- Konu Sahibi White Mocha
-
- #20.941
tşk ederim berrylips'çim bende beğendimNilcim,şimdi görüyorum,çok yakışmış yaa,bence hemen almalısın,süpper diyorum,tamamen herşeyine gitmiş,yüzüne,saçına,göz yapına,çok muhteşemhiç vakit kaybetme
Evet hepsini tek tek denedim, bir çoğu (grafite, topazio gibi) korkunç oldu
en iyi olduğunu düşündüğüm 2 tanesini resmi altta- çok bulanık kusura bakmayın
resme göre soldaki nc azul sağdaki nc marine...:101:
Eki Görüntüle 183111
Güneş, sağ ol.. bir ara freshlook yeşil denemiştim ama memnun kalmamıştım, çok damarlı gelmişti. hani mavi de aramıyorum, yeşil daha doğal durması gereken bi renk aslında ama nedense dediğin gibi trafik lambası rengi oluyolar genelde..
Merverella, bence her iki renk de iyi gitmiş, zaten tipine her renk gider gibi görünüyor, çilli misin :)
mervecim bende marine.i beğendim ama ama ama nc.lerin pupilleri niçün dev gibi doğal durmuyoooo
mervecim bende marine.i beğendim ama ama ama nc.lerin pupilleri niçün dev gibi doğal durmuyoooo
Evet yosuncum,nc ler mel de çok dar pupilli mesela,en sevdiğim tarafı bu nc nin,herhalde renkten renge değişiyor pupil genişliği,hatta hepsini kullananlar;küçükten büyüğe nc,cor charme diye sıralıyorlar normalde ama sanırım bu aralar corların pupili daralmış,ki çok taktir ettiğim bir gelişme
corların daralması olayına bende çok sevindim canım zaten doğallık kraliçesi birde pupil iyice daralınca tadından yenmez
kızlar nc mel lerın mı cor mellerınmı pupılı daha dar?
cor mel gozumde soyle dursun daha ne isterimm:86:
cor mel bu ama flaşlı cor mel sanırım ezginaz cım...sieracim bu soloticanin hangi rengi
sieracim bu soloticanin hangi rengi
umarmm oyledrr sagol canımcnm sanırım cor mel pupili daha dar ncye göre:44:
cnm sanırım cor mel pupili daha dar ncye göre:44:
önemli değil canım...ancak benim bahsettiğim freshlooklar şu bildiğimiz normal freshlooklar değil...
ayrıca dimensions adında bir serisi var...renkli gözleri yoğunlaştırmak amaçlı...onun yapısı damarlı değil de opaklığı daha şeffaf..normal freshlookla alakası yok...hatta bazı kahve gözlü kişiler sea green rengini kullanıyor..fena da durmuyor...solotica verdeler çok opak oldukları için boyaması çok yoğun ve hiç pastel bir ton değil...bahsettiğim freshlook çok daha doğal..trafik lambası rengi değiller....ayrıca b&l nin dark hazel rengi de kahve gözde pastel bir koyu yeşil sonuç vermişti bana...ismi gibi bal rengi durmuyor..yada trafik lambası yeşili değil...hareli olanı damarları daha az gösteriyor tabi..o da denenebilir...
sana bahsettiğim lensin videosunu da koyuyorum..
[video=youtube;wcCEFY31A8M]http://www.youtube.com/watch?v=wcCEFY31A8M[/video]
cor ıce'ın video görüntüleri arkadaşlar ,görüntü çok daha netti ama nete yükleyince ne yazık ki kalitesi düştüidare edin
günışığında balkonda arada yürüyüp odaya da geçtim :)
bu arada aklıma gelmişkem cor grafite ile birlikte ekleyim ve farkı görün birebir
[video=youtube;zMmxcinK4hg]http://www.youtube.com/watch?v=zMmxcinK4hg[/video]
cor grafite;
[video=youtube;7aPV5BuircQ]http://www.youtube.com/watch?v=7aPV5BuircQ&feature=mfu_in_order&list=UL[/video]
Eki Görüntüle 182706
aslında rengini çok sevmiştim cnm ama ben gözümü bozar diye korkuyorum.hatta bazen çift görüyodum :) yoksa dar olması bi bakımdanda iyi tabi
mermaid ben de yeni cor mel aldım pupil geçen senekilere göre oldukça dar...loş ortamlarda gerçekten görüşü kısıtlıyor ama gün ışığında göz bebeği de küçüldüğünden gayet rahat görüş sağlıyor...ben geceleri pek kullanmayı düşünmüyorum bu yüzden...daha çok günlük kullanım için bir lens,zaten doğallıkta da 10 numara...güneşli yaz günleri için ideal:))))
anlaşılan hiçbir yıllık lensi her mevsim yani söylendiği için 1 yıl kullanamayacağız..yada sabah-akşam kullanamayacağız anlaşıldı[/QUOTE
canım,güneşcim...aynen öyle her ortama göre ayrı lens almak gerek bu gidişle:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?