- Konu Sahibi White Mocha
-
- #20.901
canım çok güzel durmuş sende ıcelar ama crystale benzettim ben sende ıceları sence nasıl.)
yapı- doku-opaklık vs aynı cristall evet ama ton farkı bariz tabii,o yeşil- aqua yansımalı bu direk açık mavi -buz mavisi tonunda,şimdi güneş geldi balkonuma baktımda, çok hoş ,alttan siyahlarım cor'un harelerine geçmiş durumda.ton olarak bende cristal den farklı durdu ocristal su yeşili ,ıce su mavisi:))
bu arada albüme ekledim tam yüz ıce...
video çektim kızlarrr...
mavima -aysbek -sedosh -ezginaz haberiniz olaaa
siera hayırlısı olsun güle güle kullan şimdiden ..
albüme de cvp verdim ama burdan da yazayım görmezsin belki diyerek ,geç kalmak istemedim :)
cristal mavi depil açık yeşil bir ton ve melden opak yani koyu gözlü biri için mel yeşili koyu askeri yeşil oluyor,ama cristal su yeşil aqua yansımalı durabiliyor..açık renk istersen ve gözün koyu ise açsın gözümü dersen cristal .. ama koyu yeşil istersn (gözün koyu ise,bana yakın yada ben gibi ) mel serisi tercihin olsun naçizane önerim..
TŞK EDERİM KENDİMİ ALAMIYORUM AYNALARDAN YAHUUnilcan bayılazammmmmhiç megalomanlık değil benim (heleki siyah gözde ) gördüğüm enenen güzel ıce dehşetttttt eğer bunu satın almıyor isen sıfırını hemen almalısın canımcım
TŞK EDERİM KENDİMİ ALAMIYORUM AYNALARDAN YAHUU
ıce ları takınca megolamanlığım tuttu valla
açık mavi açık mavi diye solotıcada denemediğim en son ıce kalmıştı ,en sonuncuda buldum iyimi
lila olur diye hep çektim kendimi ama lakası yok lilalık vs yok en azından benim gözümde olmadı ,ki benim gözüm forumdaki en koyu gözlerden biri belki başında.. alacağım canım 1 tane ıceama eşim ne dicek onu bekliyorum ,lense karşı malum,eh biraz biraz aştı ama,bu çok yakıştı malum ,sevmeyebilir
gozum orta kahve canım
sendekı su yesılı cookk guzel durmuss,ama ben o rengı anca b l lomd dakı damarlı otesı lenslerımle anca yakalıyorumm:)))cor mel dogal durur ınsaallaahh:)
açık mavi açık mavi diye solotıcada denemediğim en son ıce kalmıştı ,en sonuncuda buldum iyimi
lila olur diye hep çektim kendimi ama lakası yok lilalık vs yok en azından benim gözümde olmadı ,ki benim gözüm forumdaki en koyu gözlerden biri belki başında.. alacağım canım 1 tane ıceama eşim ne dicek onu bekliyorum ,lense karşı malum,eh biraz biraz aştı ama,bu çok yakıştı malum ,sevmeyebilir
çok haklısın mzy tam kıvamında ,orta karar bir ıce ..düşünüyorum canım charm mı cor mu die bakalım ..:)Nil çok ama çok yakışmış sipariş vermeseydm şuan ice sipariş etmiştm ben koyu gözü açmaz diyodum ama harika duruyor tam neöcü ne koyu harika bayıldımm bence charmınıda almalısınn
siera cor mel hatta meller açık tabanlarda çok güzel duruyor,koyu değil ise gözün cor mel de koyu olmaz,car hiç durmaz zaten ..ama opak ve su yeşili istiyorum ben hemde dopal olsun dersen cristal ,opak demek şu; (açık renk) yoğun boyamalı dollayısyla cristal her gözü daha çok açar ,açık ton verir, oyüden koyu gözlü biri açık yeşil istiyorsa mel almamalı ,cristal almalı..
koyu gözde benide unutma şekerim birinciliği paylaşabilirizelinden çıkarmayı düşündüğün lensin varsa üstüne ufak bi eklemeyle eşini yumuşatabilirsin canım bence bu güzelliği görünce al dicek zati bide son lensin olduğuna ikna edersen
crıstal daha mavıye kacıo ama canım renk olarak,dogal durması en onemlısı benım ıcın,cor mel orta bı yesıllık yakalarım umarım:26:
çok haklsıın
elimde cor grafite ve cristal var beşka yok..cristali eşim de çok seviyor bende ,belki cor garfiteyi elden çıkarmayı düşünebilirim,bakalımıce cor mu iyi charm mı ne dersiniz?
cristal zaman zaman aqua duruyor doğru ama alında yeşil genel hali,hoş son zamanlarda benim cristallerim maviye bayağı kaydı ama ilelebet kalmayacak biliyorum,yine özüne dönecek.. cor mel doğa olur ,çok koyu da olmaz açık ta olmaz orta kahve gözde orta katrar olur sanırım,hayırlısı olsun :13:
sayin Nil cor ice yuzunuzle harika kaynasmis cok begendim.
nilcim hayırlı olsun çok yakışmış iyi günlerde kullansende nasıl pupil boşlukları cnm bnmki kadar dar mı hatta bir fotoda ondan alabilirsek sevinirim
pek sevgili nil,,
sana bu satırları yazarken gözlerimden mutlulık göz yaşları dökülüyüyoryaa niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill harika denmez mükemmel denmez yaa kelimelerin kifayetsiz kaldığı anlardayız resmen ben ne diyimki bilemedim maşallah maşallah 41000000000000 kere ayyyyyyyyyy harika ötesi yaaa.. dilim tutuldu bayıldım.. sedoshh baaaaak harikaaaa.. biraz koyulaşsın seninkiler sende de böyle durcak yihuuuuuuuu cor ice alıyorruuuuuuuummmm
en kısa zamanda kişisel yorumlarını alcam,, eşin ne dedi merak ediyorum.. artık bir karar verelim
idgül'cüm bana nil de lütfençok tşk ederim sevindim
canım bunlar son serilerden değil bebeğim,bettybluess'in ıceları,grafite ile bunun pupili baktım ben..
tşk ederimm
kız ağlamaaa,sussss
ahanda mavi manyakları olaraktan emelimize ulaştık ,kazamız mübarek olsun ,allah iyiliğimizi versin bizim ,rüyalarıma giryordu artık hınnzır lens sendromu yaşamaya başlamıştım,hepsini denedim ,hazineyi sona saklamışım ,salaklığıma doymayım ama lila diolardıyok lilalık falan bildiğin açık maviiiii
yorumlarımı yazdım ,ama yine konuşuruz tabiii:76::87:
arkadaşlar cor
ıcelar geldi,bugün betty den...
yorumlarımı sonra yaparım,şimdi resimlere bakalım ,tüm yüzü albüme ekleyince buradan haber veririm bakarsınız.. resmlerin hepsi flaşsızdır ,cam kenarı ve balkonda çektim...
Eki Görüntüle 182839 Eki Görüntüle 182838 Eki Görüntüle 182851 Eki Görüntüle 182842 Eki Görüntüle 182845 Eki Görüntüle 182841 Eki Görüntüle 182843 Eki Görüntüle 182844
idgül'cüm bana nil de lütfençok tşk ederim sevindim.
Tabiiki Nil'cim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?