Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar kanun çıkmışsa uygulanacak şikayet edilsede faydası yok bizde mecburen tek tek getiriz tabi o zaman lenslerşin fiyatı yükselir solotica alıcaklar eliniz çabuk tutsun bence tam almanın sırası:18:

arzu abla şimdi ben lens alsam o kutuyu hiç açmadan 2016ya kadar fln saklayabiliyoruz dimi lenslerin rengine fln bişey olmuo yani dimi:44: valla eğer öyle bi yasa çıktıysa cor mellerden 2-3 tane daha alıp stok yaparım tam lensimi buldum demişken kaybetmeyi göze alamamm

lutheın 2016 ya kadar son kullanma tarihi ,lenslerede bişi olmuyor,açılmadıktan sonra sorun olmaz..bende alacağım yedek ve açmayacağım,yeni aldığımı seneye açarım ben ancak bu zamanlar yine,ki ben 2015 seriden alacağım
yine arzu daha net cvplar,bilgi verir için rahat olsun...

kızlar bende korktum şimdi.bnm değiştirilmeye göndereli 1 hafta oldu dahada zamanı çok gelirmiki acaba:44:
canım seninkine bişi olmaz,sen meraklanma
zamanı çok gelirmi ki derken bunu kastettin sanırım,değişim yapılır kargoya verilir,seri olarak 2016 gelir büyük ihtimalle onu soruyorsan tabii..

valla ben de alırım o zmn eğer böyle bişey gerçekten varsa :18:

lensi kapsıyomu ki iyice öğrenmek lazım çok saçma ama ya burda olmayan kozmetik markalarını nasıl alıcaz senede 2 dişimin kovuğuna yitmezzz

luthencim evet açmassan 2016 ya kadar süresi var saklayabilirsin ve elimde aynı seriden var en azından 1 tane daha stoklaman senin için faydalı olur zaten kanunun dışında begendiğiniz seri varsa kılzlar aynı sriden stoklayın bence yoksa zaten bu sene buldugunuz rengi seneye bulamayabilirsiniz bazı renklerde..

herşeyi yasaklayın e mi..burada satın aldığımız her şey için 5 katı fazla para ödeyip,minimum hayat standartlarıyla yaşamaya çalışırken, internetten ürünün esas bedeliyle yaptığımız alışveriş birilerinin gücüne gitti demek ki..

ne kdr guzel yazdın yaa... hele kıbrısta hem duzgun lens yok olanlarda pahalı sonrada neden yurtdısından alıyoruz... neden acaba ? bız cok mu meraklıyız dıger ulkelerı ekonomık olarak desteklemeye ? o zaman sende kendı ulkendekı fıyatları ındır duzgun seyler getır bızda baska ulkelerden almayalım... kıbrıs ıcın konusuyorum tabı ...

yok türkiye için de konuşabilirsin gayet..herhangi bir ürün için söylemek gerekirse arada o kadar bariz fiyat farkları var ki..insanın kendini enayi gibi hissetmemesi imkansız..yetmezmiş gibi net alışverişimizi de kısıtlıyorlar..yeter ama yaa..

kızlar elbetteki bu yasağa yenilmeyeceğiz...
yurtdışına çok gidip gelen tanıdıklarımız vasıtasıyla ihtiyaçlarımızı gidereceğiz.
lenslerimizden MAHRUM KALMAYACAĞIZ!!!
Malum kozmetik firmalarına da KAZIKLANMAYACAĞIZ!!!

aman solotica bir daha türkiyeye isterse hiç gelmesin açıkcası şahsen hiç umrumda bile değil...annemin karnından soloticayla doğmadım nihayetinde..10 senedir lens kullanıyorum daha düne kadar solotica mı vardı ? tabi ki sevenleri için üzücü olacaktır ama ben bu olaydan çok da etkileneceğimi sanmıyorum...umarım kimseyi üzmeyecek bir çözüm yolu bulunur...ben açıkcası alt tarafı bir lens için kimseye minnet edemem doğrusu...başka markaya dönerim olur biter...

Orası öyle ama solotica kadar basarılı lens ve renk secenegi olan bir marka yok bence

Orası öyle ama solotica kadar basarılı lens ve renk secenegi olan bir marka yok bence

evet kısmen katılıyorum pupil geçişi ve şaşı görünüm yaratmaması başarılı..tasarım da fena değil ancak renkleri ve pikselli boyaması için malesef aynı şeyi düşünmüyorum..bu sadece benim fikrim tabi ki..
belki bu kadar dert etmeme sebebim çok da radikal değişiklik amacı güderek lens kullanmadığım için olabilir..yada yılların verdiği doyum ve bıkkınlık da olabilir...kendi gözüme yakın renkler tercih ettiğim için pupil ve damar sorunum pek olmuyor hangi marka olsa olur diyorum ama lenste açık renk tercih edenler solotica olayına tepki göstermekte haklılar tabi ki..

Sizee cok guzel bir haberim varrr adreselens diye bir dükkan var bilen vardır muhtemelen bu durumu konustum onlarla dedilerki biz vergisini ödeyip getirtiyoruz dedi o yasa bireysel oluarak getirip satanlar için geçerli dedi içimi rahatlattı bende hemen sizinle paylaşayım dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…