Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar bugün sauflon almak için gittim kalmamış solocare almak zorunda kaldım nasıl solocare iyimi koyulaştırır mı lensi????????

kızlar bugün sauflon almak için gittim kalmamış solocare almak zorunda kaldım nasıl solocare iyimi koyulaştırır mı lensi????????

solocare çok büyük bir değişim yapmaz canım,biraz açar hem belli olmaz açıldığı yani çok büyük değişim yapmaz hem de bu dediğim belli olmayan açılması için de baya uzun süre kullanman lazım,ama bir miktar opaklaştırabilir sadece biraz karışık anlattım ama tam olarak bu canım

kızlar ocakta acılan lens,kullanılmamıssa bır sene kullanılablırmı?yoksa 6 ay mı kullanabılırm sadece

yok canım zaten normalde bir yıl kullanabiliyorsun canım,ama tabi her gün hem de bütün gün takarsan 6-7 ayda eskisi gibi olmamaya başlayabilir,kaymaya başlayabilir falan yani aslında her durumda bir yıl kullanabiliyor

aa gitmedi sanıp iki kere yazmışım bu da ikincisiymiş pardon kızlar

bence son kullanma tarihi gextikten sonra lensi kullanmayi birakmak gerekir. sonucta solotica goruntu olarak dogal olsa da uzun sureli kullaniminda(4 saatten fazla) kuruluk ve agri yapiyor.

cok gusel olmus canım gozlerın kaşların cok gusel masallah

yok canım zaten normalde bir yıl kullanabiliyorsun canım,ama tabi her gün hem de bütün gün takarsan 6-7 ayda eskisi gibi olmamaya başlayabilir,kaymaya başlayabilir falan yani aslında her durumda bir yıl kullanabiliyor

ımm ozaman yenı corlar için bı senem var desene canım,sevındım sımdı lensı kullanmamıs ama genede acıldıgı ıcın kafam karısmıstı sagol canım:))

mzy tonlarca kez arkadaşlık isteği yolladım sana ben kabul etmedin cristallere bakmak istedim sadece sonra çıkar istersen beni arkadaşlıktan(((

cor azula benzettım ben rengını guzel bır mavı ama cok cakıyor sankııı ama guzel beyendım :)

Hayallerim yıkıldı Arzu Hanımla konuştum. Benim istediğim serinin fiyatı 210TLymiş. Hazirana kaldı benim Branca hayallerim Ne masraflı bir insanım ben yahu. Gidip en pahalı seriden renk beğeniyorum

Son düzenleme:
kızlar hala bi foto ekleyemediğim için özür diliyorum , telefonun camın dan cekmeyi denedim fakat gerçek rengi vermedi .foto makinası da kardeşimde biraz geç olacak ama mayısın ortalarında anca icemint ile ilgilenen arkadaslar bana kızmasın olur mu

bence son kullanma tarihi gextikten sonra lensi kullanmayi birakmak gerekir. sonucta solotica goruntu olarak dogal olsa da uzun sureli kullaniminda(4 saatten fazla) kuruluk ve agri yapiyor.

son kullanma tarihi zaten bir yıl canım ama bizim bahsettiğimiz eskime ilk alındığı zamanki gibi olmaması sadece,o da hergün çok uzun süre takmaktan oluyor

merhabalar, ben aranıza yeni katıldım. Uzun zamandır renkli lens kullanıyorum. 1 yıldır da rainbow kullanıyordum. Şimdi solotica mel almayı düşünüyorum ama kararsızım çok açık bir yeşil istemiyorum. Ela gibi olsun istiyorum önerilerin nedir

canım gozun ne renk?mel bal rengıyle acık yesıl arası duruo,bende cor mel var albume bakabılırsın ıstersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…