Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

hayrlısı olsun canım sukur kawusturana yarın resımlernı beklıyorzz

hayırlı olsun şekerimm,, heyecanını bizlerle paylaşman ne güzel eminim burdaki tüm lens kullanıcıları senin şuan neler hissettiğini anlıyordur ayhh resimlerinle şenlendir forumu sedosh gibi

hayrlısı olsun canım sukur kawusturana yarın resımlernı beklıyorzz

evet sedoshcum sonunda artık yarını iple çekiyorumm
hayırlı olsun şekerimm,, heyecanını bizlerle paylaşman ne güzel eminim burdaki tüm lens kullanıcıları senin şuan neler hissettiğini anlıyordur ayhh resimlerinle şenlendir forumu sedosh gibi

evet cnm ya kutuda gözümde ışıkta flaşta gündüz gece çekip koyucamyeterki yarın olsunnnnnnnnnn

bir ay oldu hala lenslerim gelmedi
offf ne sanssizim yaa zaten yakisip yakismayacagi belli degil kendi goz rengim en riskli renk numarali diye de bir aydir bekliyorum

yalnız değilsinnn canım ben de bekliyorum (henüz bir ay olmadı benim) vee de numaralıı aynen dediğin gibi bi de yakışmazsa diye korkuyroum yoksa çok çok üzüleceğimmm inşşş beklediğimizee değer hıı

Arkadaşlar aranızda hangi solusyonun lensleri biraz daraltıp büzüştürdüğünü ve hangisinin gevşettiğini hatırlayan var mı ? of unutmuşum ya...ncler için birşey deniycem de ? gevşeten hangisiyse onu almıycam

sanırım hatırladım opti -free toparlıyordu solocare aqua da gevşetiyordu büyük ihtimal :44:

Nilcim cok ama cok yakısmıs sana ice bencede aradigin lensi bulmussun:))) ben crystalide cok begenmistim sende ama ice muhtesem durmus güle güle kullan

sanırım hatırladım opti -free toparlıyordu solocare aqua da gevşetiyordu büyük ihtimal :44:

opti free olmasa şaşardım ztn lensleri mutasyona uğratıomuş resmen de benim haberim yokmuş eski lenslerimi kullanırken bunlara noluo böyle diodum (tabii o zmn bu forumda yoktum) :) mellerim geldiğinde yeni solüsyon aldım,solüsyonu tavsiye eden kız opti free için o solüsyon bile değilki resmen kutuya konulmuş serum gibi bişey dedi ztn toplatılıo artık opti freeler dedi sakın ondan kullanma fln dedi :18: ki opti free de satılıodu orda yani.. bana solix diye bi solüsyon önerdi herkese bundan öneriyorum ben de bunu kullanıyorum lenslerim için dedi çok güzel fln dedi hiçbir değişme de yapmıyor renkte dedi.şmdilik onu kullanıyorum bakalım renkleri hala süperler inşallah bi değişme olmaz :18::18: sizin önerebileceğiniz bi solüsyon varmı kızlar renklerini hiç değiştirmeyen fln :26: kullanan birilerinden fikir almak daha iyi bence

canım bir de ben ne zaman opti free alsam solusyonu düzenli değiştirmeme rağmen lens kabının kapak kenarlarında şeffaf ve kurumuş birikintiler yapıyordu ve solusyondada ispirto benzeri koku oluyordu...yanılmışımdır belki o aldığımda birşeylik vardır dedim ama ne zaman alsam bunu gördüm..lenslerin de çapını büzüştürüyor küçültüyor...solocare aqua da lensleri gevşetip çarşaf gibi yapıyor..bombesiz yassı birşey oluyor göz zor alıyor lensi üstüne...
benim ncler de sanki solocare kullanılmış gibi yası gevşek ve bombesiz..sanırım ondan kayıyorlar...lensi toparladığını tek bildiğim solusyon da opti free ama o da çok kötü ya
canım sanırım değiştirmeyeni yok..illa ki değiştiriyor..hatta aynı solusyonu sürekli kullansan bi süre sonra onda bile renk değişiyor..mesela sürekli sauflon kullanınca lensler her geçen gün daha da açılıp soluyor..

kızlaaaaar lenslerim geldiiiiiii sonunda daha elime geçeli 10 dkk olmadı resim çektim sizin için yeni uykudan uyandım bakımsızlık için çok özür diliyorum albüme ekliyorum resim haberiniz olsun.ilk izlenimim:
siyah gözü bayağı açıyor
opak seri olmasına karşı yapay durmuyor
göz çapım küçük olduğu için alt kenardan taşma yapıyor
rahat bir lens ama taşma olmasaydı daha süper olcaktı

hayırlı olsun kuzu o taşma zamanla düzelir belki yaa ilk taktığın için öyledir belki ayyy resimlere hemmen bakıyorum

cok mutlu oldum sımdı cor ıce larmı nılın tawsıyesı uzerıne optı free ye koydum koyulasır bır umıt dıye koyulasır deılmı canım ??? ınsallahhhhhhhh koyulasır.. ben yaklasık 7 yıldır renu kullanıyorum hıc renk deısmedı :) ayyyy sewındım sımdı yaaaaaa:90:

cnmm cok gusellllll olmussss masallahhhh ama quartzo bende daha acık durdu ya neden bu lensler bende daha acık duruyor :))))))))... gozun sıyahmı senın

nil dediysa doğrudur sen goy guduzz opti freeye bak nasıl beğeneceksin

cnmm cok gusellllll olmussss masallahhhh ama quartzo bende daha acık durdu ya neden bu lensler bende daha acık duruyor :))))))))... gozun sıyahmı senın

evet tatlım siyah.sana çok yakışıyor açık ve güzel duruyor ev kepenkli olduğu için az ışıkta çıktı bundan bi tık daha açık.ben asıl makyajla merak ediyorum bugün dışarı çıkmadan yine makyajlı çekip koyarım benim gözümü tırmalayan bi tek taşma oldu

cok gusellll bır lens bencede herkes benım kendı gozum sanıyor :) tekrardan gule gule kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…