Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Yosuncum crystal siparisi verecektim. Lutfen resimlerini paylasir misin bizimle. Charme iceda hayal kirikligi yasadim crystalde de yasamak istemiyorum Yesillik yok demissin

Son düzenleme:
arkadaşlar,quartzo aldım ben de..lensin rengini değiştirmeyen solüsyon tavsiyesi verebilir misiniz?..çamaşır suyuna batırılmış gibi olmasın sonra :))

ehehe saol valla sedosh, moral oldu, ben de aldım quartzo..deneyince göreciz tepkileri :))

nilllllll duydunmu crıstaller cok acıkmısssss (((

kızlar şimdi forumda herkez birbirine yardımcı olmaya çalışıyor ama herkezin görüşleride aynı olmayabilir bazısına göre çok açık olan bir renk diğer bir arkadaşımıza göre koyu durabilir o yüzden bence sadece fotoğraflarda gördüğünüz resimlere yönelin ve renkleri bana sorun crystal çok açık bir renk değil ama bir arkadaşımıza açık gelmiş olabilir quartzodan koyudur crystaller nasıl açık olabilirki mantıken düşünün yani:)

Son düzenleme:
berrylips bnm cor mellerim numarılıydı ama ben pupili hatalı diye değişime gönderdim.çok dardı bnmkinin pupili takılcak gibi değildi.yenisi 20 güne gelir.gönderdiğimin sk tarihi 2016 dı ama ayını hatırlayamadım cnm.eğer beklicek olursan yeni gelenle karşılaştırabiliriz.

ya ben cristal açıkmı dedim ? bana göre açık oldu dedim !! bu benim fikrim bende açık gri oldu öle su yeşili falan olmadı ben lensi kötülemiyorum bende beklediğim istediğim renk olmadı diyorum kimseyede almasın demedim dememde ben marine alırken kimseye sormadım ki herkes yok çok kötü renk yok yapay yok öle göz rengi yok herkesi dinleyecek olursak ...........iyi o zaman ezginaz da desinki seda çok övdü diye aldım berbat oldu hep seda yüzünden aynı renk herkeste aynı durmaz değilmi

nıye boyle konusuyorsun kı anlamadım ? ben sana suc falanmı attım sen cok acık dedın dıe bende oyle yazdım... ben ezgınazla uzun uzun konustum charm ıce konusunu ben cok ovdum dıye almadı mavı ıstıyordu zaten charm ıce dusunuyordu bendede gorunce beyendı... ustelık ben ona goz rengımız aynı deıl son kararı sen wer dıyede soyledım...herkesın aklı var merak etme herkes benım sozumle lens almıyor!!!!!! adece yorum yapmam ıstenıyor bende yapıyorum herkes gıbı...

sen niye üstüne alındınki ben örnek verdim demek istediğimde buydu zaten herkesin kendi aklı var suçlanır gibi olmuşumda bazı yorumlarda ona kızdım çünkü ben renge kötü demedim bana açık oldu dedim zaten burda herkes güzel oldu derse saçma olur değilmi herkesin cilt rengi göz rengi farklı

yosun öve öve bitiremediğin verdeleri ne zaman fotolayıp göstereceksin kuzum?? bide lensler ilk takıldığında daha açık durabiliyor sabret :) ben mintleri ilk taktığımda resmen griydi şimdi yeşil oldular

fotolar zaten var canım ama kablomu hep unutuyorum doğru tabi onu nilde söledi biraz beklet diye bekletiyorum bakalım aslında kapta sarı olan noktaları belli oluyo ama gözümde öyle yeşil durmadı bende anlamadım belki yeni diye işallah yeşerir çünkü boz gri sevmiyorum cinzamda var ve oda gri

ezginaz da desinki seda çok övdü diye aldım berbat oldu hep seda yüzünden... gıbı bır ornek wermemelısın baska bırının ustunden ornek wer o zaman mumkunse

o zaman sende cristal açılmışşş duydunmu diye yazdığın mesajı yazma çünkü ben açılmış demedim bende açık gri oldu dedim açılmış gibi bi kelime asla yazmadım senin o lafın yüzünden bazı arkadaşlarımız yosun bizi korkuttu yazmış ok ?

