- Konu Sahibi White Mocha
-
- #20.981
SEDOSHcuğum nereye gidiyorsun saçmalama sen buranın baş modelisin bütün serileri aldın hepsi de birbirinden güzellllllllll...
kızlaaaarr şu haftaya tanıtımı yapılacak soloticalar inşallah aylık renkliler olur yaa renk renk alıp deneriz ne güzel olurrrrya da renkli çerçeveli charm crystal gelsinnnnnn
kızlarrrrrrrr ben artık son lenslerıde aldıktan sonra su baska lens almaycam formada gırmeycem demektır ama ozleycem sızı((((((( nil ezginaz mavima berrylıps berry31 bettyblue pinax bambam fgence luthien ve daha unuttum warsa kızmasınlar .... o yuzden lens almasamda gırecem sıze yazacam arada ay duygulandım anıden ben yaa neyse zaten son 2 lens alacaktınm 2-3 ay daha alamam zaten
sedoshcugum olur mu oole sey nereye bi yere gidemezsin hehehehsen asil bi suru rengi aldin denedin surekli fikir soran arkadaslar olucak hem paylasim alani kizlarin yazdigi gibi ille de surekli lens alio olman lazim deil. oole olsaydi benm ne isim var buralarda tou topu 2 lensim var onu da 1.5-2 yilda aldim ama bu topigi surekli takip ediorm her zmn cok vaktim olmuo yazmaya ama illa ki ara ara yaziorm ama surekli takipteyim zaten. gitme bi yerlere
evet cnm haklısın yok gıtmeycem wasgectım :))) artık yıllarca burda kalırım hehehe :)
tşk ederim bambamcım lilalık vs hiç yok bende bebek mavisi ile buz mavi arasında bir ton oldu ,açık mavi bir ton.çok memnunum ıceları betty den satın alıyorum yeni seri benim için riskli olabilir,sedacığımın önerisi ile buna karar verdim,hayırlısı.Nil cnm cor icelar sana harika olmus!!!! bayildim tam gri olmus sende de cok ilginc lilalasma ihtimali oluor fln deniordu koyu gozlerde demek olmayabiliormus da. Kesinlikle almasin cor ice superli olmus
tşk ederim bambamcım lilalık vs hiç yok bende bebek mavisi ile buz mavi arasında bir ton oldu ,açık mavi bir ton.çok memnunum ıceları betty den satın alıyorum yeni seri benim için riskli olabilir,sedacığımın önerisi ile buna karar verdim,hayırlısı..ama süresi dolunca tekrar cor ıce edineceğim aradığım lens ve ton bu idi çünkü, umarım aynı tonu yakalarım bir sonraki ıce ımda, her ne kadar bu zor olsa da
sedoshum yaa daha şimdi gördüm msjını nereye gitmekmiş bakiimkimse sana bişi diyemez döveriz
biz seni çoook sevdikkk o yüzden hem sana hem de lens tecrübelerine ihtiyacımız var.. ayrıca lens için başlasak da çok güzel arkadaşlık var bu forumda
lensleri alsak da eğlence devam ediyooooorrrr
yaşasın KK
evet cnm haklısın yok gıtmeycem wasgectım :))) artık yıllarca burda kalırım hehehe :)
sedoshum yaa daha şimdi gördüm msjını nereye gitmekmiş bakiimkimse sana bişi diyemez döveriz
biz seni çoook sevdikkk o yüzden hem sana hem de lens tecrübelerine ihtiyacımız var.. ayrıca lens için başlasak da çok güzel arkadaşlık var bu forumda
lensleri alsak da eğlence devam ediyooooorrrr
yaşasın KK
quartzolarım göz çapıma büyük geldiği ve bu nedenle sürekli kayma yaptığından kullanamadan elimde kaldılens takası vs. yapılan bi site biliyomusunuz kızlar? Biliyosanız bana özelden yollar mısınız?? (reklam olarak algılanmasın, lens satış ya da takası da yapmıyorum, lütfen mesajımı iyi analiz edin ey moderatörler!)
luthien msn ini ekledim sana geldimi?
bir ay oldu hala lenslerim gelmedi
offf ne sanssizim yaa zaten yakisip yakismayacagi belli degil kendi goz rengim en riskli renk numarali diye de bir aydir bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?