Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Güneş, sağ ol.. bir ara freshlook yeşil denemiştim ama memnun kalmamıştım, çok damarlı gelmişti. hani mavi de aramıyorum, yeşil daha doğal durması gereken bi renk aslında ama nedense dediğin gibi trafik lambası rengi oluyolar genelde..

Merverella, bence her iki renk de iyi gitmiş, zaten tipine her renk gider gibi görünüyor, çilli misin :)

mervecim bende marine.i beğendim ama ama ama nc.lerin pupilleri niçün dev gibi doğal durmuyoooo

önemli değil canım...ancak benim bahsettiğim freshlooklar şu bildiğimiz normal freshlooklar değil...
ayrıca dimensions adında bir serisi var...renkli gözleri yoğunlaştırmak amaçlı...onun yapısı damarlı değil de opaklığı daha şeffaf..normal freshlookla alakası yok...hatta bazı kahve gözlü kişiler sea green rengini kullanıyor..fena da durmuyor...solotica verdeler çok opak oldukları için boyaması çok yoğun ve hiç pastel bir ton değil...bahsettiğim freshlook çok daha doğal..trafik lambası rengi değiller....ayrıca b&l nin dark hazel rengi de kahve gözde pastel bir koyu yeşil sonuç vermişti bana...ismi gibi bal rengi durmuyor..yada trafik lambası yeşili değil...hareli olanı damarları daha az gösteriyor tabi..o da denenebilir...

sana bahsettiğim lensin videosunu da koyuyorum..

[video=youtube;wcCEFY31A8M]http://www.youtube.com/watch?v=wcCEFY31A8M[/video]

Son düzenleme:
mervecim bende marine.i beğendim ama ama ama nc.lerin pupilleri niçün dev gibi doğal durmuyoooo

biraz da renkten kaynaklı olsa gerek yosuncum..nc nin ocre olanı hiç geniş pupilli durmadığı gibi hatta dar pupilli gibi duruyor..lens rengiyle pupil rengini birbirinden ayıramıyorum bile çoğu zaman...pupil görüntüsü konusunda aşırı takıntısı olan ben bile hiç rahatsızlık duymuyorum nc ocrede...göz rengine yakın renkler seçmek lazım..mümkünse göz rengine en yakın renk kullanılmalı...maviler yeşiller uzak renkler tabi...

Son düzenleme:

Evet yosuncum,nc ler mel de çok dar pupilli mesela,en sevdiğim tarafı bu nc nin,herhalde renkten renge değişiyor pupil genişliği,hatta hepsini kullananlar;küçükten büyüğe nc,cor charme diye sıralıyorlar normalde ama sanırım bu aralar corların pupili daralmış,ki çok taktir ettiğim bir gelişme

ha birşey daha var...lens renklerinde daha saf ve daha sert renkler (ki bunlar genelde okyanus mavileri marine yeşilleri su yeşiller ve çimen yeşilleri gibi canlı renkler oluyor) bunlar pupili daha çok gösteriyor...ama içinde pastellik barındıran karma tonlar (birden fazla renk barındıran ve beyaz boya içerenler) kaynaşma konusunda daha başarılı ancak onlarda da bazen bulanık durma riski her zaman için var....kanımca crystaller grafiteler ve ocreler azul ve marinelere göre daha iyi kaynaşıyor...

Son düzenleme:

corların daralması olayına bende çok sevindim canım zaten doğallık kraliçesi birde pupil iyice daralınca tadından yenmez

cnm sanırım cor mel pupili daha dar ncye göre:44:

rengı super ama pupıllerı kocamann

iCEEEEE Muhteşemm iyiki ice siparişi vermişim bebek mavisi resmen cok yakıstrdım nil ablm sana bnu kesin al sen bi cor ice :))

Eki Görüntüle 182706

aslında rengini çok sevmiştim cnm ama ben gözümü bozar diye korkuyorum.hatta bazen çift görüyodum :) yoksa dar olması bi bakımdanda iyi tabi

mermaid ben de yeni cor mel aldım pupil geçen senekilere göre oldukça dar...loş ortamlarda gerçekten görüşü kısıtlıyor ama gün ışığında göz bebeği de küçüldüğünden gayet rahat görüş sağlıyor...ben geceleri pek kullanmayı düşünmüyorum bu yüzden...daha çok günlük kullanım için bir lens,zaten doğallıkta da 10 numara...güneşli yaz günleri için ideal:))))

anlaşılan hiçbir yıllık lensi her mevsim yani söylendiği için 1 yıl kullanamayacağız..yada sabah-akşam kullanamayacağız anlaşıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…