Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

işte bu çok güzel :) ben de zaten o dükkanla aynı şehirde bulunduğum için lenslerimi oradan alıyordum..demekki almaya devam edebileceğim...alamasaydım da sorun olmazdı ama bu güzel haber gerçekten..teşekkür ederim

Ne demekkk Hep senmi bilgilendireceksin az da ben bilgilendireyim dedm :) bende ist deym bakalım arz abla satamazsa mecbur ordan alcaz

O kadar lens denedim denemediğimi sipariş verdim çok merak ediyorumSolotica hemde denemeden çıldırmış olmalıyım :86:Bu gece geçmez bana

O kadar lens denedim denemediğimi sipariş verdim çok merak ediyorumSolotica hemde denemeden çıldırmış olmalıyım :86:Bu gece geçmez bana

hehe:) charm grafiteden şikayet edeni duymadım hic anca yeni seriden şikayet eden wardır oda cok az opak olmasından :)

oldu canım tabiki :)bu lenslerin bayiliği resmi olarak olmadıgı ve getirelemediği için herkez aynı şekilde getiriyor çünkü soloticaların resmi olarak türkiyeye girmesi imkansız resmi ithalatı yok dünyanın hiçbir yerine resmi olarak gitmiyor bu lensler herkez aynı şekilde alıyor bayiliği olsa numaralılarıda gelirdi neden numaralılar Brezilyada çünkü resmi olarak TR ye giremezz benden dogru bilgiyi alın her safsatayada inanmayınn:))kanun herkezi bağlar arkadaşlar kimseyi ayırmaz o yüzdenmi aylardır lensleri gümrüğe takılıp soloticaları getiremediler resmi olmadıgı için getiremiyorlar işte limiti aştıkları zaman hopp lensler gümrükdee

Son düzenleme:
Ne demekkk Hep senmi bilgilendireceksin az da ben bilgilendireyim dedm :) bende ist deym bakalım arz abla satamazsa mecbur ordan alcaz

Arzu ablanın getiremeyeceğinimi düşünüyorsunn dünden beri benden başka herkez üzgün forumda üzülmeyin ben getiremezsem kimse getiremez aysbekcim çünkü ben direk Brezilyadan fabrikasından alıyorum bana firma değil şahıs gönderiyor hiç üzülmeyin

arzu abladan lens alan arkadaslar ödemeyi nası lyapıyorz ? lensler elimize ulasınca ptt den mi ?? arzu ablaya yazdım ama cevap alamadım msn den kaynaklı bı sorun olabılır ,bilgilendrirseniz sevinirim

canım gelmedi yazdıkların ben görmedim ptt kargo ile istersen lensleri alırken postacıya ödemeli istersen gittigidiyordan özel satışla yada sahibinden sitesinden kredi kartıyla alabilirsiniz:)
siz nasıl isterseniz tercih sizin :)

Son düzenleme:
kızlar geçen hafta aldığım cristallerimi mel veya ocre ile değişmek istiyorum ilgilenen varsa mesaj atabilir benimki kadar yeni olması şart değil

çok fazla açtı benim gözümü kullandınmı bilmiyorum ama magıc top cinza kullanıyodum geçen sene samimi arkadaşlarım ona benzetti ki cristal ondan bile açık bende yeşil olmadı malesef beyaz boyaması çok fazla sedoşum mel.i görümcem istiyo değişirsem ona vericem ocre olursa hiç denemediğim için merak ediyorum ben deniycem

oylemı cnmmm bnm cor ıcelar gıbımı yanııı gozlerın ne renk

a öyle mi bıktım şu msnden yahu :84: o zman postacı mıntlerımı getirince ödemeyi ona yaparım arzu ablacım uygun mudur :87:

a öyle mi bıktım şu msnden yahu :84: o zman postacı mıntlerımı getirince ödemeyi ona yaparım arzu ablacım uygun mudur :87:

concord senin gözlerin ne renkk...
icemint merak ediyorum gri lens bakıyorum ama fazla fotoğraf yoktu...
gelince eklersen resim süper olurr..
vetnam da var sanırım sadece foto..

selam kızlar aslında hem üzgünüm hemde mutlu Vetmancığımı bana gönderdiği eski seri grafitenin birinde üretim hatası var bencegerçi Vetman bir görsün şanslıyım çünkü vetmandan aldım kendisi hatalıysa lensimi değiştiricekyurtdışından alsaydımm oooo çok uğraşmam gerekirdi.Renge gelince çok doğal ancak koyu bir mavi oldu Nilin lensleriyle uzaktan yakundan ilgisiz oldu çok koyu gri mavi bir renk.Flaşlı bile koyu durdu albüme birazdan eklerim.:18:

cnm ekle cok merak edıyorrr charm grafıtemııı?? bende cor grafıte dusunmustum ama arzu abla son serı koyulastı deyınce vazgectım bana charm ıce bıle koyu gelıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…