- Konu Sahibi White Mocha
-
- #20.961
Arzu abla Cor İce larım gelmedimi haylaa
mermaid ben de yeni cor mel aldım pupil geçen senekilere göre oldukça dar...loş ortamlarda gerçekten görüşü kısıtlıyor ama gün ışığında göz bebeği de küçüldüğünden gayet rahat görüş sağlıyor...ben geceleri pek kullanmayı düşünmüyorum bu yüzden...daha çok günlük kullanım için bir lens,zaten doğallıkta da 10 numara...güneşli yaz günleri için ideal:))))
cor mel li fotolarına koysan ne guzel olurr:)))
cor mel gozumde soyle dursun daha ne isterimm:86:
siera canım bu resim bariz flaşlı,kişinin taban rengi ne bilmiyorum ama ,olduğundan açık görünür flaşlı olduğundan ,dolayıyla bu halinden koyu..yani bunu baz alma flaşlı bu foto bariz de belli
canım bilmiyorum flassız yazıodu yada yanlıs yazmıstır belkide,pupılı hiç belli degil flaslıysa:))
takip ediorum ,bldiğimden değil:)canım benimde cahrm melim vardı son seriden hafif daha açıktı sanki ama bariz bir fark yoktu,geçen yılki nc melim ile arasında..cor mel hiç kullanmadım ..benim edindiğim meller opak değildi yeteri kadar ,tabi benim tabanımda çok koyu ..ama cristal benim gözümü açtı,çok iyi bir şekilde hemde doğallığı bozmadan,cristalin yeşili de daha hoş oldu benim gözümde... açık tabanlarda mel süper oluyor amanilcim bıde benım aldıgım lens ,ocakta acılmıs ,yenı serı oluo dımı bu durumda,daha koyu yanı rengı ,?sen cok sey bılıosun lens hakkında ,cokmu sordumm
Marvella nc ice denedinmi?Aklım nc verde marinede kaldı
kızlarrrrrrrr ben artık son lenslerıde aldıktan sonra su baska lens almaycam formada gırmeycem demektır ama ozleycem sızı((((((( nil ezginaz mavima berrylıps berry31 pinax bambam fgence luthien ve daha unuttum warsa kızmasınlar .... o yuzden lens almasamda gırecem sıze yazacam arada ay duygulandım anıden ben yaa neyse zaten son 2 lens alacaktınm 2-3 ay daha alamam zaten
sedacım niye ama :26: bende artık lens arayışıma son noktayı koydum,aradığım lensi buldum ve benim içinde ötesi yok bitti,arayışım ..
ama yine foruma girip ,arkadaşlarımla fikir alışverişinde olacağım,paylaşımlarıma devam edeceğim,
yeni katılan solotıcacılara yol gösterip fikir, resim,bilgi ve tecrübelerimizi paylaşmamız iyi olur,
onlar için bu arayış ve kararsızlık çok zorlu bir süreç,bize ihtiyaçları var
ve bizlerinde birbize ihtiyacı var bence
olur mu öyle şey ,onu düşünmek çok saçma olur,kimsede düşünemz böyle birşeyi..burası paylaşım alanı,sende birçok solotıca lens kullanıcıssısın ,dolayıyla tecribelerine ihtiyaç duyulacak fikirlerine başvurulacaklens sohbetlerimizi paylaşıcağız..lens aldın ,bitti git durumu olmaz yanievetttt dogru soyledın ne bılıım hanı lens aldım ya artık dogru olurmuydu bu forma gırmem dıe dusunuyordum hanı ınsanlar demesın aldı lenslerı nıye hala konusuyor dıe :ama benda gırecemmmmm cok sewdım hepınızı kızlarr
yineeee cor melsedosh sen goz guzellıgısın foruma katılımıbı beklıyoruz hep:)))
kızlar bıde bu pupılı dar olan serı nısanda acılan serımı,benım aldıgım cor mel ocakta acılmıs ,acaba benımkı de dar olurmu,ıns dar olur:)))
canım saollllllllllll :):76:
kızlar bence doğal olsun dar olsun derken gözünüzden olmayın.doğru alt taban kahveliği hiç gözükmüyor ama göz bebeğinin bir kısmını kapatıyor ara ara.buda göz hastalıklarına yol açabilir bence.göz derecesini artırabilir.biraz az doğal olsun ama sağlıklı olsun şahsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?