Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

hayır işte ben iyi anlamda verdim bu örneği ama seda yanlış anladı ben hala kendimi savunuyorum hiç suçum olmadığı halde şu anda farkındamısın özel mesaj gelmiş senmi dedin açık diye alacaktım almıyorum falan diye bende üzüldüm çünkü bende açık oldu dedim lens açık demedim

yosuncum bak kimse sana suçlusun demedi,, sedaya da demedi.. sen crystali beğenmemişsin olabiliri ama bu crystalin kötü olduğunu göstermez.. bunu zaten kullanıcıların çoğu biliyor.. burda durum senin beğenmemen.. şimdi crystal bi ara gündende olduğu için ve sen de öyle bir yorum yaptığğın için tabi insanlar afalladı.. ama şimdi biri çıksa deseki ayy crystal hayatımda gördüğüm en güzel renk heh işte ozaman crystal günah keçiliğinden kurtulur :) biri diyor güzel biri diyor kötü solotica işte buu :) senin beklntini karşılmaması crystalin kötü olduğunu göstermez.. sen merak etme.. çoğukişi bilir bunu :)

işte bilmeyenler suçlar gibi özelden mesaj atınca moralim bozuldu canım sedanın da üstüne alınıp öyle konuşması tuz biber oldu her neyse ygs açıklanmış haberim şimdi oldu hemen bakmam lazım sağol canım benim şu anda beni anlayabilen tek insan olduğun için ..

evet ygs açıklanmış hayırlı olsun inşallah herkes için.. bilmeyenler tedirgin olabilirler ama bunda sedoshun bi etkisi yok,, sen o yorumu yapınca kızcağız da haklı olarak tedirgin oldu bilen biri olmasına rağmen çünkü biliyor senin gözlerin koyu ee sende de açık durduysa biz napalım dedi nil de de crystal var bu konuyu konuştular fln vs vs aman neyse yaa germeyelim artık ortamı rahat olun kızçler gözüm karra kalmadı yara oldum rengarengarenk

ne kdr guzel ıfade etmıssın :)

ne güzel herkes yardımcı oluyor burda birbirine yahu..herkesin zevki de bakış açısı da farklı..kırgınlık olmasın boşuna..evet öhm ne diyodum: lensin rengini değiştirmeyen solüsyon arıyorum..o kadar uğraştım quartzo almaya, ''gözüm'' gibi bakıcam onlara.. yok mu tavsiyesi olan ??

Son düzenleme:
kızlar cor mellerım geldı:))bıraz soluk geldı rengı ama bılmıyorum

Eklentiler

• $DSC00948.webp
    992 bayt · Görüntüleme: 37
dıger lenslerım tam yesıl oldugu ıcın soluk geldı sankı ama alısırım sanıırm zamanla:))

Eklentiler

• $DSC00933-1.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 39
Ayy umarım bana da öyle gelir,soruyım akşama arzu hanıma,çok güzeldi seninki canım,umarım bu sefer istediğin gibi gelir umarım,benimki de herhalde o zamana gelir,karşılaştırırız tabi,haresi bende yakından çok güzel durmuyordu nc melimin o yüzden resim koymamıştım,benim numaralı diye beklesem mi dedim,hızlı sirkülasyon numarasızlardaymış çünkü,çok teşekkürler bilgilendirdiğin için:81:

olabilir :) ama lens demesen anlaşılmaz çok güzel kaynaşmış kendi gözün açık sanırım değilmi beren saatin gözüne benzettim sendeki duruşunu tekrar maşallah canım

canım normalde daha dogal duruolar,bal rengı gıbı oldular,encok dogal olsun ıstıdoum oldu sanırımm,tekrar saol canım benımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…