- Konu Sahibi White Mocha
-
- #21.161
lenste oynama yoksa ki sanmıyorum,kesinklikle değişir oturuur rengi ,daha çok yeni sonuçta ama dediğin gibi benzer bir lensin var ise,o zaman haklısın ..ama cristal bende gri değil su yeşil -aqua yansımalı,ama elbette gözlarimiz koyu olsada ikimizinde pigmentlerimiz farklı dolayıyla birebir aynı durması zaten olanaksız.. hayırlısı olsun canım sonuç ne olursa olsuniçimize sinsin yeter :92:
bence cok gzller..Bende cor ice aldm gozum siyah tam beebk mavisi durdu ve cok dogal tavsiye ederimEki Görüntüle 185413
Eki Görüntüle 185412
Eki Görüntüle 185414
Eki Görüntüle 185415
ev ortamında kahve bu fotolar maksimumm ışık gelmiş hali
bence cok gzller..Bende cor ice aldm gozum siyah tam beebk mavisi durdu ve cok dogal tavsiye ederim
aysbek beyendınmı corları resım koysanaa
cor ice gibi değil gözlerim siyah önceki sayfalarda var resmi ama nildeki duruşuyla alakası olmadı cristalin bende fazla açık ..yeşillik yok denecek kadar az baya bi açık gri oldu diyebilirim canım
nilllllll duydunmu crıstaller cok acıkmısssss(((
bence cok gzller..Bende cor ice aldm gozum siyah tam beebk mavisi durdu ve cok dogal tavsiye ederim
yaprı opaktan opak ama çok açık değil ki ,en son pınax aldı ve gözü benden vs bayağı açık onun onda beyaz dururdu ,doğal olmazdı,sırıtırdı çok açık olsa idi canım ... renk otrunca değişir mutlaka,çok açık boyamalı denk gelmedi ise... cristal ben kullanıyorum ve opaklığı rahastzı edici asla değil..
:92::92::92::92::92::92:resimm istiorummm çıbıkkkkkk,hemennnnnn,derhallllllllllllllll:84::84::84::84:
:88:msn e
charme ice orta kahve gözdeEki Görüntüle 185774
canım ya nasıl üzüldüm anlatamam ,resim kalitesi çok düşük inan anlamadım bişi
kötü derken nasıl yorumun nedir?..
bu arada ilk gün lenslerini açar açmaz hemen deneyip peşin hüküm vermeyin ,ertesi gün veya 5-7 gün sonra aynı lensi takınca ton değişmiş oluyor ve bu kez beğeninizi kazanabiliyor..dolayısyla acele etmeyin derim ..ilk gün kendixsuyunda çıktığında farklı tonda oluyor,zamanla oturuyor rengi..seninki numaralı birde ,çok isterim birkaç güne içine sinmesini ,feci üzüldüm sabırla beklemiştin canım ya ne olur umudu kırma hemen ,birkaç gün bekle ,solusyonda otursun rengi...
bu arada bol ve net resimler çekersen sevinirim ezginazcım
Sedoshum benim! Sende charme icelarin durusu bambaska canimcanımmmmmmm neden beyenmedın yaaaaa resımde cok bellı deıl ama guzel gorunuyorrr...bende uzuldum sımdı neyını beyenmedın kııııı ?
Ezginazcım hemen karar verme solüsyonda yıka ve opti free de beklet derim.Ayrıca lenslerinizi seçerken LÜTFEN GÜN IŞIĞINDA ÇEKİLMİŞ FLAŞSIZ FOTOĞRAFLARA GÖRE DEĞERLENDİRİN,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?