- Konu Sahibi White Mocha
-
- #20.921
şimdiden hayırlı olsun cnm güle güle kullan.eminim çok memnun kalacaksın ben bayılıyorum mellerime
cnm çok güzel olmuşlarr güle güle kullançok beğendim
arkadaşlar,
benim gözlerim açık kahve-bal arası
daha önce rainbow dark green kullandım ve memnun kaldım, çoook doğaldı ama uzaktan belli olmuyordu. solotica'nın da cor grafite'ini kullanıyorum, o da uzaktan şahane ama yakından piksel piksel görünüyor.. şimdi bir de solotica'nın verde'sini deneyeyim diyorum ama internette çok az foto var.. burda verde kullanmış olan var mı? foto yükleyebilir mi?
Luthien senin cor melin Mermaidden açık değil mi?yoksa fotodan mı kaynaklı?:82:
yok cnm bnmkide daha acık foto dan öle çıkmış.hatta makyajlı daha kendini gösteriyor.yoksa biraz soluk ama seviyorum ben rengini çok doğal
Bende alıcam senin göz rengin nedir:103:
nil canımmmmm cok guzel olmussss cok beyendım ama benımkıler daha acık ısrarla soyluyorum bunuyenı serı bundan daha acıkkkk emınım... cok :76:yakısmıs canım gule gule kullannnnnnn
Nilcim rica etsem cor icelarin kabindaki halini resimleyip paylasabilir misin bizimle
Nc verde marine çok hoş görünüyor nasıl gün ışığında mavimsi mi
Ayrıca charme verde marineyi ve charme garfiteyi denedinmi
Evet hepsini tek tek denedim, bir çoğu (grafite, topazio gibi) korkunç oldu
en iyi olduğunu düşündüğüm 2 tanesini resmi altta- çok bulanık kusura bakmayın
resme göre soldaki nc azul sağdaki nc marine...:101:
Eki Görüntüle 183111
nc verde marine hoş durmuş bence,canlı -parlak, azul çok çiğ durmuş
ışıkta çekilmiş bir fotosu var mı melin merak ediyorum çünkü bazılarında çok soğuk donuk ve kedi gözügibi diye yorumlar duydum.Gerçi corun doğallığı tartışılmaz bence melin rengi de çok doğal o yüzden gözüm kapalı alırım ancak yıldan yıla boyaması çok değişiyor ve ayrıca aynı yıl içinde bile renk farkediyor seninki 2016 değil mi
Nilcim,şimdi görüyorum,çok yakışmış yaa,bence hemen almalısın,süpper diyorum,tamamen herşeyine gitmiş,yüzüne,saçına,göz yapına,çok muhteşemarkadaşlar cor
ıcelar geldi,bugün betty den...
yorumlarımı sonra yaparım,şimdi resimlere bakalım ,tüm yüzü albüme ekleyince buradan haber veririm bakarsınız.. resmlerin hepsi flaşsızdır ,cam kenarı ve balkonda çektim...
Eki Görüntüle 182839 Eki Görüntüle 182838 Eki Görüntüle 182851 Eki Görüntüle 182842 Eki Görüntüle 182845 Eki Görüntüle 182841 Eki Görüntüle 182843 Eki Görüntüle 182844
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?