- Konu Sahibi White Mocha
-
- #20.881
Eki Görüntüle 182706
aslında rengini çok sevmiştim cnm ama ben gözümü bozar diye korkuyorum.hatta bazen çift görüyodum :) yoksa dar olması bi bakımdanda iyi tabi
Eki Görüntüle 182706
aslında rengini çok sevmiştim cnm ama ben gözümü bozar diye korkuyorum.hatta bazen çift görüyodum :) yoksa dar olması bi bakımdanda iyi tabi
cnm çok güzel valla çok yakışmış.inşallah yeni gönderecekleri lenslerin pupili biraz daha geniş olur sorun da ortadan kalkar :) çok beğendim sendeki duruşunu
mermaid çok şaşırdım sedosh un kilerinde ppupili dar ,ama benim geçen koyduğum cor garfitenin pupili dar değil ,demekki yeniler böyle canım daralmış sanırım,son günlerde cor serisi alan arkadaşar dikkat etsinler bakalım aynı mı onlardada,ama görünen o ki pupil daralmış cor da
browniyine mi yeşil ,hiç şaşırmadım
ewet cnm ya keşke sorun lenste olsaydı en azından büyük gelirdi.ama yeni seriler hep böyle sanırım.eski cor lar böyle degildi baya bi daraltmışlar pupili:44:
cor mel canım evet ...canım bu cor mel ımydı
cor mel canım evet ...
kızlar az sonra cor ıce resimleri çekip yükleyeceğim...
sagol canım bıraz once verdım cor mel siparisini bakalım nasıl durcakkk:))cor mel canım evet ...
kızlar az sonra cor ıce resimleri çekip yükleyeceğim...
şimdiden hayırlı olsun cnm güle güle kullan.eminim çok memnun kalacaksın ben bayılıyorum mellerimesagol canım bıraz once verdım cor mel siparisini bakalım nasıl durcakkk:))
arkadaşlar cor
ıcelar geldi,bugün betty den...
yorumlarımı sonra yaparım,şimdi resimlere bakalım ,tüm yüzü albüme ekleyince buradan haber veririm bakarsınız.. resmlerin hepsi flaşsızdır ,cam kenarı ve balkonda çektim...
Eki Görüntüle 182839 Eki Görüntüle 182838 Eki Görüntüle 182851 Eki Görüntüle 182842 Eki Görüntüle 182845 Eki Görüntüle 182841 Eki Görüntüle 182843 Eki Görüntüle 182844
arkadaşlar cor
yorumlarımı sonra yaparım,şimdi resimlere bakalım ,tüm yüzü albüme ekleyince buradan haber veririm bakarsınız.. resmlerin hepsi flaşsızdır ,cam kenarı ve balkonda çektim...
bunlar gözlükçülerde satılıyor mu yoksa siparişle mi getirtiliyor... birde fiyatları pahalı 150-200 arasında daha ucuz yokmuydu
sevgili NİL çok hoş olmuş bence cor grafite lerden daha güzel olmuş bir de hiç o benim hep korktuğum lilamsı renk olmamış tam ice olmuş bunlar yahu bak beni de heveslendirdin :) güle güle günlerde kullan :)
arkadaşlar cor
Eki Görüntüle 182839 Eki Görüntüle 182838 Eki Görüntüle 182851 Eki Görüntüle 182842 Eki Görüntüle 182845 Eki Görüntüle 182841 Eki Görüntüle 182843 Eki Görüntüle 182844
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?