Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

mervecim bende marine.i beğendim ama ama ama nc.lerin pupilleri niçün dev gibi doğal durmuyoooo

Evet canım öyle durdu maalesef, bu nc.nin yapısından da kaynaklı, sanırım lensin kavisi benim gözüme tam oturmadığı için biraz kaydı da, hem de Güneşin dediği gibi lensin rengi mel gibi kahve gözle kaynaşmadığı için alttan kahve kahve gözüktüler...:100:

tabi biçoğumuz lens almadan fotolardan/yorumlardan tahminde bulunuyoruz kendimize yakışır yakışmaz diye ama denemek lazımmış ben bunu gördüm, herkesin göz tabanı başka çünkü..

tuonela tşk ederim evet buldum artık arayışım sona erdi...
başkada lens takmam ben artık
bu yüzden cor garfitelerime de elveda diorum

mzy, 3 lü seriden hiç hazetmem ben işin aslı,yapay buluyorum ama senin siyah gözünde sırıtmamış,keza sedanın gözü koyuya yakın kahve ondada sırıtmamıştı,boyamasını mı hafiflettiler ne quatzonun,çünkü siyah gözde quatzro eskiden car car bağırır ve pört pört dururdu..
tenine saçına çok yakışmış,güle güle kullan

canım aslında kendimize ne tür renklerin daha çok yakıştığını anlamak için ucuz lensleri yani aylık lensleri önce bir denemeliyiz..her ne kadar renklerin yoğunluğu opaklığı tonu markadan markaya değişiyor da olsa en azından ela lense mi..mavi lense mi yoksa yeşil lense mi bakmamız gerektiğini..hatta açık renkler mi koyu renkler mi bunlara bakmamız gerektiği daha iyi anlaşılır..hem böylece maddi kaybımız da çok daha az olur...

mzy hayırlı olsun lenslerin güle güle kullan ama ben resimleri göremedim

evet yosun goy şuraya bir resimda görek nasılimiş verde marineler siyah gözlerda nazar değdireceyik diye korkarsın?? korkma maşallah derik hiç bişi oolmaz

quartzo aldım ben de..sarışınım,çillerim var bakalım nasıl durucak..yakında elime geçer, tekrar yorum yazarım.. :)

Son düzenleme:
evet yosun goy şuraya bir resimda görek nasılimiş verde marineler siyah gözlerda nazar değdireceyik diye korkarsın?? korkma maşallah derik hiç bişi oolmaz

yok bitanem ne nazarı nazardan korksam sana kırpılmamış kendi resmimi gönderirmiydim güvenmesem canım sıkılıyore bi kaç gündür

Mavima senin konuşman değişti bayağı :86::86:

sedosh ile kıprısça gonuşayıkda ondanidir sverim onların gonuşmalarını,, bayılırm hatta dün başladık bakalım ne kadar öğreneceyim :d sedoshun gonuşmasınu bi dinlesen gülmekden ölürsün acayip tatlıdır

ben alışığım canım hergün duyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…