- Konu Sahibi White Mocha
-
- #21.041
ben alışığım canım hergün duyuyorum
senda kıprısdasıın?? ayy süppermiş öyleyse senda öğrtirsin bana gonuşmanızı
sayılır aslında beş sene oldu burda ama buralı değilim normalde.tabi artık Türkiyeye gittiğimde garipsiyorum burda çok alıştım.çok tatlı konuşuyolar.Arada bizimde kayıyo
süper ya ben de bayılıyorum gonuşunca onlar yüzüm gülüyor resmensurvivordaki taner oğlancığı sırf gonuşması için izliyorum yani o derece sen da öğren de gonuş arada magarina bulli yemişsindir ozaman sen bu arada lenslerinle aran nasıl alıştıın?
mavıma oldurdun benı yemın ederım kapdırdın gıden vallaıııı :))))))) mzy ne gadarda guzel soyledın gardas seftalı kebabcıııgı olsada yesekbu arada ezgınazım hayırlı olsunnnnnnn sonunda
tşk ederim bambamcım lilalık vs hiç yok bende bebek mavisi ile buz mavi arasında bir ton oldu ,açık mavi bir ton.çok memnunum ıceları betty den satın alıyorum yeni seri benim için riskli olabilir,sedacığımın önerisi ile buna karar verdim,hayırlısı..ama süresi dolunca tekrar cor ıce edineceğim aradığım lens ve ton bu idi çünkü, umarım aynı tonu yakalarım bir sonraki ıce ımda, her ne kadar bu zor olsa da
ölme ölme sen lazımsin bana gardaşımdün neden demedin şeftali kebebcığını o nedirki yapta yiyek
unuttum canımyok benım yapabılecegım bısey degıl :)))) bayagı zordur yanı ama denesen mukemmel bıseydır ful kalori
canım çok tşk ederim :) rengimi buldum ..canım icelarına bayıldım , hepsinden daha güzel olmuş. Bence iceları stokla derim, üretimi durdu diye biliyorum çünkü. Güle güle kullan. Rengini bulmuşsun maşallah.
canım çok tşk ederim :) rengimi buldum ..
çok muallaktayım hem üretimi açısından ıce ın, hemde yeni çıkan yasa yüzünden
yurt dışından kozmetik ama özellikle lens alımı yasaklanmış arkadaşlar 19 nisanda çıkmış yasa
yani elimizdekiler sanırım son lenslerimiz,eğer bu yasa cidden uygulanırsa:18:
hatta şuanda ıce sipariş etmeye geç kalmış bile olabilirim ,çünkü 5-6 gün evvel sitelerden sipariş edenler endişe içindeler:18: umarım gerçek dışıdır diyeceğim ama ntvbc de yayınlanan haberi var:26:
bencede öyleEger boyle bişey warsa cok kotuu
yurt dışından kozmetik ama özellikle lens alımı yasaklanmış arkadaşlar 19 nisanda çıkmış yasa
hatta şuanda ıce sipariş etmeye geç kalmış bile olabilirim ,çünkü 5-6 gün evvel sitelerden sipariş edenler endişe içindeler:18: umarım gerçek dışıdır diyeceğim ama ntvbc de yayınlanan haberi var:26:
kozmetikse lensi kesn kapsıyordurbencede öyle
facebookta falan insanlar sayfa açmış yasanın reddi için,bunu develet önlem amaçlı yapmış deniliyor ,bildiğim bu ..sonuç ne olur bilemiyorum ama gümrüğe takılıp sorun yaşanması muhtememl bu şekil olursa,en azından sadece 1 lens alımaına izim verilse şahısa keşke..
noT:resmi gazetedeki yasaya göre lens belirilmemiş''kozmetik ''denilmiş,umarım kapsamaz
ama gümrük vergisi uygulanma ihtimali yüksek imiş lens alımında vs ..
of ya bu yasadan haberimm vardı ama lensleri kapsadığını bilmiyordum. Yeni yasaya göre 1 kişinin 1 yıl içinde max.2 kez ydışından alışveriş yapma hakkı var, fazlasını alırsak ta vergisini ödeyip getireceğiz. Devletin karşı çıktığı nokta vergi verilmemesi.Haksız da sayılmazlar aslında.Bu bakımdan çevremizdekilerin ismine getirtebiliriz ya da bir çaresini buluruz gibime geliyor. yeni renkler de çıkacakmış bakalım umarım onlarda güzel bir renk gelir soloticadan .şöyle apaçık bir su yeşili çıksa keşke yarı opak seriden. hemen alırım vallahi , çok heyecanlandım şimdi...:)
canım lens i yazan yerlerde var ,direk kozmetik yazanda...ama kozmetik kapsamına alınıyor lensbenim bildiğim... eğer senin dediğin gibi olursa ne ala yılda 2 kez alım bize yeter,şuan herşey muallakta ve net bilgi yok ama haber resmi gazete de yayınlanmış durumda...of ya bu yasadan haberimm vardı ama lensleri kapsadığını bilmiyordum. Yeni yasaya göre 1 kişinin 1 yıl içinde max.2 kez ydışından alışveriş yapma hakkı var, fazlasını alırsak ta vergisini ödeyip getireceğiz. Devletin karşı çıktığı nokta vergi verilmemesi.Haksız da sayılmazlar aslında.Bu bakımdan çevremizdekilerin ismine getirtebiliriz ya da bir çaresini buluruz gibime geliyor. yeni renkler de çıkacakmış bakalım umarım onlarda güzel bir renk gelir soloticadan .şöyle apaçık bir su yeşili çıksa keşke yarı opak seriden. hemen alırım vallahi , çok heyecanlandım şimdi...:)
yok cnm kozmetik ürün ve lens girişi ülkeye kesinlikle yasak senede bir ikide değil tamamen yasaklanmış geçmiyo gümrükten lensler yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?