- Konu Sahibi White Mocha
-
- #21.101
Sizee cok guzel bir haberim varrr adreselens diye bir dükkan var bilen vardır muhtemelen bu durumu konustum onlarla dedilerki biz vergisini ödeyip getirtiyoruz dedi o yasa bireysel oluarak getirip satanlar için geçerli dedi içimi rahatlattı bende hemen sizinle paylaşayım dedim...
Ne demekkkişte bu çok güzel :) ben de zaten o dükkanla aynı şehirde bulunduğum için lenslerimi oradan alıyordum..demekki almaya devam edebileceğim...alamasaydım da sorun olmazdı ama bu güzel haber gerçekten..teşekkür ederim
O kadar lens denedim denemediğimi sipariş verdim çok merak ediyorumSolotica hemde denemeden çıldırmış olmalıyım :86:Bu gece geçmez bana
Sizee cok guzel bir haberim varrr adreselens diye bir dükkan var bilen vardır muhtemelen bu durumu konustum onlarla dedilerki biz vergisini ödeyip getirtiyoruz dedi o yasa bireysel oluarak getirip satanlar için geçerli dedi içimi rahatlattı bende hemen sizinle paylaşayım dedim...
Ne demekkkHep senmi bilgilendireceksin az da ben bilgilendireyim dedm :) bende ist deym bakalım arz abla satamazsa mecbur ordan alcaz
canım seninkine bişi olmaz,sen meraklanma
zamanı çok gelirmi ki derken bunu kastettin sanırım,değişim yapılır kargoya verilir,seri olarak 2016 gelir büyük ihtimalle onu soruyorsan tabii..
kızlar geçen hafta aldığım cristallerimi mel veya ocre ile değişmek istiyorum ilgilenen varsa mesaj atabilir benimki kadar yeni olması şart değil
çok fazla açtı benim gözümü kullandınmı bilmiyorum ama magıc top cinza kullanıyodum geçen sene samimi arkadaşlarım ona benzetti ki cristal ondan bile açık bende yeşil olmadı malesef beyaz boyaması çok fazla sedoşum mel.i görümcem istiyo değişirsem ona vericem ocre olursa hiç denemediğim için merak ediyorum ben deniycem
canım gelmedi yazdıkların ben görmedim ptt kargo ile istersen lensleri alırken postacıya ödemeli istersen gittigidiyordan özel satışla yada sahibinden sitesinden kredi kartıyla alabilirsiniz:)
siz nasıl isterseniz tercih sizin :)
a öyle mi bıktım şu msnden yahu :84: o zman postacı mıntlerımı getirince ödemeyi ona yaparım arzu ablacım uygun mudur :87:
selam kızlar aslında hem üzgünüm hemde mutlu Vetmancığımı bana gönderdiği eski seri grafitenin birinde üretim hatası var bencegerçi Vetman bir görsün şanslıyım çünkü vetmandan aldım kendisi hatalıysa lensimi değiştiricek yurtdışından alsaydımm oooo çok uğraşmam gerekirdi.Renge gelince çok doğal ancak koyu bir mavi oldu Nilin lensleriyle uzaktan yakundan ilgisiz oldu çok koyu gri mavi bir renk.Flaşlı bile koyu durdu albüme birazdan eklerim.:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?