- 17 Aralık 2010
- 1.134
- 1
- 156
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #21.261
mzy tonlarca kez arkadaşlık isteği yolladım sana ben kabul etmedin cristallere bakmak istedim sadece sonra çıkar istersen beni arkadaşlıktan(((
Eda bugün giyinen bayandı sanırım. Eğer onu diyorsan onun lenslerine bayıldım. Çok güzel ve çok doğal duruyordu. İlk gün lens olduğunu söylemeseler hiç anlamazdım bile. Ama branca değil bence o. Çünkü hafif bi yeşilimtıraklık vardı sanki. Arzu hanım branca için bi fotoğraf koymuş. O fotoğrafta gri gibi beyaza yakın bir renk gibi gözüküyor.
bugünkü yarışmacının lensi hidrosummer azul sandım ben görüncesoloticaysa azuldur diye düşünüyorum süper opaktı :)
opti free koyultuyo fresh care parlatıyo sauflon açıyo e geriye bi solo care kaldı o değiştirmiyo sanırsam :))
tatlım sana özel msjda attım ekliyim seni arkadaş olarak dedim ama zaten arkadaşmışız ki bende cristalyok zttn quartzo var karıştırdın sanırım.eklisin sen bende arkadaş olarak.herkesi kabul ettim zaten.topik dışı ekleyenler hariç seni kabul ettiğimide hatırlıyorm
opti free koyultuyo fresh care parlatıyo sauflon açıyo e geriye bi solo care kaldı o değiştirmiyo sanırsam :))
siera çok beğendim çok yakışmışlar,güle güle kullan
Prensip olarak olarak kendime yaptığım yorumlara ve başkalarına yaptığım yorumlara dikkat etmeye karar verdim.Lens blog ve sitelerinde dikkat ederseniz lensin fotoğrafı yanında indoor,sun veya florasan ışık diye belirtiliyor.Çünkü lens sarı ışıkta farklı gün ışığında farklı oluyor.Örnek esmeralda ykm tarzı büyük mağazalardaki ışıkta inanılmaz doğal ,o tarz ışıklandırması olan bir yerde çalışan insan aynı şekilde quartzo ve topazio kullanabilir rahatlıkla.Ancak güneş ışığında GENELDE doğal değiller. Üniversite öğrencisi yazın hem sınıfta hem dışarda maksimum doğallık arıyorsa cor serisi ve charmelar daha iyi olur.
Flaşlı fotoğraflarda bazı lensler çok farklı görünüyor alırken dikkat edin.mesela cristal bence açık değil gün ışığındaki hali ama flaşlı hali bana çok açık geldi ben şimdi flaşlı haline göre değerlendirseydim almazdım iyiki iceminti denemişim.İlkdefa lens kullanacaklar bence yarı opaklardan başlayın derim başkasında değerlendirmeyin
kızlar ben ıcemınt sıparısı vermıstım ama bı gozum de cr tarafı yok sankı ıkı tarafı da takıyorum o cerceve var sadece bırınde daha sıyah natural tarafında yani diğer gözümde yle bir durum yok ama ıkısının cor tarafını takıyorum güya sağ gözüm de bariz bi cerceve gözüküyor sanki
Prensip olarak olarak kendime yaptığım yorumlara ve başkalarına yaptığım yorumlara dikkat etmeye karar verdim.Lens blog ve sitelerinde dikkat ederseniz lensin fotoğrafı yanında indoor,sun veya florasan ışık diye belirtiliyor.Çünkü lens sarı ışıkta farklı gün ışığında farklı oluyor.Örnek esmeralda ykm tarzı büyük mağazalardaki ışıkta inanılmaz doğal ,o tarz ışıklandırması olan bir yerde çalışan insan aynı şekilde quartzo ve topazio kullanabilir rahatlıkla.Ancak güneş ışığında GENELDE doğal değiller. Üniversite öğrencisi yazın hem sınıfta hem dışarda maksimum doğallık arıyorsa cor serisi ve charmelar daha iyi olur.
Flaşlı fotoğraflarda bazı lensler çok farklı görünüyor alırken dikkat edin.mesela cristal bence açık değil gün ışığındaki hali ama flaşlı hali bana çok açık geldi ben şimdi flaşlı haline göre değerlendirseydim almazdım iyiki iceminti denemişim.İlkdefa lens kullanacaklar bence yarı opaklardan başlayın derim başkasında değerlendirmeyin
çok teşekkürler..solo care alıcaz demek ki.. :)
ben de all-in-one light war, ona yapıyo acaba:44::44:
güneş burda olsaydı o bilirdi bütün solüsyonları neredeyse kullandı :86: bilmiorumki mervecim hiç denemedim göz rahatlığı ve nemlendirmesi açısından bio true yuda çok beğendim kaptan çıkarıp direk takabiliyorum bu sölüsyonla normalde bazen 2 defa yıkarım solüsyonla gözüm hassas diye
canım o dediğin açıyor deniliyor son bilgi bu en azından,değişiklik yok ise :)biotrue.yu ben şeffaf lenslerimle kullandım çok menun kaldım, renklilere parlaklık açısından bi etkisi warmıdır acabaGüneş nerdesiiiin:111:
bu arada nc marine siparişi verdim, numaralı olduğu için 1 ayda gelecek ama
biotrue.yu ben şeffaf lenslerimle kullandım çok menun kaldım, renklilere parlaklık açısından bi etkisi warmıdır acabaGüneş nerdesiiiin:111:
bu arada nc marine siparişi verdim, numaralı olduğu için 1 ayda gelecek ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?