Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

İnanılmaz doğal durmuş ve çok yakışmış. Çok güzel çok beğendim. Güle güle kullan canım. ( ay nekadar çok yazdım ben öyle )

cook sagol canımm,daha demın taktım ılk defa baktıkca hosuma gıdıoo:)))hıdrocharm la mel arası ıkı ay dusundukten sonra cor a karar vermıstım,iyikide bunu almısımm

cook sagol canımm,daha demın taktım ılk defa baktıkca hosuma gıdıoo:)))hıdrocharm la mel arası ıkı ay dusundukten sonra cor a karar vermıstım,iyikide bunu almısımm

Bencede iyiki bunu almışsın. Çok doğal durmuşlar.
Bende bu akşam Arzu hanımla konuşup Hidrosummer Gloss Serisinden Branca rengini almayı düşünüyorum.

canım normalde daha dogal duruolar,bal rengı gıbı oldular,encok dogal olsun ıstıdoum oldu sanırımm,tekrar saol canım benımm

rica ederim canım doğrudur senin aynada gördüğün görüntü kadar doğal olamaz ki fotoğraf, ama fotoda bile bukadar canlı ve doğalsa birebir tadından yenmez valla bıyıldımm makkajda süpper konuşuyo gözlerin

dıger lenslerım tam yesıl oldugu ıcın soluk geldı sankı ama alısırım sanıırm zamanla:))

aaaa çok güzel,güle güle kullan canım,kaşına gözüne çok yakışmış,meller biraz sarımsı soluk yeşil ama baya açık renk olduğu için yüze çok tatlı masum bir ifade veriyor,ben seviyorum mellerimi,herkese de tavsiye ederim çok beğeniliyor

Bende bu akşam Arzu hanımla konuşup Hidrosummer Gloss Serisinden Branca rengini almayı düşünüyorum.

alınca fotolarını koyarsan senınkınede yorum yaparız,sevıyorum solotıcayıı,bundan sonra baska marka lens yok benım ıcın:))

kendı rengı lensın resmen sarı,ama gozde bal rengı yesıl arası bısey duruo,cok tatlıı,saol canım tkerarr

waoww topikte ki ilk branca.lı sen olma unvanında olur :) bana herşey yakışır diye bi program var kanal d.de bugün bi kız vardı ismi eda ben ondakini hidrosummer azul.a çok benzettim başka bi markada hem doğal olup hem o kadar açan bi lens bilmiyorum çünkü kuzenim aradı sırf hemen aç ta bak buda soloticamı acep diye arzu abla görmüşse bilir kesin azulmuydu brancamı

alınca fotolarını koyarsan senınkınede yorum yaparız,sevıyorum solotıcayıı,bundan sonra baska marka lens yok benım ıcın:))

Bir alıyım kavuşayım koyucam tabiki :78: Ben daha önce elegance ve freshlook kullanıyordum. Bu markayı burdan öğrendim. İyikide öğrenmişim.

Bir alıyım kavuşayım koyucam tabiki :78: Ben daha önce elegance ve freshlook kullanıyordum. Bu markayı burdan öğrendim. İyikide öğrenmişim.

bende 8yıldır freshlook ve bausch lomb kullanıodum,solotıcayı takınca aradakı daglar kadar farkı gordum:))bende ıyıkı ogrenmısım walla:)

Çok güzel durmuş canım,güle güle kullan,hem çok güzel durmuş hem melliğini göstermiş,kaşına gözüne çok yakışmış,ben seviyorum melleri,hem doğal,hem de açık bir yeşil olduğu için yüze çok tatlı masum ifade veriyor,daha da çok beğeniceksin ve soluk bir yeşil renk oluşunu pek takmıcaksın,herkese tavsiye ederim çok beğeniliyor

sadece onlarmı kızlar ben magıc top.la bile yanyana koyamıyorum soloticayı damar damar olmayan feci doğal ve fiyat olarak alabildiğimiz tek lens yeni renk çıkacak galiba demişti arzu abla merak içinde bekliyore

Eda bugün giyinen bayandı sanırım. Eğer onu diyorsan onun lenslerine bayıldım. Çok güzel ve çok doğal duruyordu. İlk gün lens olduğunu söylemeseler hiç anlamazdım bile. Ama branca değil bence o. Çünkü hafif bi yeşilimtıraklık vardı sanki. Arzu hanım branca için bi fotoğraf koymuş. O fotoğrafta gri gibi beyaza yakın bir renk gibi gözüküyor.

kızlar bıde ben bu lenslerı 2.el aldım,daha dogrusu satan kısının gozune buyuk gelmıs takamamıs ocakta almıs hıc takmamıs,bır sene kullanabılırmıyım lenslerı yoksa 6 ayda gıdermı

lens güzelleriiii herkese selam :80::80: şu gümrük işleri ne oldu artık soloticalar gelemicek mi bize yani anlamadım ben bu işi çok üzülüyorum kozmetik de alamıyormuşuz galiba tam bir yıkım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…