- Konu Sahibi White Mocha
-
- #21.081
2015 ise 2015 kadar süresi...kızlar cidden bu lenslerin raf ömrü nekadar? açılmadan nekadar süre saklanır
kızlar kanun çıkmışsa uygulanacak şikayet edilsede faydası yok bizde mecburen tek tek getiriz tabi o zaman lenslerşin fiyatı yükselir solotica alıcaklar eliniz çabuk tutsun bence tam almanın sırası:18:
lutheın 2016 ya kadar son kullanma tarihi ,lenslerede bişi olmuyor,açılmadıktan sonra sorun olmaz..bende alacağım yedek ve açmayacağım,yeni aldığımı seneye açarım ben ancak bu zamanlar yine,ki ben 2015 seriden alacağımarzu abla şimdi ben lens alsam o kutuyu hiç açmadan 2016ya kadar fln saklayabiliyoruz dimi lenslerin rengine fln bişey olmuo yani dimi:44: valla eğer öyle bi yasa çıktıysa cor mellerden 2-3 tane daha alıp stok yaparım tam lensimi buldum demişken kaybetmeyi göze alamamm
canım seninkine bişi olmaz,sen meraklanmakızlar bende korktum şimdi.bnm değiştirilmeye göndereli 1 hafta oldu dahada zamanı çok gelirmiki acaba:44:
lutheın 2016 ya kadar son kullanma tarihi ,lenslerede bişi olmuyor,açılmadıktan sonra sorun olmaz..bende alacağım yedek ve açmayacağım,yeni aldığımı seneye açarım ben ancak bu zamanlar yine,ki ben 2015 seriden alacağım
yine arzu daha net cvplar,bilgi verir için rahat olsun...
arzu abla şimdi ben lens alsam o kutuyu hiç açmadan 2016ya kadar fln saklayabiliyoruz dimi lenslerin rengine fln bişey olmuo yani dimi:44: valla eğer öyle bi yasa çıktıysa cor mellerden 2-3 tane daha alıp stok yaparım tam lensimi buldum demişken kaybetmeyi göze alamamm
herşeyi yasaklayın e mi..burada satın aldığımız her şey için 5 katı fazla para ödeyip,minimum hayat standartlarıyla yaşamaya çalışırken, internetten ürünün esas bedeliyle yaptığımız alışveriş birilerinin gücüne gitti demek ki..
aman solotica bir daha türkiyeye isterse hiç gelmesin açıkcası şahsen hiç umrumda bile değil...annemin karnından soloticayla doğmadım nihayetinde..10 senedir lens kullanıyorum daha düne kadar solotica mı vardı ? tabi ki sevenleri için üzücü olacaktır ama ben bu olaydan çok da etkileneceğimi sanmıyorum...umarım kimseyi üzmeyecek bir çözüm yolu bulunur...ben açıkcası alt tarafı bir lens için kimseye minnet edemem doğrusu...başka markaya dönerim olur biter...
Orası öyle ama solotica kadar basarılı lens ve renk secenegi olan bir marka yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?