Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

merhaba...bende şu an verde var..ve geçmişte rainbow dark green de kullandım..verde kapalı mekanda gölgede çok güzel dark greenden daha farkedilr ancak gunışığında dark green kadar doğal diyemem ona göre çok iddialı diyebilirim...bence freshlook dimensions sea green daha iyi olacaktır zaten göz renginiz kahve değilmiş..verde tam olarak çimen yeşili tonunda..lensin kapta duruşu trafik ışığındaki yeşil ışık gibi..gözde duruşunun da o halinden farkı yok...

nil canımmmmm cok guzel olmussss cok beyendım ama benımkıler daha acık ısrarla soyluyorum bunu yenı serı bundan daha acıkkkk emınım... cok :76:yakısmıs canım gule gule kullannnnnnn

ışıkta çekilmiş bir fotosu var mı melin merak ediyorum çünkü bazılarında çok soğuk donuk ve kedi gözü gibi diye yorumlar duydum.Gerçi corun doğallığı tartışılmaz bence melin rengi de çok doğal o yüzden gözüm kapalı alırım ancak yıldan yıla boyaması çok değişiyor ve ayrıca aynı yıl içinde bile renk farkediyor seninki 2016 değil mi

nil canımmmmm cok guzel olmussss cok beyendım ama benımkıler daha acık ısrarla soyluyorum bunu yenı serı bundan daha acıkkkk emınım... cok :76:yakısmıs canım gule gule kullannnnnnn

evet canım sen söylüyorsun baştan beri ,ya yeni seriler açık ya sana gelen lot açık bilemiyorum
tşk ederim:)

Nilcim rica etsem cor icelarin kabindaki halini resimleyip paylasabilir misin bizimle

canım ben bugün kabında yoksandım görünmüyorlar bile
cidden lans kabında hiç lens yokmuşcasınalar,seda koymuştu elinde resimlerini ,kabında bişi çıkmaz muhtemelen bembeyaz boyaması:)

Son düzenleme:
Evet hepsini tek tek denedim, bir çoğu (grafite, topazio gibi) korkunç oldu
en iyi olduğunu düşündüğüm 2 tanesini resmi altta- çok bulanık kusura bakmayın
resme göre soldaki nc azul sağdaki nc marine...:101:

Nc verde marine çok hoş görünüyor nasıl gün ışığında mavimsi mi
Ayrıca charme verde marineyi ve charme garfiteyi denedinmi

Son düzenleme:
Nc verde marine çok hoş görünüyor nasıl gün ışığında mavimsi mi
Ayrıca charme verde marineyi ve charme garfiteyi denedinmi

evet evet hepsini denedim, charm serisi hele bende hiç olmadı, dış hareleri gözlerimi daha da büyüttü, yakışmadı kısacası.. ben melleri de iceları da denedim, icelar ve quartzo hele HİÇ güzel olmadı:96:
zaten gönlümde mavi tonları wardı, verde marine de maviye yakın durdu..

cor ıce'ın video görüntüleri arkadaşlar ,görüntü çok daha netti ama nete yükleyince ne yazık ki kalitesi düştü idare edin
günışığında balkonda arada yürüyüp odaya da geçtim :)
bu arada aklıma gelmişkem cor grafite ile birlikte ekleyim ve farkı görün birebir
[video=youtube;zMmxcinK4hg]http://www.youtube.com/watch?v=zMmxcinK4hg[/video]

cor grafite;

[video=youtube;7aPV5BuircQ]http://www.youtube.com/watch?v=7aPV5BuircQ&feature=mfu_in_order&list=UL[/video]

Son düzenleme:
kızlar bir hafta önce adreselens.com dan sipariş verdim ama site suan acılmıo ve ne kadar zamanda lensım gelır bılmıorum hatta gelırmı onuda bılmıyorum sıte acılmayınca bıraz endıselendım bu sıteden hıc sıparıs vermıs olan varmı?? =((

yani cnm banada donuk diyen oldu ama çoğu kişi begendi.bide bnm pupili dar olduğu için gözbebeğim bi garip duruyor hep aynı boyda gibi oda olmasa on numara:)

Nilcim,şimdi görüyorum,çok yakışmış yaa,bence hemen almalısın,süpper diyorum,tamamen herşeyine gitmiş,yüzüne,saçına,göz yapına,çok muhteşemhiç vakit kaybetme

Seda benimki çok daha açık demiş,bence kutu daha yeni açıdığı için ton hoşuna gitmedi,ben de meli bile çiğ bulmuştum ilk açıldığında,zamanla çok güzel oturuyor renk tonu,nilin denediği ice da yeni açılmamış olduğu için rengi muhteşem oldu diyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…