- Konu Sahibi White Mocha
-
- #21.021
mervecim bende marine.i beğendim ama ama ama nc.lerin pupilleri niçün dev gibi doğal durmuyoooo
Evet canım öyle durdu maalesef, bu nc.nin yapısından da kaynaklı, sanırım lensin kavisi benim gözüme tam oturmadığı için biraz kaydı da, hem de Güneşin dediği gibi lensin rengi mel gibi kahve gözle kaynaşmadığı için alttan kahve kahve gözüktüler...:100:
tabi biçoğumuz lens almadan fotolardan/yorumlardan tahminde bulunuyoruz kendimize yakışır yakışmaz diye ama denemek lazımmış ben bunu gördüm, herkesin göz tabanı başka çünkü..
kızlaaaaar lenslerim geldiiiiiiisonunda daha elime geçeli 10 dkk olmadı resim çektim sizin için yeni uykudan uyandım bakımsızlık için çok özür diliyorum albüme ekliyorum resim haberiniz olsun.ilk izlenimim:
siyah gözü bayağı açıyor
opak seri olmasına karşı yapay durmuyor
göz çapım küçük olduğu için alt kenardan taşma yapıyor
rahat bir lens ama taşma olmasaydı daha süper olcaktı
Yosun sattın bizi bir resim koymadın:95:
evet yosun goy şuraya bir resimda görek nasılimiş verde marineler siyah gözlerdanazar değdireceyik diye korkarsın?? korkma maşallah derik hiç bişi oolmaz
yok bitanem ne nazarı nazardan korksam sana kırpılmamış kendi resmimi gönderirmiydim güvenmesem canım sıkılıyore bi kaç gündür
quartzo aldım ben de..sarışınım,çillerim var bakalım nasıl durucak..yakında elime geçer, tekrar yorum yazarım.. :)
hayırlı olsun gardaşım beğenirsin inşallah :) quartzo güzel renkdir beğenir herkesler :) resimlerini goyda izleyek kısçelerle
Mavima senin konuşman değişti bayağı :86::86:
sedosh ile kıprısça gonuşayıkda ondanidirsverim onların gonuşmalarını,, bayılırm hatta dün başladık bakalım ne kadar öğreneceyim :d sedoshun gonuşmasınu bi dinlesen gülmekden ölürsün acayip tatlıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?