- Konu Sahibi White Mocha
-
- #21.181
bu arada quartzo almayı dusunen arkadaslar warsa paylasmak ısterım kı quartzolarla aldıgım ıltıfatlar kadar hıccbır lensten ıltıfat almadım :) ... kuafor terzı spor salonundakı arkadaslarım hatta hıc tanımadıgım ınsanlar herkes soruyor... ve herkes ınanılmaz yakıstıgnı cok dogal durdugunu ve beyendıklernı soyluyorlar... hatta charm ıce larlada benı goren bır tanıdıgım quartzoların cok daha gusel oldugunu soyledı :)... almayı dusunen warsa alsın derım
nilllllll duydunmu crıstaller cok acıkmısssss(((
arkadaşlar,quartzo aldım ben de..lensin rengini değiştirmeyen solüsyon tavsiyesi verebilir misiniz?..çamaşır suyuna batırılmış gibi olmasın sonra :))
ya ben cristal açıkmı dedim ? bana göre açık oldu dedim !! bu benim fikrim bende açık gri oldu öle su yeşili falan olmadı ben lensi kötülemiyorum bende beklediğim istediğim renk olmadı diyorum kimseyede almasın demedim dememde ben marine alırken kimseye sormadımki herkes yok çok kötü renk yok yapay yok öle göz rengi yok herkesi dinleyecek olursak ...........iyi o zaman ezginaz da desinki seda çok övdü diye aldım berbat oldu hep seda yüzünden aynı renk herkeste aynı durmaz değilmi
sen niye üstüne alındınki ben örnek verdim demek istediğimde buydu zaten herkesin kendi aklı var suçlanır gibi olmuşumda bazı yorumlarda ona kızdım çünkü ben renge kötü demedim bana açık oldu dedim zaten burda herkes güzel oldu derse saçma olur değilmi herkesin cilt rengi göz rengi farklı
o zaman sende cristal açılmışşş duydunmu diye yazdığın mesajı yazma çünkü ben açılmış demedim bende açık gri oldu dedim açılmış gibi bi kelime asla yazmadım senin o lafın yüzünden bazı arkadaşlarımız yosun bizi korkuttu yazmış ok ?
Yosun kimlere kizdin bilmiyorum hizini alamamissin besbelli... Verdigin bu ornek cok tatsiz olmus arkadasim...
Biz Sedoshla aylardir butun renkleri yorumluyoruz. Artik uzmanlastik her rengin hangi gozde nasil duracagini asagi yukari tahmin edebiliyoruz. Ayrica baskalarinin sozuyle hareket edecek kadar ne akilsiz ne de mantiksiz biriyim. Yani merak etme Sedosha guvenerek almadim. Sedoshun gozleri benimkilerden koyu ve dolayisiyla haresinin bende daha belirgin duracagini bile bile aldim.
Sedosha msnden tesekkurumu etmistim lensimi beklerken benimle cok ilgilendigi icin ayrica buradan da bir kere daha tesekkur etmek istiyorum. Melek kalpli arkadasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?