- Konu Sahibi White Mocha
-
- #21.241
Siera seninkilerde 2016 bitişlimi. çok güzel olmuş!!
kızlar bugün sauflon almak için gittim kalmamış solocare almak zorunda kaldım nasıl solocare iyimi koyulaştırır mı lensi????????
cok sagol canım,09 2015 serı benımkı,eskı serımı oluo bende tam bılmıyorum
kızlar ocakta acılan lens,kullanılmamıssa bır sene kullanılablırmı?yoksa 6 ay mı kullanabılırm sadece
Çok güzel durmuş canım,güle güle kullan,hem çok güzel durmuş hem melliğini göstermiş,kaşına gözüne çok yakışmış,ben seviyorum melleri,hem doğal,hem de açık bir yeşil olduğu için yüze çok tatlı masum ifade veriyor,daha da çok beğeniceksin ve soluk bir yeşil renk oluşunu pek takmıcaksın,herkese tavsiye ederim çok beğeniliyor
cok gusel olmus canım gozlerın kaşların cok gusel masallah
cok gusel olmus canım gozlerın kaşların cok gusel masallah
yok canım zaten normalde bir yıl kullanabiliyorsun canım,ama tabi her gün hem de bütün gün takarsan 6-7 ayda eskisi gibi olmamaya başlayabilir,kaymaya başlayabilir falan yani aslında her durumda bir yıl kullanabiliyor
kızlar bugün sauflon almak için gittim kalmamış solocare almak zorunda kaldım nasıl solocare iyimi koyulaştırır mı lensi????????
merhaba lens güzelleri :) konuyla belki alakası yok ama videolara bakarken cok doğal bi lense rastladm belki videodan öyle görünüyr bilmyrm daha önceden konu açılmıştı galiba bu markayla ilgili sizde bi bakın isterseniz rengi de cok hoş YouTube - Soleko Queen Colors Aqua
bence son kullanma tarihi gextikten sonra lensi kullanmayi birakmak gerekir. sonucta solotica goruntu olarak dogal olsa da uzun sureli kullaniminda(4 saatten fazla) kuruluk ve agri yapiyor.
merhabalar, ben aranıza yeni katıldım. Uzun zamandır renkli lens kullanıyorum. 1 yıldır da rainbow kullanıyordum. Şimdi solotica mel almayı düşünüyorum ama kararsızım çok açık bir yeşil istemiyorum. Ela gibi olsun istiyorum önerilerin nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?