ben crıstal cok acıkmıs yazdım !!!!!!! cunku sen oyle dedın !!! ama ezgınaz cıkıpda seda yuzunden hep demedı !!!!!! sen bana suc atamazsın ayrıca benım ustumden bu konuda ornekte weremezsın bunu ancak ezgınaz yazabılır sen deıl !!! benım yazım uzerınede soylemedıler o yorumu hatta senın yorumu yazdıgın gun bana ezgınaz dedı kı gordunmu seda yosun ne demıs crıstal ıcın dıye !!!!!!! bana suc atmaya calısma daha fazlada bısey yazmaycaım cunku hıc gerılmeye nıyetım yok...

Yosun kimlere kizdin bilmiyorum hizini alamamissin besbelli... Verdigin bu ornek cok tatsiz olmus arkadasim...
Biz Sedoshla aylardir butun renkleri yorumluyoruz. Artik uzmanlastik her rengin hangi gozde nasil duracagini asagi yukari tahmin edebiliyoruz. Ayrica baskalarinin sozuyle hareket edecek kadar ne akilsiz ne de mantiksiz biriyim. Yani merak etme Sedoshtaki durusuna guvenerek almadim. Sedoshun gozleri benimkilerden koyu ve dolayisiyla haresinin bende daha belirgin duracagini bile bile aldim.
Sedosha msnden tesekkurumu etmistim lensimi beklerken benimle cok ilgilendigi icin ayrica buradan da bir kere daha tesekkur etmek istiyorum. Melek kalpli arkadasim

Son düzenleme:
yosun neden geriliyorsun yaa kimse sana bişey demedi ki :S sen beklediğimden açık demişsin tamam.. seda da kendi yorumlarını yaptı ama resim de koydu yani kız.. herkese göre değişken olduğunu herkes biliyor zaten,, sen neden üstüne alınıyorsun anlamadım.. sedada charmlar güzel durdu bunu kimse inkar edemez ama herkesde onda durduğu gibi duramayabiliri.. bunu herkes biliyor.. kimse kendisini sorumlu hissetmesin.. herkes soloticanın ne olduğunu biliyor,, bilmeyen de vetmana sorsun bu kadar basit.. gerginlik yapmayın!!

anlamamakta ısrar ediyosun ama tekrar söyliyim ben bende cristal açık gri oldu dedim ayy çok açıkmış demedim ve ben nille konuşuyodum önceki yorumlarda var zaten oda bana açılmış olduğunu düşünmüyorum senle göz rengimiz fotolarda aynı gibi görünsede aynı değildir bide lensin çok yeni dedi bende doğrudur zaten bekletiyorum dedim sen açılmış duydunmu yazınca bunu senin fikrin değilde benim ağzımdan sölenmiş gibi algılamış herkes ve yosun bizi korkuttu demiş arzu abla bile öle anlamışki önceki sayfadaki yorumu yapmış burda kendi fikrimizi sölemiyceksek niye varki bu topik herkeste her renk aynı duracak diye birşey yok sonuçta ist.da olmayan herkes denemeden alıyor ve herkes kendi sorumlu aldığı lensten sen dahil hiçkimse bir başkasına niye sende bu renk durdu niye yazdın kötü etkilendim diyemez banada kimse söylemediğim bişey için söyledin diyemez

canım benim ben zaten kötü amaçla örnek vermedimki ben kendimden vereyim o zaman nille göz rengimiz siyah ben onda çok hoş bulduğum için aldım cristali ama aynı durmadı bende üzüldüğüm için paylaşmak istedim hepsi bu seda niye bu kadar alındı anlamadım ama ben kötü anlamda sölemedimki herkeste aynı durmaz demek istedim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…