Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bunlar eski seri bu arada haklısın benimkimi böyle yoksa resmen lensi boyamamışlar

canım lensin opaklığını daha opakmış gibi gösterebilmek için solusyon olarak solocare aqua kullanabilirsin...lensleri eski haline göre bariz opak gösteriyor..benim rainbow dark greenler oldukça koyu ve şeffaf bir renkken bu solusyonla renkleri gözle görülür şekilde açılıp..opaklığı da neredeyse b&l benzeri opaklığa ulaştırıp lensi tanınmaz hale getirmişti...lensten pişman olmadan önce solusyon değiştirmeyi deneyebilirsin

swang msndeysen açıyorum genelde akşamları msndeyim o zaman sana telefonumu vereyim sen bana cepten mesaj gönderirsin smnde oldugunda:)ben gelirim

vetnam10 nicki burdanda devamlı yazıyorr ulaşabilirsinn....

Teşekkür ederim telefon ile haberleştik. Yarın kendisiyle görüşüp bende sipariş verme niyetindeyim
Göz rengim açık kahverengi. Hidrosummer Gloss Serisinden Branca rengini düşünüyorum.:78: Burada bu seriden bu rengi kullanan deniyen varmı acaba?

solotica hıdrosummer gloss başlıgına en son eklediğim branca resmi bu forumdan bir arkadaşıma ait baklabilirsin aswangcım :)

Charme icelar bana hic yakismadi cok uzgunum
Olur mu canım yaa,yakışmıştır,orta kahveydi galiba gözün dimi,niye yakışmamış olabilir ki,resim koy da biz de yorum yapalım,ilk açıldığında hem daha çiğ oluyorlar,hem gözün de alışmıyor birdenbire köklü değiştiren renk olunca

Arkadaşlar ben artık solotica maceralarıma son verme kararı aldım..

en son olarak bir ihtimal charme ocre almayı düşünüyordum ancak ondan da vazgeçtim..gördüğüm resimler bana charm ocrenin gözü haddinden fazla rengini açtığı izlenimi verdi..sonuç olarak charm da baya opak olduğu için ve göz rengimi açıp yine beni solduracağı için hareli olmasının da bir anlam ifade etmeyeceği kanaatine vardım..denemediğim lens rengi türü kalmadı ancak hiçbirisini doğal kahve gözlerim kadar beğenemediğimi açıkca ifade etmek istiyorum..doğal gözlerimin doğal güzelliğini bozmayacak türde bir renge rastlamadım ne yazıkki....
umarım siz aradığınızı bulursunuz bol şanslar...ben topikten çekiliyorum...diğer lens topiklerinde görüşmek üzere....sevgiler...

Son düzenleme:
cor ice gibi değil gözlerim siyah önceki sayfalarda var resmi ama nildeki duruşuyla alakası olmadı cristalin bende fazla açık ..yeşillik yok denecek kadar az baya bi açık gri oldu diyebilirim canım

canım daha ilk takışın ise ondandır o parlaklığ,ı lensler ilkgün çok parlak ve açık olurlar 1 hafta içinde oturur tonu..cristalin boyaması ile oyannadığını sanmıyorum,daha da opaklaşmış olamaz,yeterli düzeyde opaklığı zaten,bekle istersen yosuncum

canım benmde baktım şişeleri bende duruyor hala chrm grafitelerin ,lesnler durmasa da:)
10/2014 miş benimkiler..üzüldüm memnun kalmadığına ama hep söylüyorum garfite koyu mavi bir renk,..ama resimden mi bilmem sendede mavilik hakim ama koyu olması seninde memnun etmemiş ,bende sırf bu yüzden açık mavi olsun die ıce 'a yöneldim...
cor garfite 2 ton açığı en fazla charm garfitenin iöyle bariz bir fark yok aralarında,açık bir mavi istiyorsan ıce düşünebilirsin ama oda yoğun mavili olmaz sende,grisi yoğun,mavisi az bir renk,(siyah gözde bu yüzden açık mavi duruyor)graftetede ise mavi yoğun gri az..chrm ve cor garfiteden açık bir ton olur beryycim.. en azından tabanın çok açık olmadığ için mavi yansımalı olur diye düşünüyorum..

Charme icelar bana hic yakismadi cok uzgunum

canım ya nasıl üzüldüm anlatamam ,resim kalitesi çok düşük inan anlamadım bişi
kötü derken nasıl yorumun nedir?..
bu arada ilk gün lenslerini açar açmaz hemen deneyip peşin hüküm vermeyin ,ertesi gün veya 5-7 gün sonra aynı lensi takınca ton değişmiş oluyor ve bu kez beğeninizi kazanabiliyor..dolayısyla acele etmeyin derim ..ilk gün kendixsuyunda çıktığında farklı tonda oluyor,zamanla oturuyor rengi..seninki numaralı birde ,çok isterim birkaç güne içine sinmesini ,feci üzüldüm sabırla beklemiştin canım ya ne olur umudu kırma hemen ,birkaç gün bekle ,solusyonda otursun rengi...
bu arada bol ve net resimler çekersen sevinirim ezginazcım

Son düzenleme:
nilcim evet bi aldığım gün taktım birde dün taktım yani toplamda 2 defa dün gören arkadaşlarım cinza.ya benzettiler ki cinza zaten gri doğrudur dediğin daha çok yeni belki zamanla yeşillenir biraz şu anki duruşu açık gri.yinede takasa açığım şu an

lenste oynama yoksa ki sanmıyorum,kesinklikle değişir oturuur rengi ,daha çok yeni sonuçta ama dediğin gibi benzer bir lensin var ise,o zaman haklısın ..ama cristal bende gri değil su yeşil -aqua yansımalı,ama elbette gözlarimiz koyu olsada ikimizinde pigmentlerimiz farklı dolayıyla birebir aynı durması zaten olanaksız.. hayırlısı olsun canım sonuç ne olursa olsun içimize sinsin yeter :92:

evet canım cinza ile ayırmadı arkadaşlarım buda moralimi bozdu haliyle zaten şu an kullanmıyorum solüsyonda bekledikçe rengi oturur gibime geliyo

Mavi lens hayallerim suya düştü bende emektar mellerimle giderimneyse ben kaçtım yorumlarınızı olumlu olumsuz bekliyorum arkadaşlar kızımın okuma bayramına hazırlanmalıyımmm

canım neden beyenmedın guzel duruyor ama bıraz koyu gıbı olmus dogru... ama bence cok dogal gorunuyor sıkma oyle canını hemen bence gayet guzel.. ama madem daha acık ıstıyordun neden ıce almadın ıce ın tonu mukemmel en guzel grı mavi tonu ice...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…