- 4 Mart 2011
- 720
- 31
- 408
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #21.201
baget resim ekleyebilirmisin canım??
yosun neden geriliyorsun yaa kimse sana bişey demedi ki :S sen beklediğimden açık demişsin tamam.. seda da kendi yorumlarını yaptı ama resim de koydu yani kız.. herkese göre değişken olduğunu herkes biliyor zaten,, sen neden üstüne alınıyorsun anlamadım.. sedada charmlar güzel durdu bunu kimse inkar edemez ama herkesde onda durduğu gibi duramayabiliri.. bunu herkes biliyor.. kimse kendisini sorumlu hissetmesin.. herkes soloticanın ne olduğunu biliyor,, bilmeyen de vetmana sorsun bu kadar basit.. gerginlik yapmayın!!
evet ygs açıklanmış hayırlı olsun inşallah herkes için.. bilmeyenler tedirgin olabilirler ama bunda sedoshun bi etkisi yok,, sen o yorumu yapınca kızcağız da haklı olarak tedirgin oldu bilen biri olmasına rağmen çünkü biliyor senin gözlerin koyu ee sende de açık durduysa biz napalım dedinil de de crystal var bu konuyu konuştular fln vs vs aman neyse yaa germeyelim artık ortamı rahat olun kızçler gözüm karra kalmadı yara oldum rengarengarenk
mavıma ve ezgınaz sızı çokkkkkk sewıyorum:76:
kızlar cor mellerım geldı:))bıraz soluk geldı rengı ama bılmıyorum
solukmu sana öyle gelmiş mükemmel maşallah o kaş o göz harika olmuş canım yahayırlı uğurlu olsun güle güle kullan canım çok güzeller
dıger lenslerım tam yesıl oldugu ıcın soluk geldı sankı ama alısırım sanıırm zamanla:))
dıger lenslerım tam yesıl oldugu ıcın soluk geldı sankı ama alısırım sanıırm zamanla:))
Ayy umarım bana da öyle gelir,soruyım akşama arzu hanıma,çok güzeldi seninki canım,umarım bu sefer istediğin gibi gelir umarım,benimki de herhalde o zamana gelir,karşılaştırırız tabi,haresi bende yakından çok güzel durmuyordu nc melimin o yüzden resim koymamıştım,benim numaralı diye beklesem mi dedim,hızlı sirkülasyon numarasızlardaymış çünkü,çok teşekkürler bilgilendirdiğin için:81:berrylips bnm cor mellerim numarılıydı ama ben pupili hatalı diye değişime gönderdim.çok dardı bnmkinin pupili takılcak gibi değildi.yenisi 20 güne gelir.gönderdiğimin sk tarihi 2016 dı ama ayını hatırlayamadım cnm.eğer beklicek olursan yeni gelenle karşılaştırabiliriz.
olabilir :) ama lens demesen anlaşılmaz çok güzel kaynaşmış kendi gözün açık sanırım değilmi beren saatin gözüne benzettim sendeki duruşunu tekrar maşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?