlarrrrr burada duyuruldu mu göremedim ama duyurulmadıysa müjdemi isterim :) sanırım solotica yeni bir renk daha çıkaracakmış.. mayısın ilk haftası fuarda tanıtımı yapılacakmış.. ya hidrocor crystal ya hidrocharm crystal ya da aylık lens de olabilirmiş yabancı forumda yazılanlar bunlar.. gerçi bizim siteden bir çok kişi oraya da üye ama buraya yine de yaziyim dedim.. inşallah hidrocharm crystal olur yahu :)

Son düzenleme:
şu an solotica sitesine girişte de april 2011 yazıyo demekki bişeyler dönüyo hadi bakalım :)

ama şimdi dikkat ettim de yeşil gözlü kız resmi var yeşil lens mi geliyo yaa yıkılırım öyle değildir umarım :)

Son düzenleme:
mermaid çok şaşırdım sedosh un kilerinde ppupili dar ,ama benim geçen koyduğum cor garfitenin pupili dar değil ,demekki yeniler böyle canım daralmış sanırım,son günlerde cor serisi alan arkadaşar dikkat etsinler bakalım aynı mı onlardada,ama görünen o ki pupil daralmış cor da

browniyine mi yeşil ,hiç şaşırmadım

cnm yok bilemiyorum sadece göz rengi yeşil olan bir manken resmi ve altında april 2011 yazıyor ama mayısın ilk haftası tanıtım yapılacakmış bekleyip göreceğiz ama bence hidrocharm crystal olabilir ve inşallah da odur :)

ewet cnm ya keşke sorun lenste olsaydı en azından büyük gelirdi.ama yeni seriler hep böyle sanırım.eski cor lar böyle degildi baya bi daraltmışlar pupili:44:
ne güzel sevinsene mermaidcim,ben gördüm sende çok yakışmıştı,ben çok sevindim bu duruma,cor a karar verdim gibi,bi de charme ı daraltsalar çok mutlu olucam,çok zorluyor gibi gözükmüyor resimde sende,hatta baya güzel durmuş umarım bende de öyle durur,nc melin bu kadar pupili mesela bende de kapalı alanda sorun yaratıyor ama güneşte sorun çıkarsa daha çok üzülürdüm,hepsi birarada olmuyor pupilli lens sonuçta diyip avutuyorum kendimi,bence çok güzel güle güle kullan

evet yeni birşeyler var sürpriz ama büyük bir sürpriz geliyor soloticadan:)

yaaaaa ezgınazım canım benım kım ne dedı sana gene ((( ... benım 4 tane lensım war ıclerınden en cok sevdıgım charm ıceeee... neden bole dedın sımdı

tatlim okudum bir yerlerde.. etkilendim ama yazini okuyunca gecti:) canimsin
biliyorum bende de guzel duracak :) yani umarim
bundan boyle charme ice yorumu gorunce kacacam:)))

bence yeni solotica rengi Nc serisi ve sanırım adı light aqua emin değilim.Ama ben esmeralda rengi nin doğalına benzettim kimbilir

keşke süprizi doğal mavi bir lens olsa ne çok açık ne çok koyu olsa alın güle güle kullanın dese bir senelik değil 10 senelik olsa pupiliydi haresiydi olabilecek en doğalı olsa adı lazım değil baş harfi blue olsa çok mu şey istiyoruumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…