Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Berry geçmiş olsun mu diyim ne diyim bilemedim =)) Charm Grafite'nin çok çok koyu bir lens olduğunu söylemiştim daha önce. Bana da aynı sana gelen seriden geldi ve lens resmen boyanmamış gibi. İlk başta hatalı zannetmiştim, bu lens boyanmamış resmen demiştim hatta. Eline alıp baktığında sanki üzerinde hiç boya yok... Tahmin ettiğim gibi sende de bende olduğu gibi koyu durmuş. Ama yine de yakışmış bence. Grafite çok enteresan bir renk, özellikle charm olanını takmışsın takmamışsın çok farketmiyor malesef. Ben gözlerimi büyük göstersin diye kullanıyorum arada sırada, başka bir beklentim kalmadı charm grafiteden. Göz yapın güzel olduğu için hoş durmuş bence yine de. Güle güle kullan =)) Charm grafite düşünen arkadaşlara bir kez daha hatırlatmış olalım çok koyu bir mavi gri olduğunu.

nilllllll duydunmu crıstaller cok acıkmısssss (((

bu arada quartzo almayı dusunen arkadaslar warsa paylasmak ısterım kı quartzolarla aldıgım ıltıfatlar kadar hıccbır lensten ıltıfat almadım :) ... kuafor terzı spor salonundakı arkadaslarım hatta hıc tanımadıgım ınsanlar herkes soruyor... ve herkes ınanılmaz yakıstıgnı cok dogal durdugunu ve beyendıklernı soyluyorlar... hatta charm ıce larlada benı goren bır tanıdıgım quartzoların cok daha gusel oldugunu soyledı :)... almayı dusunen warsa alsın derım

berrycim lensler ciddi koyu bu bir ikinci olarakta charm serisi bencesana buyuk gelmiş haresi gözünün beyazına gelmiş piksel piksel duruyoo.

Güneeeeşşşş sende hemen topige geri dönüyosuuun ben senin paylaşımlarından yararlanmak istiyorum=))

cor ice gibi değil gözlerim siyah önceki sayfalarda var resmi ama nildeki duruşuyla alakası olmadı cristalin bende fazla açık ..yeşillik yok denecek kadar az baya bi açık gri oldu diyebilirim canım

yosun ben çok merak ediyorum cristalleri arkadaşlık isteği yolladım kabul eder misin acabaaaaa?
=)))

nilllllll duydunmu crıstaller cok acıkmısssss (((

yaprı opaktan opak ama çok açık değil ki ,en son pınax aldı ve gözü benden vs bayağı açık onun onda beyaz dururdu ,doğal olmazdı,sırıtırdı çok açık olsa idi canım ... renk otrunca değişir mutlaka,çok açık boyamalı denk gelmedi ise... cristal ben kullanıyorum ve opaklığı rahastzı edici asla değil..

bence cok gzller..Bende cor ice aldm gozum siyah tam beebk mavisi durdu ve cok dogal tavsiye ederim
:92::92::92::92::92::92:resimm istiorummm çıbıkkkkkk,hemennnnnn,derhallllllllllllllll:84::84::84::84:

:88:msn e

aşk olsun yaa biz göremeyecekmiyiz albüme ekleyin bari...

Charme ice bende hic guzel durmadi arkadaslar. Haresi cok belirgin. Lensin o tatli rengine golge dusuruyor resmen. Yani solotica tasarimcilari hangi akla hizmet etmisler boyle acik bir tona siyah hare... Ilk soloticamda malesef hayal kirikligina ugradim. Makyaj yapasim da gelmedi.

Son düzenleme:
Ezginazcım hemen karar verme solüsyonda yıka ve opti free de beklet derim.Ayrıca lenslerinizi seçerken LÜTFEN GÜN IŞIĞINDA ÇEKİLMİŞ FLAŞSIZ FOTOĞRAFLARA GÖRE DEĞERLENDİRİN,

mintleriiimm geldiiii ancak taşma yaptı büyük geldi yanii inşallah zmanla oturur rengi ama doğallık süper cidden freshlook u mu taktım bi gözüme bi gözüme mintleri bariz fark oldu doğallık açısından bu konuda içm rahat ah bir de büyük gelmse idi .... rengine gelince gri ağırlıklı geldi bana maviliikk pek yok hatta annem mavilik yok dedi bakınca .rengi tanımlamak gercekten zor yeşillik de mevcut ama gri baskın gibi sanki bana göre hafıf mavılık cok cok az varmıs gıbı anneme göre yok böyle karısık bı renk işte zmnla değişir belki rengi kızlar bu arada foto koyacağım yakın zaman da merak eden arkadaşalr için

Nilcim cok tatli bir rengi var ama haresi cok belirgin durdu bende. 12 yildir lens kullaniyorum. Farkli markalar denedim Solotica gercekten bambaskaymis. Cok dogalll. Ama charme serisi bana uygun diilmis Bilemiyorum belki de ice oldugundan. Ice'in rengi acik e gozler de cok koyu diil acik kahveye yakin ben lensim diye bangir bangir bagiriyor resmen haresinden dolayi. Ten rengim de acik soguk bir sey oldum
Persembe gunu crystal siparisi vercektim. Yosun da beni korkuttu. Ikinci bir hayal kirikligi yasamak istemiyorum

Canim moralim cok bozuldu. Lensleri gozumde cok fazla bekletmedim. Makyaj bile yapmak icimden gelmedi hemen bir iki foto cekip cikardim. Ilerleyen gunlerde makyaj yapip foto koyarim belki.

Sende cor ice harika durmus. Charme ice da bende durdugundan daha guzel duracaktir eminim. Sedoshun gozleri benimkilerden birazcik daha koyu. Dolayisiyla onda hare daha az belirgin. Senin de gozlerin daha koyu yani Sedosh gibi sana da yakisacaktir

Son düzenleme:
tamam canım ekleyeceğim ama dediğim gibi büyük oldu bende eger kı göz capın küçükse bir kez daha düşün derim ilk günün vermiş oldugu bi oturmamzlık da mevcut sağ gözümde zmanlar oturur umarım .rsımlerı görünce daha iyi anlarsın rengini anlatmak zor

Ezginazcım hemen karar verme solüsyonda yıka ve opti free de beklet derim.Ayrıca lenslerinizi seçerken LÜTFEN GÜN IŞIĞINDA ÇEKİLMİŞ FLAŞSIZ FOTOĞRAFLARA GÖRE DEĞERLENDİRİN,

Berrycim cok tatli bir rengi var rengini sevdim haresi iste kotu keske solusyon haresini soldursa birazcik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…