- Konu Sahibi White Mocha
-
- #21.221
İnanılmaz doğal durmuş ve çok yakışmış. Çok güzel çok beğendim. Güle güle kullan canım. ( ay nekadar çok yazdım ben öyle)
cook sagol canımm,daha demın taktım ılk defa baktıkca hosuma gıdıoo:)))hıdrocharm la mel arası ıkı ay dusundukten sonra cor a karar vermıstım,iyikide bunu almısımm
canım normalde daha dogal duruolar,bal rengı gıbı oldular,encok dogal olsun ıstıdoum oldu sanırımm,tekrar saol canım benımm
dıger lenslerım tam yesıl oldugu ıcın soluk geldı sankı ama alısırım sanıırm zamanla:))
Bencede iyiki bunu almışsın. Çok doğal durmuşlar.
Bende bu akşam Arzu hanımla konuşup Hidrosummer Gloss Serisinden Branca rengini almayı düşünüyorum.
rica ederim canım doğrudur senin aynada gördüğün görüntü kadar doğal olamaz ki fotoğraf, ama fotoda bile bukadar canlı ve doğalsa birebir tadından yenmez valla bıyıldımmmakkajda süpper konuşuyo gözlerin
aaaa çok güzel,güle güle kullan canım,kaşına gözüne çok yakışmış,meller biraz sarımsı soluk yeşil ama baya açık renk olduğu için yüze çok tatlı masum bir ifade veriyor,ben seviyorum mellerimi,herkese de tavsiye ederim çok beğeniliyor
Bencede iyiki bunu almışsın. Çok doğal durmuşlar.
Bende bu akşam Arzu hanımla konuşup Hidrosummer Gloss Serisinden Branca rengini almayı düşünüyorum.
alınca fotolarını koyarsan senınkınede yorum yaparız,sevıyorum solotıcayıı,bundan sonra baska marka lens yok benım ıcın:))
Bir alıyım kavuşayım koyucam tabiki :78: Ben daha önce elegance ve freshlook kullanıyordum. Bu markayı burdan öğrendim. İyikide öğrenmişim.
cook sagol canımm,daha demın taktım ılk defa baktıkca hosuma gıdıoo:)))hıdrocharm la mel arası ıkı ay dusundukten sonra cor a karar vermıstım,iyikide bunu almısımm
waoww topikte ki ilk branca.lı sen olma unvanında olur :) bana herşey yakışır diye bi program var kanal d.de bugün bi kız vardı ismi eda ben ondakini hidrosummer azul.a çok benzettim başka bi markada hem doğal olup hem o kadar açan bi lens bilmiyorum çünkü kuzenim aradı sırf hemen aç ta bak buda soloticamı acep diyearzu abla görmüşse bilir kesin azulmuydu brancamı
kızlar bıde ben bu lenslerı 2.el aldım,daha dogrusu satan kısının gozune buyuk gelmıs takamamıs ocakta almıs hıc takmamıs,bır sene kullanabılırmıyım lenslerı yoksa 6 ayda gıdermı
siera konuyla alkasız ama profildeki hangi lenss
canım hidrocor mel,bi iki sayfa onde daha yakından fotolar var bakmak ıstersen
baktım canım bende senin gibi kara kara kaşlıyım çok hoş durmuşşş...
sagol canım benım,normalde daha dogal duruolar,beren saatın rengı gıbı duruo bakıyorum ıkı saattırde lenslere yenı oludugu ııcn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?