Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

brownimmmmmm :) mersı tatlım bence guzel bır mavı gelsın artık cor ıcelarmı nılın soyledıgı gıbı optı free alıp koydum.... koyulasırmıs dedı optı free yle beklıyorum acaba yrn sabah kalktıımda koyu bır cor ıcemı bulacam ?

sedoshcugum olur mu oole sey nereye bi yere gidemezsin heheheh sen asil bi suru rengi aldin denedin surekli fikir soran arkadaslar olucak hem paylasim alani kizlarin yazdigi gibi ille de surekli lens alio olman lazim deil. oole olsaydi benm ne isim var buralarda tou topu 2 lensim var onu da 1.5-2 yilda aldim ama bu topigi surekli takip ediorm her zmn cok vaktim olmuo yazmaya ama illa ki ara ara yaziorm ama surekli takipteyim zaten. gitme bi yerlere bu topikte herkes cok tatli zaten biraz da muhabbet etmis oluorz lensin disinda hihihiiih herkes sicakkanli burada o yuzden herkes senin paylasimlarini severek takip edior edicektir de

Son düzenleme:

evet cnm haklısın yok gıtmeycem wasgectım :))) artık yıllarca burda kalırım hehehe :)

Nil cnm cor icelar sana harika olmus!!!! bayildim tam gri olmus sende de cok ilginc lilalasma ihtimali oluor fln deniordu koyu gozlerde demek olmayabiliormus da. Kesinlikle almasin cor ice superli olmus

quartzolarım göz çapıma büyük geldiği ve bu nedenle sürekli kayma yaptığından kullanamadan elimde kaldı lens takası vs. yapılan bi site biliyomusunuz kızlar? Biliyosanız bana özelden yollar mısınız?? (reklam olarak algılanmasın, lens satış ya da takası da yapmıyorum, lütfen mesajımı iyi analiz edin ey moderatörler!)

Nil cnm cor icelar sana harika olmus!!!! bayildim tam gri olmus sende de cok ilginc lilalasma ihtimali oluor fln deniordu koyu gozlerde demek olmayabiliormus da. Kesinlikle almasin cor ice superli olmus
tşk ederim bambamcım lilalık vs hiç yok bende bebek mavisi ile buz mavi arasında bir ton oldu ,açık mavi bir ton.çok memnunum ıceları betty den satın alıyorum yeni seri benim için riskli olabilir,sedacığımın önerisi ile buna karar verdim,hayırlısı..ama süresi dolunca tekrar cor ıce edineceğim aradığım lens ve ton bu idi çünkü,umarım aynı tonu yakalarım bir sonraki ıce ımda, her ne kadar bu zor olsa da

cnm cok sevindim aradigin rengi bulmus olmana gule gule mutlulukla kullanman dilegiyle cok yakistilar sana

sedoshum yaa daha şimdi gördüm msjını nereye gitmekmiş bakiim
kimse sana bişi diyemez döveriz

biz seni çoook sevdikkk o yüzden hem sana hem de lens tecrübelerine ihtiyacımız var.. ayrıca lens için başlasak da çok güzel arkadaşlık var bu forumda

lensleri alsak da eğlence devam ediyooooorrrr

yaşasın KK

Dün yne msj yazdm hayla o kişiden cvp yok

evet cnm haklısın yok gıtmeycem wasgectım :))) artık yıllarca burda kalırım hehehe :)

gitme tabiki de nereye gidiosun hem bizi bırakıp burda bizlerin ve yeni katılan arkadaşların senin gibi paylaşımlar yapan kişilere ihtiyacı var sedosshh hem ben hepinizi çokk sevdim ki ben de gitmem artık bu forumdan hiç

mavima luthıennnnnn kızlarrrrrr canımlarım benım bencede lens dısındada cok guzel arkadaslık var dogruuu :) bende hepınızı cok sewıyorummmmmm :

ne kadar süresi kaldı quartzoların canım.. birde fiatını yazarmısın??? pardon hangi seri carmı??

anlaşırsak ilgilenebilriim

Son düzenleme:
Sedoshcum olurmu öyle hepimizin lensi var aslında lens bahanearkadaşlık için ve ortak ilgi alanı onların birarada olması çok güzelherzaman paylaşımlarını bekliyoruz

bir ay oldu hala lenslerim gelmedi
offf ne sanssizim yaa zaten yakisip yakismayacagi belli degil kendi goz rengim en riskli renk numarali diye de bir aydir bekliyorum

Son düzenleme:
bir ay oldu hala lenslerim gelmedi
offf ne sanssizim yaa zaten yakisip yakismayacagi belli degil kendi goz rengim en riskli renk numarali diye de bir aydir bekliyorum

az kaldı canım yaaaaa gelır uzulme bende cok beklemıstım enınde sonunda gelecek we cok yakısacagna emınım :) :81:

kızlar yarın lenslerime kavuşuyorummmm çok heycanlıyım.Aslında 10 gün olmuş geleli ama pttnin sitesinde istanbulda görünüyor bende bekliyorm niye gelmedi diye.meğersem şubeye geliyormş biz gidip alıyormuşuz.neyse lafın kısası boşu boşuna beklemişim ama yarın bitiyor bekleyiş.bakalım siyah gözde quartzo nasıl olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…