Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

aslında rengini çok sevmiştim cnm ama ben gözümü bozar diye korkuyorum.hatta bazen çift görüyodum :) yoksa dar olması bi bakımdanda iyi tabi

Eki Görüntüle 182706

aslında rengini çok sevmiştim cnm ama ben gözümü bozar diye korkuyorum.hatta bazen çift görüyodum :) yoksa dar olması bi bakımdanda iyi tabi

cnm çok güzel valla çok yakışmış.inşallah yeni gönderecekleri lenslerin pupili biraz daha geniş olur sorun da ortadan kalkar :) çok beğendim sendeki duruşunu

Son düzenleme:

eyvah eyvah o zaman cor benim için bitmiştir...zaten eski corla bile full göremiyordum..hakkaten iğrenç bi durum o noktaların görüşe girmesi...ncdede aynısı oluyor ama Allahtan opaklık az

ewet cnm ya keşke sorun lenste olsaydı en azından büyük gelirdi.ama yeni seriler hep böyle sanırım.eski cor lar böyle degildi baya bi daraltmışlar pupili:44:

eğer yeniler daraldıysa yandık o zaman canım...gözümüz renkli olucak diye de kör gibi dolaşıcak değiliz dimi canım..Hay Allah sendeki şansa da bak..eski corların da pupili zaten dardı ki neden daralttılar sanki ? :26:

arkadaşlar cor
ıcelar geldi,bugün betty den...
yorumlarımı sonra yaparım,şimdi resimlere bakalım ,tüm yüzü albüme ekleyince buradan haber veririm bakarsınız.. resmlerin hepsi flaşsızdır ,cam kenarı ve balkonda çektim...

Eklentiler

• $105.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 24
  • $046.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 28
  • $029.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 35
  • $002.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 33
sagol canım bıraz once verdım cor mel siparisini bakalım nasıl durcakkk:))
şimdiden hayırlı olsun cnm güle güle kullan.eminim çok memnun kalacaksın ben bayılıyorum mellerime

cnm çok güzel olmuşlarr güle güle kullan çok beğendim

bunlar gözlükçülerde satılıyor mu yoksa siparişle mi getirtiliyor... birde fiyatları pahalı 150-200 arasında daha ucuz yokmuydu

siera hayırlısı olsun güle güle kullan şimdiden ..
albüme de cvp verdim ama burdan da yazayım görmezsin belki diyerek ,geç kalmak istemedim :)

cristal mavi depil açık yeşil bir ton ve melden opak yani koyu gözlü biri için mel yeşili koyu askeri yeşil oluyor,ama cristal su yeşil aqua yansımalı durabiliyor..açık renk istersen ve gözün koyu ise açsın gözümü dersen cristal .. ama koyu yeşil istersn (gözün koyu ise,bana yakın yada ben gibi ) mel serisi tercihin olsun naçizane önerim..

berry evet istediğim gibi çok yakın diyebilirim...
luthein tşk ederim :)

ıce ; cristalin mavi grisi...
opaklığı cristal ile aynı
koyu gözümü bayağı açtı göründüğü üzere ve bende yine mavilik hakim ,beyaz yada grimsilik yok,gri mavi harmanlanmış durumda gözlerimde dolayısıyla açık mavi bir ton elde ettim ..bir kere koyu değil ,odada bile değli ama carlayan bir açık ta değil,gözümle kaynaşmış durumda, dibime girilmedikten sonra oldukça doğal duruşu,ama bundan açığı olursa cidden iyi olmaz bu son sınırında bana kalırsa,çünkü benim gözümde buz mavi ile açık mavi arasında seyreden bir ton oldu..3lü seri kadar iddialı değil,cristalimin aynısı,açık mavisi direk,opaklık- doğallık tatmin edici daha ne olsun dedim:13:

sevgili NİL çok hoş olmuş bence cor grafite lerden daha güzel olmuş bir de hiç o benim hep korktuğum lilamsı renk olmamış tam ice olmuş bunlar yahu bak beni de heveslendirdin :) güle güle günlerde kullan :)

bunlar gözlükçülerde satılıyor mu yoksa siparişle mi getirtiliyor... birde fiyatları pahalı 150-200 arasında daha ucuz yokmuydu

hyr canım burada satan bir arkadaşımız var vetman ondan yada net ortamından temin edebilirsin optiklerde yok,numarasızca 2 günde elinde olur sipariş sonrası ..fiatları da ucuz değil evet...

evet browni,cor garfiteden 5 kat açık desem abartmış olmam sanırım..
opak ve olabilecek doğallıkta ,kendi gözümüz kadar doğal elbette değil ama bu kadar açıpta bu kadar doğal duru ancak dedirten cinsten,hemde neredeyse siyah gözümde,cor grafite iddasız tabii koyu mavi bir ton ,nerdeyse dışarda belirsiz hatta,ama bu öyle değil ,kendini ve rengini belli eder bilmeyen anlamaz biraz bilen,lesten az anlayanı bile yarı muallakta bırakır,lensmi acaba -değil mi diye..yada bazısı hiç anlamayanlar ,a güzel göz rengi diyebilecek kadar hoş bir ton,soloticayı bilen -tanıyan anlar tabii:)bu arada corun doğal kendi harelerinden altan benim siyah tabanımdan dolayı incecik hareler oluştu hafif damar damar bu da artısı oluyor sanırım ..açık söyleyeyim ,megolomanlık olarak anlaşılmasın ama bugüne kadar siyah gözde gördüğüm en güzel ıce bende oldu,lilalık morluk yok ,yansıması bile yok...mavi ve gri karışımı,mavi ağırlıklı hatta hareli:)

gayet güzel duruyor canım..güle güle kullan tıpkı normal kahve göz üzerindeki cor grafitelere benzemiş..zaten daha açık olsa bu kadar hoş durmazdı :103:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…