- Konu Sahibi White Mocha
-
- #21.141
bunlar eski seri bu arada haklısın benimkimi böyle yoksa resmen lensi boyamamışlar
Kızlar bu başlıkta bir süre önce yazmıştım ve Arzu hanımın msn adresi bana verilmişti. Fakat kendisini hiç online göremiyorum. Msn adresimi değişti. Banamı yanlış verildi noldu hiç bilmiyorumArzu hanım bu siteye üyemi? Üyeyse burdan ulaşıyım kendisine:44:
vetnam10 nicki burdanda devamlı yazıyorr ulaşabilirsinn....
tamamdır concordiacım yoksa sende bana msnden ulaşamayanlardanmısını yogunlukdan msnde gşremiyorum telefonla arayabilirsiniz:)a öyle mi bıktım şu msnden yahu :84: o zman postacı mıntlerımı getirince ödemeyi ona yaparım arzu ablacım uygun mudur :87:
solotica hıdrosummer gloss başlıgına en son eklediğim branca resmi bu forumdan bir arkadaşıma ait baklabilirsin aswangcım :)Teşekkür ederim telefon ile haberleştik. Yarın kendisiyle görüşüp bende sipariş verme niyetindeyim
Göz rengim açık kahverengi. Hidrosummer Gloss Serisinden Branca rengini düşünüyorum.:78: Burada bu seriden bu rengi kullanan deniyen varmı acaba?
solotica hıdrosummer gloss başlıgına en son eklediğim branca resmi bu forumdan bir arkadaşıma ait baklabilirsin aswangcım :)
Olur mu canım yaa,yakışmıştır,orta kahveydi galiba gözün dimi,niye yakışmamış olabilir ki,resim koy da biz de yorum yapalım,ilk açıldığında hem daha çiğ oluyorlar,hem gözün de alışmıyor birdenbire köklü değiştiren renk oluncaCharme icelar bana hic yakismadi cok uzgunum
Charme icelar bana hic yakismadi cok uzgunum
Eki Görüntüle 185413
Eki Görüntüle 185412
Eki Görüntüle 185414
Eki Görüntüle 185415
ev ortamında kahve bu fotolar maksimumm ışık gelmiş hali
cor ice gibi değil gözlerim siyah önceki sayfalarda var resmi ama nildeki duruşuyla alakası olmadı cristalin bende fazla açık ..yeşillik yok denecek kadar az baya bi açık gri oldu diyebilirim canım
selam kızlar aslında hem üzgünüm hemde mutlu Vetmancığımı bana gönderdiği eski seri grafitenin birinde üretim hatası var bencegerçi Vetman bir görsün şanslıyım çünkü vetmandan aldım kendisi hatalıysa lensimi değiştiricek yurtdışından alsaydımm oooo çok uğraşmam gerekirdi.Renge gelince çok doğal ancak koyu bir mavi oldu Nilin lensleriyle uzaktan yakundan ilgisiz oldu çok koyu gri mavi bir renk.Flaşlı bile koyu durdu albüme birazdan eklerim.:18:
nilcim evet bi aldığım gün taktım birde dün taktım yani toplamda 2 defa dün gören arkadaşlarım cinza.ya benzettiler ki cinza zaten gridoğrudur dediğin daha çok yeni belki zamanla yeşillenir biraz şu anki duruşu açık gri.yinede takasa açığım şu an
Eki Görüntüle 185413
Eki Görüntüle 185412
Eki Görüntüle 185414
Eki Görüntüle 185415
ev ortamında kahve bu fotolar maksimumm ışık gelmiş hali
Mavi lens hayallerim suya düştü bende emektar mellerimle giderimneyse ben kaçtım yorumlarınızı olumlu olumsuz bekliyorum arkadaşlar kızımın okuma bayramına hazırlanmalıyımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?