Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

concord senin gözlerin ne renkk...
icemint merak ediyorum gri lens bakıyorum ama fazla fotoğraf yoktu...
gelince eklersen resim süper olurr..
vetnam da var sanırım sadece foto..

canım orta kahve koyu kahve arası bir şey :) evet ben de icemint ve cristal arasında gidip gelmiştim srekli en son artık ne olursa olsun dedım icemint siparişi verdim he aklım cristalde de kaldı o ayrı tabi ulaşınca elime aydınlatmaya çalışırım seni canım .. inş yakaşır ,büyük gelirse yakışmaz ise diye çok korkuyorum :18:

tamam gelsin resimleri görelimm....

bende quartzo ocre şimdide icemint böle dolanıyorummm..gerçi birbiriyle alakasız lensler ama
benim tenim çok açık sayılmazz gözlerimde orta kahveee çapını bende bilmiyorum saçlarımda kızıl...
gri lens yakışır heralde diyorumm..

ocre çok istemiştim amaa son eklenen fotolar çok koyu kahve gözde hiçbir değişiklik yapacaını sanmıyorumm...oyüzden vazgeçtimm....daha önceee pinax da felan renk ok güzelldii .. ocre yani ama yeniyi beğenmedimm..

evet beğenmemekte haklısınn
senin gözünde genelde lensler çok hoş duruyorrr
buçok koyu olmuş..

ama açan sülüsyonlar var bildiğim kadarıylaa nil felan kullanmıştı deneye bilirsin bencee..

Yazılarım niye minik çıkıyor anlamadım:84:neden kimse yorum yapmıyorrrrrr

berry cnm aslında çokta koyu olmamış hoş duruyor bence ama senn göz rengine göre daha açık olmalıydı koyu gözde senin grafiteni düşünemiyorum.keşke charm ice alsaydın yada eski grafite olsaydı memnun kalırdın ama yinede hoş bi mavi olmuş.kötü değil sadece beklentini karşılamamış galiba

lenslerden biri zaten hatalı bugün geri gidecek eski seride başka yok vetmanın elinde satılmış sonuncuda sanırım ice alıcam:44:
bunlar eski seriydi mzy

Son düzenleme:
bide bu charmlarda pupil gitgide genişliyo mu bana mı öyle geliyo yakında sadece hare olucak gerisi pupil boşluğu

Kızlar bu başlıkta bir süre önce yazmıştım ve Arzu hanımın msn adresi bana verilmişti. Fakat kendisini hiç online göremiyorum. Msn adresimi değişti. Banamı yanlış verildi noldu hiç bilmiyorum Arzu hanım bu siteye üyemi? Üyeyse burdan ulaşıyım kendisine:44:

Son düzenleme:
Mavi lens hayallerim suya düştü bende emektar mellerimle giderimneyse ben kaçtım yorumlarınızı olumlu olumsuz bekliyorum arkadaşlar kızımın okuma bayramına hazırlanmalıyımmm

lenslerden biri zaten hatalı bugün geri gidecek eski seride başka yok vetmanın elinde satılmış sonuncuda sanırım ice alıcam:44:
bunlar eski seriydi mzy

görmemişim tatlım eski seri olduğunu.bencede ice al hiç pişman olmıycaksın eminim.çünkü grafite biraz daha bulanık mavi ama ice net bi mavi oluyo

vetnam10 nicki burdanda devamlı yazıyorr ulaşabilirsinn....

bide bu charmlarda pupil gitgide genişliyo mu bana mı öyle geliyo yakında sadece hare olucak gerisi pupil boşluğu

ah keşke öyle sadece dışı hareden ibaret lens olsa...gözrengimden memnunum aslında ama sırf hare katsın ve gözümü büyük göstersin diye lens kullanıyorum..yoksa rengi değişsin diye bir takıntım yok circle lens diye birşeyler var gerçi ama onları da sevemedim...
freshlookun radiance diye bir serisi var sadece hareden ve iris kısmında hafif bir simden ibaret.. ama malesef türkiyede bilinmiyor...

Son düzenleme:
berrycim bende önceki yorumlarımda ısrarla söylemiştim gözlerin çok koyu olmadığı için bulanık durabilir bir çok belli bi mavi değil iki diye kötü olmamış ama pek bellide olmamış seninde dediğin gibi bencede ice almalıydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…