Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

mzy tonlarca kez arkadaşlık isteği yolladım sana ben kabul etmedin cristallere bakmak istedim sadece sonra çıkar istersen beni arkadaşlıktan(((

tatlım sana özel msjda attım ekliyim seni arkadaş olarak dedim ama zaten arkadaşmışız ki bende cristalyok zttn quartzo var karıştırdın sanırım.eklisin sen bende arkadaş olarak.herkesi kabul ettim zaten.topik dışı ekleyenler hariç seni kabul ettiğimide hatırlıyorm

evet canım onu diyorum ama yeşil değil kesinlikle cam mavi dibindende çektiler hatta lacivert bi elbise giydi kameraman lensin rengiyle çok uydu dedi :) yani yeşille alakası yok eğer azul yada branca değilse bile feci güzel bi lens ayy arzu abla nolur bugün bi baksın ya kayboldu gene

bugünkü yarışmacının lensi hidrosummer azul sandım ben görünce soloticaysa azuldur diye düşünüyorum süper opaktı :)

bende öyle zannediyorum kız gıcığın teki olsada lens çok yakışmıştı diğer 2 kişinin de sarışın olan lensmiş sölediler zaten birininki pure hazel.di eminim öbürüde bugün bakıcam ne takıyo

Prensip olarak olarak kendime yaptığım yorumlara ve başkalarına yaptığım yorumlara dikkat etmeye karar verdim.Lens blog ve sitelerinde dikkat ederseniz lensin fotoğrafı yanında indoor,sun veya florasan ışık diye belirtiliyor.Çünkü lens sarı ışıkta farklı gün ışığında farklı oluyor.Örnek esmeralda ykm tarzı büyük mağazalardaki ışıkta inanılmaz doğal ,o tarz ışıklandırması olan bir yerde çalışan insan aynı şekilde quartzo ve topazio kullanabilir rahatlıkla.Ancak güneş ışığında GENELDE doğal değiller. Üniversite öğrencisi yazın hem sınıfta hem dışarda maksimum doğallık arıyorsa cor serisi ve charmelar daha iyi olur.
Flaşlı fotoğraflarda bazı lensler çok farklı görünüyor alırken dikkat edin.mesela cristal bence açık değil gün ışığındaki hali ama flaşlı hali bana çok açık geldi ben şimdi flaşlı haline göre değerlendirseydim almazdım iyiki iceminti denemişim.İlkdefa lens kullanacaklar bence yarı opaklardan başlayın derim başkasında değerlendirmeyin

özel mesaj atamadım sana 100 mesaj hakkım dolmamış:S ben karıştırdım cidden galiba,haziranda bende hem icemint hem cristal alıcam yetti canıma para biriktiriyorum şu anda

kızlar ben ıcemınt sıparısı vermıstım ama bı gozum de cr tarafı yok sankı ıkı tarafı da takıyorum o cerceve var sadece bırınde daha sıyah natural tarafında yani diğer gözümde yle bir durum yok ama ıkısının cor tarafını takıyorum güya sağ gözüm de bariz bi cerceve gözüküyor sanki

beryy sen mintmi aldın geldimi mint hakkında görüşlerin ne canımm..resim koyduysan gremedim çok fazla okuyamıyorum resimli mesajlar harşcşndee

concord bir resim eklesennn

telın kamerasından rngi belli olmuyor denedim farklı çıkıyor yanıltır o renk sizi.foto makinesi de ben de yok ama istersen msn den gsterebilirim kameradan belli oluyor orda renk

harika bi yorum berrycan fotolar bazen çok yanıltıcı olabiliyo mesela benim foto makinem yok telefonumunda pikseli düşük flaşı zaten hiç sevmiyorum çok farklı gösteriyo normal çekimde cristalim mavimsi görünüyo ama hiç mavilik yok yani bende duruşunda tabi şimdi ben onu eklesem aa ne güzel cristal mavi diycek belki bazı arkadaşlarımız o yüzden eklemiyorum çünkü gerçeği yansıtmıyor mesela nilin foto makinesi harika lensin noktalarına kadar yansıtıyo aşırı reel öyle olsa hemen eklerim bende

ben de all-in-one light war, ona yapıyo acaba:44::44:

güneş burda olsaydı o bilirdi bütün solüsyonları neredeyse kullandı :86: bilmiorumki mervecim hiç denemedim göz rahatlığı ve nemlendirmesi açısından bio true yuda çok beğendim kaptan çıkarıp direk takabiliyorum bu sölüsyonla normalde bazen 2 defa yıkarım solüsyonla gözüm hassas diye

biotrue.yu ben şeffaf lenslerimle kullandım çok menun kaldım, renklilere parlaklık açısından bi etkisi warmıdır acaba Güneş nerdesiiiin:111:

bu arada nc marine siparişi verdim, numaralı olduğu için 1 ayda gelecek ama

canım o dediğin açıyor deniliyor son bilgi bu en azından,değişiklik yok ise :)
bu arada hayırlısı olsun

kızlar yeri değil ama siz anlarsınız derdimi
saçlarımı boyamak istiyorum kızıl düşünüyorum,sizce bana tenime kızıl yakışır mı?

evet parlatıyoda mervecim ben memnunum hayırlı olsun marine.daşım benim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…