- Konu Sahibi White Mocha
-
- #21.061
solotıcanın bakanlı onayı vs si yok trde..optiklerde de,olanda el altından satıyor bunu o halde o istabuldaki optikçi gibi..:26: ki artık o da satamayacak hal böyle isenilcim aslında türkiyede satılan lenslerin çoğu zaten yurtdışında üretiliyorlar..mesela atıyorum benim burada sıradan bir optikçiden aldığım b&l ler bile mexicoda falan üretildikleri yazıyordu ambalajında..
zaten türkiyede üretilen kaç tane lens varki öyle olsa ohoooo...ama soloticayı bilemem tabi..türkiyede distribütörleri olan ve resmi olarak optikçilerde satılan lens markaları sağlık bakanlığı tarafından izni olan ve CE ve benzeri onayları olan markalar...soloticada sorun yaşansa bile sen en azından sana giden renk türünü öğrenmiş oldun..başka markada aynı rengin muadlini bulup kullanabilirsin
bu kadar telaşlanmayın bence arkadaşlar...belki de gümrükten geçişi daha zor olduğundan dolayı fiyatlar yükselebilir..bir anda giriş çıkışların bıçakla kesilir gibi duracağını sanmıyorum..yarından itibaren uygulamaya geçicek değil ya...mutlaka ki gerçek hayata geçmesi de süre alıcaktır...
Bence olay yeniyken tepki göstermek en doğrusu ,sessiz kaldıkça her şey daha da kötüye gidiyor.Yasaklar ülkesi haline geldik. Bu lensler de günlük değilki arkadaşım. 19 Nisan ve sonrası yapılan bütün alışverişler bu kapsama giriyor. Bir sonraki lens ihtiyacım 6 ay sonra doğacak belki ama çoktan yasaklandı. Durumun vehameti korkunç boyutlarda.,
Arzucum sen ne yapmayı düşünüyorsun???
Bende dun siparis vermistim . Iptali icin email gonderdim bakalim ne olacak?
ahahahahah çok sveindim ,e senin numaralı nasıl oluyorda 2015 oluyorCor ice larım arzu ablaya gelmiş hemde 2015 ser ne kadar şanslıyım ya
cok opak olandan gelmedi demekki aynı nil abladaki gbi olcak bendede :))
ahahahahah çok sveindim ,e senin numaralı nasıl oluyorda 2015 oluyor
çok şanslısın gözlerimiz neredse aynı tonda aynı durur inş.:92: :92:
güle güle kullan
canım acele etmesydin, belki gelirdi,gelmese bile paranı iade alıcaksın zaten
arzucum bana bir cor ıce ayır hattaaaaaakızlar kanun çıkmışsa uygulanacak şikayet edilsede faydası yok bizde mecburen tek tek getiriz tabi o zaman lenslerşin fiyatı yükselir solotica alıcaklar eliniz çabuk tutsun bence tam almanın sırası:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?